Ako jej povedat ze ju lubis?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vilko »

Tripmaster napísal:tak ja mam takyto problem:

ide o moju spoluziacku, pekna, mila proste dievca ake hladam. mam vsetko potrebne k rozbehnutiu vztahu(aspon ja si to myslim) cize mam jej cislo aj ICQ. ale zlom nastal vtedy ked mi na druhy den povedal moj spoluziak a celkom dobry kamos ze s nou chodi :shock: absolutne mi to nedavalo zmysel lebo este v ten den som pocul ako sa s (jej) kamoskou rozpravali o volakom chalanovi s ktorym pravdebodobne mala chodit. snazil som sa vypatrat ci to je pravda ale vidno ze drzia spolu. teraz neviem co si mam o nej mysliet. uz to su asi dva tyzdne a zajtra sa jej chcem daco spytat tak by mi bodlo vediet vase rady co mam spravit :roll:
a nemozes sa priamo jej spytat ci s niekym chodi? da sa to aj menej napadne v rozhovore frazou: "a frajer ta pocuva?" ... :roll:
Tripmaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tripmaster »

hej ale ona si moze mysliet ze budem ja myslôiet toho mojho kamosa :D
vilko
Light Professional
Light Professional

Tripmaster napísal:hej ale ona si moze mysliet ze budem ja myslôiet toho mojho kamosa :D
a aky je v tom problem? ak ta aj bude klamat ze s niekym chodi a pritom nechodi, znamena to len jedno, nema o teba zaujem a tak si najdi ine fajn mile a pekne dievca co ta bude 'zrat' :roll:
flasch
Expert
Expert

Re: Ako jej povedat ze ju lubis?

Príspevok od používateľa flasch »

pista022 napísal:Mňa to velmi zaujima lebo nemam sajnu mam ju velmi rad :( ale som fest hamblivi ... tak prosim napiste :) mozete aj vi holky
v prvom rade vy sa pise s ,,y" ... :lol:
ale k teme..aj ja som mal ten problem....skus je napisat sms-ku ...ale potom ked ju uvidis nie ze zutekas :cry:
mambo55
Star
Star

Príspevok od používateľa mambo55 »

pozvi ju na pizzu a povedz jej pravdu... je to otrepana fraza ale co ine ti mam povedat ak nie nic! :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

dalsi sposob je poslat jej pohladnicu na vianoce a tam napises svoje vyznanie :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Prosex: Je april!!!
vilko
Light Professional
Light Professional

hojko napísal:Prosex: Je april!!!
vsak on myslel poslat vianocnu pohladnicu na 1. april :P :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

No ale co si zenska pomysli??? Skor ho podla mna bude povazovat za retarda, no ale nech skusi, nedbam...
medinka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa medinka »

Heh, mna by zaujimalo, ked ste taki mudri, ci ste uz vy nejakej babe lasku vyznali. Co napriklad taky admin?

:aasmile24:

Laska sa vyznava lahsie, ked vies, ze aj ten druhy ta (asi) lubi. Ak s tym dievcatom nechodis tak... veeeeelmi opatrne. :smt064
pinco
Darca
Darca

hojko napísal:Prosex: Je april!!!
ved to som myslel zo srandy kua :D .. len ako niekto napise ze poslat babe sms ved to je take ubohe podla mna. Ked jej nedokazem priamo povedat do oci co k nej citim tak sa jej ani na oci neukazem.
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

skus najprv navodit atmosferu - vecera, sviecky, vino, jednoducho romantika a vtedy to mozno z teba lahsie vypadne :wink:
mambo55
Star
Star

prosex napísal:dalsi sposob je poslat jej pohladnicu na vianoce a tam napises svoje vyznanie :D
a nech ju posle s prvym snehom...!!
pinco
Darca
Darca

knight1 napísal:skus najprv navodit atmosferu - vecera, sviecky, vino, jednoducho romantika a vtedy to mozno z teba lahsie vypadne :wink:
sudim ze nema vela rokov a ta vecera a vinko by mohol byt u neho trochu problem. Najlepsie je nad tym vobec nerozmyslat a ist za nou a povedat jej ze sa s nou dobre citi a namotavky no a baba sa mozno chyti a bude pokracovat ona.
last_knight
Light Professional
Light Professional

plan B: nech skusi kino, tma, namotavky :D
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Ja neviem toto su tu omáčky podľa mna. Ak je s nou uz dlhsie a lubi ju tak je predpoklad ze to je vyrovnany vztah kde je aj dovera, proste ked budem s babou na rande tak jej proste poviem lubim ta a je to nie? Vsak ked to fakt tak citi tak je to najlepsie spontanne to povedat, kludne aj viackrat baby to rady pocuvaju.
pinco
Darca
Darca

ROKI49 napísal:Ja neviem toto su tu omáčky podľa mna. Ak je s nou uz dlhsie a lubi ju tak je predpoklad ze to je vyrovnany vztah kde je aj dovera, proste ked budem s babou na rande tak jej proste poviem lubim ta a je to nie? Vsak ked to fakt tak citi tak je to najlepsie spontanne to povedat, kludne aj viackrat baby to rady pocuvaju.
ale keby bol s nou dlhsie tak by sa urcite nehanbil. Nie pre kazdeho je to zasa take jednoduche povedat: Lubim ta! Ak to robi po prvy krat tak je jasne ze sa hanbi ale aspon nadobudne nejake skusenosti a v buducnosti to uz bude hovorit bez problemov kazdej co stretne :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

prosex napísal:ale keby bol s nou dlhsie tak by sa urcite nehanbil. Nie pre kazdeho je to zasa take jednoduche povedat: Lubim ta! Ak to robi po prvy krat tak je jasne ze sa hanbi ale aspon nadobudne nejake skusenosti a v buducnosti to uz bude hovorit bez problemov kazdej co stretne :D
povedat: Lubim Ta! je vzdy tazke, a nezalezi na tom ci je s nou rok, alebo tri lebo tieto slova znamenaju nieco dolezite, a nielen obycajne pacis sa mi.
mambo55
Star
Star

knight1 napísal:povedat: Lubim Ta! je vzdy tazke, la nezalezi na tom ci je s nou rok, alebo tri lebo tieto slova znamenaju nieco dolezite, a nielen obycajne pacis sa mi.
je to tazke, ale ked je to take strasne, ze uz si to vyzaduje odbornu pomoc, tak to az take tazke nieje!! len treba vediet ako nato!! ale hlavne to nedavat najavo nejakymi metaforami a frazamy!! :D
last_knight
Light Professional
Light Professional

no co ti mam na to napisat? pravda
Napísať odpoveď