Ako funguje connectify?

Informácie o software, ankety...
laforez
Light Professional
Light Professional

Ako funguje connectify?

Príspevok od používateľa laforez »

Ahojte, byvam na intraku a chcem si na notebooku vytvorit wifi hotspot. Na net som pripojeny cez ethernet kabel, kedysi som premostil toto pripojenie s wifi pripojenim a automaticky mi zablokovalo port. Chcem teda vediet, ze akym sposobom zdiela tento software internet z ethernet pripojenia do wifi hotspotu. Chcel by som aj vediet, ci sa bude tvarit moj PC v sieti, ze je pripojeny len on samotny, mame totizto filtraciu MAC adries a na jeden port je registrovana jedna MAC adresa mojho PC. Vopred diky za odpoved.
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako funguje connectify?

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

na vacsinu tvojich otazok neviem odpovedat, ale mac adresy bude treba urcite minimalne naclonovat.
Jasty
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Jasty »

Ahoj, s politikou nazi admina sa stretavam aj u nas na intraku a dobrym riesenim je:

Kód: Vybrať všetko

http://virtualrouter.codeplex.com/
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

no mne to pride, ze to je presne to iste ako connectify :) ale tak skusim toto, dik :)
mateu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mateu »

zdravim mam samsung galaxy ace prostrednictvom connecify viem vytvorit wifi pripoji ma ale vzdy po pol minute mi ten net padne apotom vpise ze nie jedostupny aj ked je.prosim nejaky napad riesenie alebo nieco vasnenapada,?? program virtual router manager, mi napise vzdy len hlasku ze nemoze vytvorit siet, dovod chybu ani nic nenapise...

potrebujem mat surne internet v telefone, pls dakujem
Napísať odpoveď