Ako funguje connectify?
Ako funguje connectify?
Ahojte, byvam na intraku a chcem si na notebooku vytvorit wifi hotspot. Na net som pripojeny cez ethernet kabel, kedysi som premostil toto pripojenie s wifi pripojenim a automaticky mi zablokovalo port. Chcem teda vediet, ze akym sposobom zdiela tento software internet z ethernet pripojenia do wifi hotspotu. Chcel by som aj vediet, ci sa bude tvarit moj PC v sieti, ze je pripojeny len on samotny, mame totizto filtraciu MAC adries a na jeden port je registrovana jedna MAC adresa mojho PC. Vopred diky za odpoved.
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako funguje connectify?
na vacsinu tvojich otazok neviem odpovedat, ale mac adresy bude treba urcite minimalne naclonovat.
Ahoj, s politikou nazi admina sa stretavam aj u nas na intraku a dobrym riesenim je:
Kód: Vybrať všetko
http://virtualrouter.codeplex.com/Re: Ako funguje connectify?
no mne to pride, ze to je presne to iste ako connectify
ale tak skusim toto, dik 
zdravim mam samsung galaxy ace prostrednictvom connecify viem vytvorit wifi pripoji ma ale vzdy po pol minute mi ten net padne apotom vpise ze nie jedostupny aj ked je.prosim nejaky napad riesenie alebo nieco vasnenapada,?? program virtual router manager, mi napise vzdy len hlasku ze nemoze vytvorit siet, dovod chybu ani nic nenapise...
potrebujem mat surne internet v telefone, pls dakujem
potrebujem mat surne internet v telefone, pls dakujem