Ako jej povedat ze ju lubis?
Re: Ako jej povedat ze ju lubis?
Zaručene viem len jedno.Vekom, resp. skúsenosťami.Skúseností nemám bohvieak veľa ale s vekom naberieš odvahu určite.Zistíš, že dievčatá nie sú také hlúpe sliepky ako v 17/18 a čím ďalej tým lepšie dostaneš reakcie
vy to rozoberate ako by to bola nejaka veda, ze ked to spravim teraz tak to nebude fungovat, ale zajtra uz ano
takto to nefunguje, baba ta bud chce alebo nie, nic sa nezmeni za 1/2 roka(hlavne ked ju poznas 2 a viac rokov, je to ine ked ju poznas 2 dni)
mozes urobit koninu a ona ta bude aj tak lubit a mozes spravit vsetko spravne a aj tak budes odmietnuty
mozem povedat ze na zblizenie(priblizenie) je perfektny tanec(neznasam tanec ale tancujem ked treba
)
takto to nefunguje, baba ta bud chce alebo nie, nic sa nezmeni za 1/2 roka(hlavne ked ju poznas 2 a viac rokov, je to ine ked ju poznas 2 dni)
mozes urobit koninu a ona ta bude aj tak lubit a mozes spravit vsetko spravne a aj tak budes odmietnuty
mozem povedat ze na zblizenie(priblizenie) je perfektny tanec(neznasam tanec ale tancujem ked treba
-
kj37
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
WTF OMFG? Kolko mas rokov preboha?
Hej, lebo zatiaľ čo "hlúpa sliepka" ti špliechne do tváre prvý dôvod, ktorý ju napadne, skúsenejšie, resp. zrelé ženy ti dajú taký racionálny dôvod, že ťa sfúknu ako domček z karát.Dieg0 napísal:Zaručene viem len jedno.Vekom, resp. skúsenosťami.Skúseností nemám bohvieak veľa ale s vekom naberieš odvahu určite.Zistíš, že dievčatá nie sú také hlúpe sliepky ako v 17/18 a čím ďalej tým lepšie dostaneš reakcie
Niektoré veci sa rokmi menia, ženy len zdokonalujú spôsob, ako ťa inteligentne poslať do riti. (Vlastná skúsenosť.)
A opytam sa ja. Po prvom poslani do riti od zenskej, to u vas hasne? Alebo ako to riesite dalej? Poznam zeny, ktore sa mi na rovinu vyjadrili, ze chcu aby sa chlap snazil, aby si ich niecim ziskal, a aby to nebolo len take, ze sa raz vyjadri a super, hned zacnu krasny vztah...proste chcu citit ten zaujem zo strany chlapa. Ale poznam aj take, ktore poslu toho isteho chlapa do riti raz, dva krat, tri krat, on sa nevzdava, a dievca uz ma taku averziu, ze ho nemoze ani vidiet....tak ja neviem. Do kedy sa ma chlap snazit? Ma sa vobec snazit po prvom sfuknuti?
Ako pises, je to individualne. Mladi chlapci to len tazko dokazu rozoznat, no zeny vo vacsine pripadov daju najavo, ze nemaju zaujem. Treba velmi pozorne sledovat nie len samotnu odpoved, ale aj sprevadzany emocny prejav. Avsak stopercentna istota nie je, navyse niektore zeny tvoj zaujem zle pochopia, alebo svoj nezaujem zle vyjadria, a potom dochadza k jemne trapnym situaciam. Aby si im co najviac vyhol, nikdy sa nepytaj priamo. Radsej hovor a pytaj sa na veci, ktore zena najpravdepodobnejsie pochopi ako prejav naklonosti. Ak u nej zbadas nervozitu, zrejme je jej to nepijemne, ci uz preto, ze uz niekoho ma, alebo ta proste len nechce. Lichotky zacni pouzivat az po prvotnom uspechu, aj to pozvolna, aby si neposobil vtieravo.
Ale ako som vravel, kazda situacia je individualna. Dufam ale, ze som ti aspon trochu pomohol.
