Ako hrat Heroes 3 cez Hamachi?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Samc0
Amateur
Amateur

Ako hrat Heroes 3 cez Hamachi?

Príspevok od používateľa Samc0 »

Zdravim, mam taky problem. Chcel som si s kamosom zahrat Heroes 3 cez siet ale akosi sme to nevedeli rozbehnut. Ak sme skusali moznost TCP/IP a zadali nase IP adresy tak to nic nenaslo. Potom sme si nainstalovali hamachi a dufali ze to cez to rozbehneme. Ale ak sme to skusali cez to TCP/IP tak zas nenaslo IPcko toho druheho. Ak sme to skusali cez LAN tak to vypisalo ze je nejaky problem s kablom. Podotykam ze hamatchi bolo zapnute, boli sme pripojeny k sieti, firewall vypnuty. Fakt neviem co s tym. Som velky fanusik Heroesu a ked si to chcem konecne vyskusat cez net tak to nejde. Prosim, poradte niekto ak viete co s tym spravit. Alebo aspom nejaky navod jak si nastavit hamatchi a Heroes aby to slapalo. Este raz dik za rady
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako hrat Heroes 3 cez Hamachi?

Príspevok od používateľa vendo »

Samc0 napísal:Zdravim, mam taky problem. Chcel som si s kamosom zahrat Heroes 3 cez siet ale akosi sme to nevedeli rozbehnut. Ak sme skusali moznost TCP/IP a zadali nase IP adresy tak to nic nenaslo. Potom sme si nainstalovali hamachi a dufali ze to cez to rozbehneme. Ale ak sme to skusali cez to TCP/IP tak zas nenaslo IPcko toho druheho. Ak sme to skusali cez LAN tak to vypisalo ze je nejaky problem s kablom. Podotykam ze hamatchi bolo zapnute, boli sme pripojeny k sieti, firewall vypnuty. Fakt neviem co s tym. Som velky fanusik Heroesu a ked si to chcem konecne vyskusat cez net tak to nejde. Prosim, poradte niekto ak viete co s tym spravit. Alebo aspom nejaky navod jak si nastavit hamatchi a Heroes aby to slapalo. Este raz dik za rady
pamatam si casy ked som s bratom hraval po kabli bez problemov :? normalne to TCP/IP a slapalo to tusim
skus fakt vymenit kabel ak ti pisalo ze je v nom chyba
Samc0
Amateur
Amateur

S kablom nebude chyba, bo sme boli zosietovany cez program Hamachi, co vlastne simuluje LAN siet. Takze v kabli asi chyba nebude. Ale aj tak dik za pomoc
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Samc0 napísal:S kablom nebude chyba, bo sme boli zosietovany cez program Hamachi, co vlastne simuluje LAN siet. Takze v kabli asi chyba nebude. Ale aj tak dik za pomoc
skusal si pozriet forum na hamachi? tam sa daju castokrat najst odpovede na taketo problemy
Samc0
Amateur
Amateur

Na tvoje echo som opat zavital na hamachi ceske forum, ale jedine co som tam o heroes 3 nasiel bola siet na ktorej sa heroes hra. Nic vsak o tom jak sa napojit. Aj ked som sa pripojil na tu siet a cez chat sa informoval u tych typkov co tam hraju, tak to bolo bez odozvy. Preto som sa nakoniec obratil na toto forum s prosbou o pomoc
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

Samc0 napísal:Na tvoje echo som opat zavital na hamachi ceske forum, ale jedine co som tam o heroes 3 nasiel bola siet na ktorej sa heroes hra. Nic vsak o tom jak sa napojit. Aj ked som sa pripojil na tu siet a cez chat sa informoval u tych typkov co tam hraju, tak to bolo bez odozvy. Preto som sa nakoniec obratil na toto forum s prosbou o pomoc
nemyslel som ceske ale oficialne, no nevadi, pozrel som tam ja a pisu tam ludia ze maju s tym problem ale nijaky dobrak neporadil, skusal som kuknut aj na nete ale nic, sorry s tymto neviem pohnut, skus otravovat tych ludi co su na tej sieti mozno ti povedia

gl :wink:
Samc0
Amateur
Amateur

neva, aj tak dik za ochotu
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

ja prave hram s bratrancom po sieti :) a hladame hracov lebo 1v1 je uz trosku nudne :)
v prvom rade vsetci hraci musia mat rovnaku verziu hamachi a heroesu, po instalacii resetnut PC a malo by to ist bez problemov
Napísať odpoveď