a nemozes sa priamo jej spytat ci s niekym chodi? da sa to aj menej napadne v rozhovore frazou: "a frajer ta pocuva?" ...Tripmaster napísal:tak ja mam takyto problem:
ide o moju spoluziacku, pekna, mila proste dievca ake hladam. mam vsetko potrebne k rozbehnutiu vztahu(aspon ja si to myslim) cize mam jej cislo aj ICQ. ale zlom nastal vtedy ked mi na druhy den povedal moj spoluziak a celkom dobry kamos ze s nou chodiabsolutne mi to nedavalo zmysel lebo este v ten den som pocul ako sa s (jej) kamoskou rozpravali o volakom chalanovi s ktorym pravdebodobne mala chodit. snazil som sa vypatrat ci to je pravda ale vidno ze drzia spolu. teraz neviem co si mam o nej mysliet. uz to su asi dva tyzdne a zajtra sa jej chcem daco spytat tak by mi bodlo vediet vase rady co mam spravit
Ako jej povedat ze ju lubis?
-
Tripmaster
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako jej povedat ze ju lubis?
v prvom rade vy sa pise s ,,y" ...pista022 napísal:Mňa to velmi zaujima lebo nemam sajnu mam ju velmi radale som fest hamblivi ... tak prosim napiste
mozete aj vi holky
ale k teme..aj ja som mal ten problem....skus je napisat sms-ku ...ale potom ked ju uvidis nie ze zutekas
-
last_knight
Light Professional
sudim ze nema vela rokov a ta vecera a vinko by mohol byt u neho trochu problem. Najlepsie je nad tym vobec nerozmyslat a ist za nou a povedat jej ze sa s nou dobre citi a namotavky no a baba sa mozno chyti a bude pokracovat ona.knight1 napísal:skus najprv navodit atmosferu - vecera, sviecky, vino, jednoducho romantika a vtedy to mozno z teba lahsie vypadne
-
last_knight
Light Professional
-
ROKI49
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja neviem toto su tu omáčky podľa mna. Ak je s nou uz dlhsie a lubi ju tak je predpoklad ze to je vyrovnany vztah kde je aj dovera, proste ked budem s babou na rande tak jej proste poviem lubim ta a je to nie? Vsak ked to fakt tak citi tak je to najlepsie spontanne to povedat, kludne aj viackrat baby to rady pocuvaju.
ale keby bol s nou dlhsie tak by sa urcite nehanbil. Nie pre kazdeho je to zasa take jednoduche povedat: Lubim ta! Ak to robi po prvy krat tak je jasne ze sa hanbi ale aspon nadobudne nejake skusenosti a v buducnosti to uz bude hovorit bez problemov kazdej co stretneROKI49 napísal:Ja neviem toto su tu omáčky podľa mna. Ak je s nou uz dlhsie a lubi ju tak je predpoklad ze to je vyrovnany vztah kde je aj dovera, proste ked budem s babou na rande tak jej proste poviem lubim ta a je to nie? Vsak ked to fakt tak citi tak je to najlepsie spontanne to povedat, kludne aj viackrat baby to rady pocuvaju.
-
last_knight
Light Professional
povedat: Lubim Ta! je vzdy tazke, a nezalezi na tom ci je s nou rok, alebo tri lebo tieto slova znamenaju nieco dolezite, a nielen obycajne pacis sa mi.prosex napísal:ale keby bol s nou dlhsie tak by sa urcite nehanbil. Nie pre kazdeho je to zasa take jednoduche povedat: Lubim ta! Ak to robi po prvy krat tak je jasne ze sa hanbi ale aspon nadobudne nejake skusenosti a v buducnosti to uz bude hovorit bez problemov kazdej co stretne
je to tazke, ale ked je to take strasne, ze uz si to vyzaduje odbornu pomoc, tak to az take tazke nieje!! len treba vediet ako nato!! ale hlavne to nedavat najavo nejakymi metaforami a frazamy!!knight1 napísal:povedat: Lubim Ta! je vzdy tazke, la nezalezi na tom ci je s nou rok, alebo tri lebo tieto slova znamenaju nieco dolezite, a nielen obycajne pacis sa mi.
-
last_knight
Light Professional