Ale ako som vravel, kazda situacia je individualna. Dufam ale, ze som ti aspon trochu pomohol.
ja mam tiez jeden "problem" ... paci sa mi jedno dievca, spoznal som ju v lete, je to kamaratka mojich kamaratov/kamaratok a stretavame sa takmer vzdy raz za tyzden, mame jedno miesto, kde sa mame vzdy vsetci stretnut, no ona je tam vzdy prva, potom pridem vzdy ja a ostatni az kus neskor takze vzdy sme par minut sami kym dojdu ostatni, cize mame cas sa chvilu porozpravat a vidim na nej, ze sa kus hambi ked sa so mnou rozprava (inak ja tiez
), usmieva sa stale na mna ked mi nieco hovori ... no stale neviem nabrat odvahu, zeby som ju niekam pozval alebo jej povedal, ze sa mi paci alebo nieco ... no z toho ako sa hambi a tak mam pocit, ze sa jej pacim aj ja .. no nie som si isty a bojim sa ist do toho, mozno je len hambliva a pri kazdom chlapcovi ktoreho az tak dobre nepozna by sa spravala tak ako ked je so mnou
To miesto je nejaký podnik?
nie, to miesto je pred obchodnym domom a potom ideme na taku mladez, kde sa spieva atd. ... tam sa moc rozpravat a tak neda, tam sme ako divaci
urcite nie SMSkou alebo cez FB... 
-
Janio
Zablokovaný
A čo tam mám ísť miesto teba ja sa snou porozrpávať ? Cvič si to pred zrkadlom trebars, a všetko jej to povedz inak nebudeš vedieť načom si, možno ťa pošle kade ľahšie možno nie. No predpokladám, že ste 14 ročné deti tak sa ti určite hodi kolo krku... Napíš ako si dopadol
napíš jej na papierik:
UDG EB VRP WD YLDF VSRCQDO
a pod to: cesarova sifra, n=3
UDG EB VRP WD YLDF VSRCQDO
a pod to: cesarova sifra, n=3
Resp. rovno jej povedal "rad by som ta lepsie spoznal" 
-
audiotrack
VIP
je jedno ako, kedy a za akých okolností jej to povieš. Aj tak ti zlomí srdce. Buď hneď odpoveďou na tvoju otázku, alebo po niekoľkých mesiacoch, alebo.. ti to možno výjde, ale na to asi skutočne nejaké rozchody najprv zažiť aby bola psychika posilnená a dokázali ste preskákať nejaké komplikácie. Takže keď píšeš že nemáš skúsenosti ani vek, je to fakt jedno. Ak ti povie "áno", raduj sa z každej sekundy lebo raz to skončí
-
javatar
Hardcore addict
tolko pesimizmu naraz? tak to nebyva, dobre to vies a ani ludom hodnym oznacenia ekvivaletnym tvojmu momentalnemu ranku sa neoplati vzdavat, hlavu horeaudiotrack napísal:je jedno ako, kedy a za akých okolností jej to povieš. Aj tak ti zlomí srdce. Buď hneď odpoveďou na tvoju otázku, alebo po niekoľkých mesiacoch, alebo.. ti to možno výjde, ale na to asi skutočne nejaké rozchody najprv zažiť aby bola psychika posilnená a dokázali ste preskákať nejaké komplikácie. Takže keď píšeš že nemáš skúsenosti ani vek, je to fakt jedno. Ak ti povie "áno", raduj sa z každej sekundy lebo raz to skončí
a aby som nebol OT: podla mna je blbost to zene hovorit mimo vztahu, resp. predtym nez sa nieco uz vyrazne rysuje... a pokial chce niekto neaku lepsie spoznat tak treba proste cim viac osobnej komunikacie (niekam pozvat (ci uz sam alebo na skupinovu akciu)), nic nenutit a pripadny neuspech uz v takychto rannych stadiach nebrat prilis tragicky
// pre
-
Bushido
Medium Professional
Raz mi povedala jedna kamarátka, že jej priateľ za ňou raz došiel keď ešte spolu nechodili a je to fakt kočka a on zasa nieje žiadny bezdeda, ale došiel za ňou v povedal jej, že je do nej zamilovaný, vraj si najprv povedala, že dobre skúsi to, ale dnes ho lúbi a sú stále spolu...
