Ako hrat Heroes 3 cez Hamachi?
Ako hrat Heroes 3 cez Hamachi?
Zdravim, mam taky problem. Chcel som si s kamosom zahrat Heroes 3 cez siet ale akosi sme to nevedeli rozbehnut. Ak sme skusali moznost TCP/IP a zadali nase IP adresy tak to nic nenaslo. Potom sme si nainstalovali hamachi a dufali ze to cez to rozbehneme. Ale ak sme to skusali cez to TCP/IP tak zas nenaslo IPcko toho druheho. Ak sme to skusali cez LAN tak to vypisalo ze je nejaky problem s kablom. Podotykam ze hamatchi bolo zapnute, boli sme pripojeny k sieti, firewall vypnuty. Fakt neviem co s tym. Som velky fanusik Heroesu a ked si to chcem konecne vyskusat cez net tak to nejde. Prosim, poradte niekto ak viete co s tym spravit. Alebo aspom nejaky navod jak si nastavit hamatchi a Heroes aby to slapalo. Este raz dik za rady
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako hrat Heroes 3 cez Hamachi?
pamatam si casy ked som s bratom hraval po kabli bez problemovSamc0 napísal:Zdravim, mam taky problem. Chcel som si s kamosom zahrat Heroes 3 cez siet ale akosi sme to nevedeli rozbehnut. Ak sme skusali moznost TCP/IP a zadali nase IP adresy tak to nic nenaslo. Potom sme si nainstalovali hamachi a dufali ze to cez to rozbehneme. Ale ak sme to skusali cez to TCP/IP tak zas nenaslo IPcko toho druheho. Ak sme to skusali cez LAN tak to vypisalo ze je nejaky problem s kablom. Podotykam ze hamatchi bolo zapnute, boli sme pripojeny k sieti, firewall vypnuty. Fakt neviem co s tym. Som velky fanusik Heroesu a ked si to chcem konecne vyskusat cez net tak to nejde. Prosim, poradte niekto ak viete co s tym spravit. Alebo aspom nejaky navod jak si nastavit hamatchi a Heroes aby to slapalo. Este raz dik za rady
skus fakt vymenit kabel ak ti pisalo ze je v nom chyba
Na tvoje echo som opat zavital na hamachi ceske forum, ale jedine co som tam o heroes 3 nasiel bola siet na ktorej sa heroes hra. Nic vsak o tom jak sa napojit. Aj ked som sa pripojil na tu siet a cez chat sa informoval u tych typkov co tam hraju, tak to bolo bez odozvy. Preto som sa nakoniec obratil na toto forum s prosbou o pomoc
nemyslel som ceske ale oficialne, no nevadi, pozrel som tam ja a pisu tam ludia ze maju s tym problem ale nijaky dobrak neporadil, skusal som kuknut aj na nete ale nic, sorry s tymto neviem pohnut, skus otravovat tych ludi co su na tej sieti mozno ti povediaSamc0 napísal:Na tvoje echo som opat zavital na hamachi ceske forum, ale jedine co som tam o heroes 3 nasiel bola siet na ktorej sa heroes hra. Nic vsak o tom jak sa napojit. Aj ked som sa pripojil na tu siet a cez chat sa informoval u tych typkov co tam hraju, tak to bolo bez odozvy. Preto som sa nakoniec obratil na toto forum s prosbou o pomoc
gl