Ako jej povedat ze ju lubis?
Ako jej povedat ze ju lubis?
Mňa to velmi zaujima lebo nemam sajnu mam ju velmi rad
ale som fest hamblivi ... tak prosim napiste
mozete aj vi holky
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no to musis zacat uz nejakymi komplimentami a dievca si musi vsimnut ze sa ti lubi,...
a pak to len povies a ona na to bude pripravena
najdes si vhodnu chvilku(najst=vyprodukovat/vyrobit/spravit) ked budete sami dvaja na nejakom tichsom mieste (chapes, nech jej to nehucis do ucha niekde v bare) a proste jej to povies,...
zas musis to vycitit,... to sa neda dat navod
a pak to len povies a ona na to bude pripravena
najdes si vhodnu chvilku(najst=vyprodukovat/vyrobit/spravit) ked budete sami dvaja na nejakom tichsom mieste (chapes, nech jej to nehucis do ucha niekde v bare) a proste jej to povies,...
zas musis to vycitit,... to sa neda dat navod
-
will.i.am
Darca
Re: Ako jej povedat ze ju lubis?
Hlavne jej nepis ziadny list, lebo s tymi chybami ta posle do ****pista022 napísal:Mňa to velmi zaujima lebo nemam sajnu mam ju velmi radale som fest hamblivi ... tak prosim napiste
mozete aj vi holky
-
ganja_rk
Medium Star
nic v zlom ani ta nechcem odradzat od toho ale ja na tvojom mieste by som babe s ktorou nechodim a nepoznam(neviem mozno poznas) blizsie nepovedal ze ju lubim,lebo podla mna je to dost take osobne a zeny aspon tie s ktorymi som sa rozpraval to beru z takeho dost citoveho hladiska,lebo ked povies babe vo vztahu ze ju lubis tak to baba prijme uplne inac ako ked to povies babe s ktorou este nechodispista022 napísal:nechodim s nou
rob ako chces,neodradzam to od toho ani neosudzujem,len ja by som jej to nevravel lebo u niektorych bab si to tym mozes pokazit a nebudu ta brat moc vazne pretoze si im povedal ze ich lubis hoci s nimi este ani nechodis a nieje medzi vami ziadny vztah
tot vsio
-
will.i.am
Darca
Presne tak. Ja osobne na take veci ako laska na prvy pohlad neverim a ak ju nepoznas, podla mna ju nemozes lubit...ganja_rk napísal:nic v zlom ani ta nechcem odradzat od toho ale ja na tvojom mieste by som babe s ktorou nechodim a nepoznam(neviem mozno poznas) blizsie nepovedal ze ju lubim,lebo podla mna je to dost take osobne a zeny aspon tie s ktorymi som sa rozpraval to beru z takeho dost citoveho hladiska,lebo ked povies babe vo vztahu ze ju lubis tak to baba prijme uplne inac ako ked to povies babe s ktorou este nechodis
rob ako chces,neodradzam to od toho ani neosudzujem,len ja by som jej to nevravel lebo u niektorych bab si to tym mozes pokazit a nebudu ta brat moc vazne pretoze si im povedal ze ich lubis hoci s nimi este ani nechodis a nieje medzi vami ziadny vztah
tot vsio
Je druha vec, ak je tovja kamoska, poznas ju a nieco k nej citis.
Ale ak ju poznas len z videnia mozno cez niekoho (ked sa stretnete, tak sa pozdravite) tak jej to urcite nehovor. Len by si jui odplasil.
Sice nehovorim z vlastnej skusenosti, ale ver tomu...
will.i.am napísal:Presne tak. Ja osobne na take veci ako laska na prvy pohlad neverim a ak ju nepoznas, podla mna ju nemozes lubit...
Je druha vec, ak je tovja kamoska, poznas ju a nieco k nej citis.
Ale ak ju poznas len z videnia mozno cez niekoho (ked sa stretnete, tak sa pozdravite) tak jej to urcite nehovor. Len by si jui odplasil.
Sice nehovorim z vlastnej skusenosti, ale ver tomu...
No tak pocuvajte