-
audiotrack
VIP
Hlava je v poriadku, to srdce trpí po rozchode. Ale tu nejde o mňa, a svoj príspevok som nepísal ovplyvnený svojími emóciami či názormi pozmenenými v poslednej dobe. Napísal by som mu to aj predtým. Neviem o vzťahu ktorý by bol prvý a vydržal by až do konca (cháp do smrti). Možno taký existuje, a určite sme si ho všetci vrátane mňa priali, ale proste to tak nie je. Rovnako ti poviem že raz umrieš, a je to kruté ale je to tak. Neodhováral som ho, ja som mu iba dával radu nech si užije keď povie áno a nech je pripravený aj na takú možnosť rozchodu. Hlavne keď je vo veku okolo 18javatar napísal:tolko pesimizmu naraz? tak to nebyva, dobre to vies a ani ludom hodnym oznacenia ekvivaletnym tvojmu momentalnemu ranku sa neoplati vzdavat, hlavu hore
a aby som nebol OT: podla mna je blbost to zene hovorit mimo vztahu, resp. predtym nez sa nieco uz vyrazne rysuje... a pokial chce niekto neaku lepsie spoznat tak treba proste cim viac osobnej komunikacie (niekam pozvat (ci uz sam alebo na skupinovu akciu)), nic nenutit a pripadny neuspech uz v takychto rannych stadiach nebrat prilis tragicky
A čo sa týka toho povedania: boli tu názory že nie cez net a podobne. Jasné, súhlasím. Ale tiež poznám vzťahy ktoré vznikli cez net, a fungovali poriadne dlho. Všetko je to o okolnostiach, a ak si niekto cez net povie že áno, chodíme spolu a zajtra či pozajtra sa stretneme a spečatíme to aj osobne, tak na tom nevidím nič zlé. Tak ako sa môže chalan báť spýtať osobne, môže sa aj ona báť povedať osobne áno. Ak sú obaja trošku introvertnejšie typy, tak by v sebe tú odvahu nemuseli nikdy nájsť a potom radšej neosobne (a následne osobne na istotu) ako čakať do smrti
-
javatar
Hardcore addict
takych je velmi maloaudiotrack napísal:Neviem o vzťahu ktorý by bol prvý a vydržal by až do konca (cháp do smrti).
podla mna je lepsie s tym naivne neratat a potom trpiet ako si tym kazit radost zo vztahuaudiotrack napísal:Neodhováral som ho, ja som mu iba dával radu nech si užije keď povie áno a nech je pripravený aj na takú možnosť rozchodu. Hlavne keď je vo veku okolo 18
No je ine ked ma niekto "aj" internetovy kontakt a "len" internetovy kontakt.audiotrack napísal:Ale tiež poznám vzťahy ktoré vznikli cez net, a fungovali poriadne dlho. Všetko je to o okolnostiach, a ak si niekto cez net povie že áno, chodíme spolu a zajtra či pozajtra sa stretneme a spečatíme to aj osobne, tak na tom nevidím nič zlé. Tak ako sa môže chalan báť spýtať osobne, môže sa aj ona báť povedať osobne áno. Ak sú obaja trošku introvertnejšie typy, tak by v sebe tú odvahu nemuseli nikdy nájsť a potom radšej neosobne (a následne osobne na istotu) ako čakať do smrti
audio nie vzdy mas pravdu... napriklad moji rodicia su spolu od zakladnej i ked teraz to vyzera dako biedne...
ale tak ako pises vseko raz skonci..... A musim suhlasit ze 99% prvych vztahov netrva podla mna dlhsie ako 8-12 mesiacov
to je hlúposť, láska na prvý pohľad existuje, a môže existovať až za hrob. Tiež také prípady poznám.audiotrack napísal: Hlava je v poriadku, to srdce trpí po rozchode. Ale tu nejde o mňa, a svoj príspevok som nepísal ovplyvnený svojími emóciami či názormi pozmenenými v poslednej dobe. Napísal by som mu to aj predtým. Neviem o vzťahu ktorý by bol prvý a vydržal by až do konca (cháp do smrti). Možno taký existuje, a určite sme si ho všetci vrátane mňa priali, ale proste to tak nie je. Rovnako ti poviem že raz umrieš, a je to kruté ale je to tak. Neodhováral som ho, ja som mu iba dával radu nech si užije keď povie áno a nech je pripravený aj na takú možnosť rozchodu. Hlavne keď je vo veku okolo 18
A čo sa týka toho povedania: boli tu názory že nie cez net a podobne. Jasné, súhlasím. Ale tiež poznám vzťahy ktoré vznikli cez net, a fungovali poriadne dlho. Všetko je to o okolnostiach, a ak si niekto cez net povie že áno, chodíme spolu a zajtra či pozajtra sa stretneme a spečatíme to aj osobne, tak na tom nevidím nič zlé. Tak ako sa môže chalan báť spýtať osobne, môže sa aj ona báť povedať osobne áno. Ak sú obaja trošku introvertnejšie typy, tak by v sebe tú odvahu nemuseli nikdy nájsť a potom radšej neosobne (a následne osobne na istotu) ako čakať do smrti
A ako jej povedať že ju ľúbiš? Niektorá má rada romantické ľúbostné vyznania, niektorá radšej narovinu dve slová "ľúbim ťa". Ja som skôr druhý typ. Načo to obkecávať, na to bude dosť času počas vzťahu. hehe