Ako dlho podľa Vás trvá láska?
Ako dlho podľa Vás trvá láska?
-
lekoklatik
VIP
Podľa mňa je to individuálne.
Láska môže byť nehynúca, letné vzplanutie, láska na prvý pohľad, úlet, atď...
ťažko povedať.
Avšak minule sme sa bavili že manželstvo lásku zabíja. Čo je tiež relatívne, keďže nevieme o akú lásku sa jedná.
Podľa mňa tá pravá láska nezahynie. Ale koľkým ľuďom sa podarí takú lásku nájsť?
Mňa by zaujímal tvoj názor
Láska môže byť nehynúca, letné vzplanutie, láska na prvý pohľad, úlet, atď...
ťažko povedať.
Avšak minule sme sa bavili že manželstvo lásku zabíja. Čo je tiež relatívne, keďže nevieme o akú lásku sa jedná.
Podľa mňa tá pravá láska nezahynie. Ale koľkým ľuďom sa podarí takú lásku nájsť?
Mňa by zaujímal tvoj názor
Tak podľa mňa tiež pravá láska trvá večne ale prakticky to ešte nemôžem súdiť , lebo mám len 16 a svoju prvú velikánsku lásku prežívam teraz, a môžem povedať že chcem s tou osobou zostarnúť, aj keď je to možno trošku nereálne ale predstaviť si to viem .. a určite neverím na fámy že o dva roky sa skončí zaľúbenosť atď. ak sa nezmenia povahy ľudí ktorí sa milujú môže to trvať aj večne... ale nehovor hop, kým nepreskočíš .
-
lekoklatik
VIP
Si po prvý raz zamilovaný. Gratulujem. Rob si plány koľko chceš, a nemysli na sklamanie. Keď príde, príde. Povaha človeka sa podľa mňa moc nezmení. A ak aj áno a je to práve ona, tá pravá, tak aj výkyvy dokáže tolerovať. Nezhody vždy boli aj budú aj medzi povahami takmer rovnakými, tomu sa nevyhneš. Ale pýtať sa "do kedy sa budeme ľúbiť" je nie unáhlené, ale tak trochu strelené. Láske nemôžeš diktovať, nenaprogramuješ ju. Robiť bláznovstvá áno. Užívaj si to a nekaz si to plánmi, či otázkami, "Ako dlho sa budeme ľúbiť?" 
Re: Ako dlho podľa Vás trvá láska?
podla mna trva dovtedy kym nepadne prva facka!! a to nemyslim len doslovne...
-
aughostino
Medium Professional
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
podľa lekárskeho uhlu láska trvá max. 3 roky potom to je ževraj už len zvyk a ten cit v ľudskom mozgu vyprchne....no a podľa mna láska trvá dovtedy, kým si uvedomujeme partnera, že nám chýba, keď ho nevidíme, keď nie sme ľahostajní k jeho citom, zdraviu a zaujímajú nás aj jeho bežné pracovné,školské problémy atd.
Skutočná láska trvá večne, mení sa len jej forma.
To prvé vzplanutie je tak cca rok, postupne to prichádza uvedomenie si všetkých chýb (nemyslím v zlom, dokonalý človek neexistuje). Preto cca po 2-3 rokoch prichádza v každom vzťahu k určitej krize. Alebo teda aspoň vo väčšine.
Potom to prejde do takej skutočnej lásky, ako už písali vyššie, pochopenie, zaujímanie sa o toho druhého. Ale nikdy by to nemalo prejsť do stereotypu, to lásku zabíja.
Manželstvo lásku nezabíja, zabíja ju pocit, že u toho druhého mám všetko isté.
Ako sa vraví najväčšia pohoda v manželstve po 10 rokoch nie je byť s manželom ale na balkóne si v kľude sadnúť, vyložiť si nohy na stôl a popíjať kávu
To prvé vzplanutie je tak cca rok, postupne to prichádza uvedomenie si všetkých chýb (nemyslím v zlom, dokonalý človek neexistuje). Preto cca po 2-3 rokoch prichádza v každom vzťahu k určitej krize. Alebo teda aspoň vo väčšine.
Potom to prejde do takej skutočnej lásky, ako už písali vyššie, pochopenie, zaujímanie sa o toho druhého. Ale nikdy by to nemalo prejsť do stereotypu, to lásku zabíja.
Manželstvo lásku nezabíja, zabíja ju pocit, že u toho druhého mám všetko isté.
Ako sa vraví najväčšia pohoda v manželstve po 10 rokoch nie je byť s manželom ale na balkóne si v kľude sadnúť, vyložiť si nohy na stôl a popíjať kávu
-
winni
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Nic netrva vecne ani laska k jednej slecne 
takze som toho anzoru.. ze tak ci tak sa s danou osobou raz rozides.. bud vas rozdeli smrt, alebo sa rozidete normalne ako sa denno denne rozchadza mnozstvo parov po celej zemi.. no.. cyklus je stale opakovatelny, a tak ako sa ludia rozchadzaju, zasa sa spajaju.. a tak ako mozem povedat ze sa kazdy den vela ludi rozide, vela sa aj znova spoji
...
som toho nazoru ze nech je laska akokolvek vecna podla vsetkych, za hrob nedosiahne...
takze som toho anzoru.. ze tak ci tak sa s danou osobou raz rozides.. bud vas rozdeli smrt, alebo sa rozidete normalne ako sa denno denne rozchadza mnozstvo parov po celej zemi.. no.. cyklus je stale opakovatelny, a tak ako sa ludia rozchadzaju, zasa sa spajaju.. a tak ako mozem povedat ze sa kazdy den vela ludi rozide, vela sa aj znova spoji
som toho nazoru ze nech je laska akokolvek vecna podla vsetkych, za hrob nedosiahne...