Ako lacno sa opiť? :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Stačí keď zájdeš do Nebry v KE, dáš si pivečko a fínsky dych.

Fínsky dych stojí 20 sk, ale fajný.
A Pivečko asi tak okolo 25 ako všade.

Tak si rátaj koľko Ti treba.

A nemusíš ani chlastať Sladkú Pani, alebo Hradnú sviecu, alebo čučo niekde v parku, alebo niekde na sídlisku, posedíš si v príjemnom(zafajčenom) prostredí. Zahráš futbálek.

A nemusíš ani piť pivo pri 30 stupňovej horúčave cez slamku :D

//erik : No teraz už ani nie, skôr cez deň, keď je voľná hodina :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Hehe, takže Etiho môžme stretnúť v Nebre :D Tak to sme sa už museli stretnúť :P
Ale musím súhlasiť, fínsky dych v Nebre je naozaj výborný, nie je drahý, pivko sa tiež dá. Nikam netreba chodiť, žiadne parky a lavičky, ale normálne a slušne+lacno sa dá sundať tam.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ETieNne napísal:Stačí keď zájdeš do Nebry v KE, dáš si pivečko a fínsky dych.

Fínsky dych stojí 20 sk, ale fajný.
A Pivečko asi tak okolo 25 ako všade.
alebo nech zajde hned vedla - k starej mame, rum stroh (80%), tusim nieco okolo 40 sk ... :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

smejo napísal:alebo nech zajde hned vedla - k starej mame, rum stroh (80%), tusim nieco okolo 40 sk ... :D
fuha .. pili ste uz niekto cisty lieh ?... :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

dawo napísal:fuha .. pili ste uz niekto cisty lieh ?... :lol:
nie ale u nas vo vecierke mali konzumny lieh 80% za 180sk 7dcl...radsej sme neskusali,ale dobre to asi nebude.a keby si vypil 100vku tak by ta porazilo...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:nie ale u nas vo vecierke mali konzumny lieh 80% za 180sk 7dcl...radsej sme neskusali,ale dobre to asi nebude.a keby si vypil 100vku tak by ta porazilo...
100 vka lieh ? :o Čo si mal z chémie kamarát ? :D
smejo
Addict
Addict

pinacolada napísal:...radsej sme neskusali,ale dobre to asi nebude.a keby si vypil 100vku tak by ta porazilo...
keby si vypil cisty metyl alkohol, tak oslepnes ... ruski junaci piju niekedy z nudze aj to :D
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

odkedy je cisly lieh metyl alkohol?? :roll:
pina: lieh nemoze byt stovka len 96% myslim :wink:
maxmiso
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa maxmiso »

kup si ploskacku niecoho co neznasas a daj to nalacno na ex :D potom uvidis divy :P
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ináč, čoe ten fínsky dych??
smejo
Addict
Addict

dawo napísal:odkedy je cisly lieh metyl alkohol?? :roll:
pina: lieh nemoze byt stovka len 96% myslim :wink:
zmylil som sa :oops: :D
no a 100%ny alkohol neexistuje - moze byt 95.57 %ny - vyrobeny destilovanim, inymi postupmi sa da ziskat aj 99%ny, viac tu: http://sk.wikipedia.org/wiki/Etanol :D
7iro
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 7iro »

Ale ze by ste sa takto opili :D Tema by sa mala volat "ako sa co najlepsie zabit?"
ETieNne
Light Professional
Light Professional

krupica_dnb napísal:ináč, čoe ten fínsky dych??
Krupica, no to je taký "drink". Myslím že u nás ho majú len v 2 alebo 3 podnikoch.

Pokiaľ dobre viem, tak je to 80% vodka a 20% peach vodka, čiže dokopy uvádzajú že to má nejakých 41/42%. Ale to má svoj "známy" rituálček.

Tam majú ešte viac takých miešaných nápojov, ako Nebrin bozk,a iné, ale si nespomeniem, erik pomôž mi. :wink:

Ten rituál:
Máš pred sebou naliaty poldecáčik a vedľa malý pohárik ale otočený dnom hore. Najprv si nahreješ plný poldecáčik, keď Ti to horí, tak si na to pritlačíš dlaň, pekne cítiš ako sa Ti to prisaje, potom si s tým štrngneš s otatnými, a potom odlepíš (obzrieš červený kruh na dlani) a exneš, ...kvapôčky, čo Ti ostanú na dne vykvapkáš na ten otočený pohárik, priložíš k nosu a šňupneš ich, to Ťa fajne prečistí. :D

Aspoň tak ma to učili. Ináč pri tom rituále sa Ti stane veľa príhod, najmä keď sa ti nepodarí :P

Sorry za OT :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

ETieNne napísal:Krupica, no to je taký "drink". Myslím že u nás ho majú len v 2 alebo 3 podnikoch.

Pokiaľ dobre viem, tak je to 80% vodka a 20% peach vodka, čiže dokopy uvádzajú že to má nejakých 41/42%. Ale to má svoj "známy" rituálček.

Tam majú ešte viac takých miešaných nápojov, ako Nebrin bozk,a iné, ale si nespomeniem, erik pomôž mi. :wink:

Ten rituál:
Máš pred sebou naliaty poldecáčik a vedľa malý pohárik ale otočený dnom hore. Najprv si nahreješ plný poldecáčik, keď Ti to horí, tak si na to pritlačíš dlaň, pekne cítiš ako sa Ti to prisaje, potom si s tým štrngneš s otatnými, a potom odlepíš (obzrieš červený kruh na dlani) a exneš, ...kvapôčky, čo Ti ostanú na dne vykvapkáš na ten otočený pohárik, priložíš k nosu a šňupneš ich, to Ťa fajne prečistí. :D

Aspoň tak ma to učili. Ináč pri tom rituále sa Ti stane veľa príhod, najmä keď sa ti nepodarí :P

Aké OT? Ty vogo.... to chcem vidieť, keď nie live tak aspoň na youtube :shock:
smejo
Addict
Addict

to s tym ohnom, neviem ci je to specialne na dych, ale ja to poznam na tatranskom caji ... :)
pishta
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pishta »

ETieNne napísal:Krupica, no to je taký "drink". Myslím že u nás ho majú len v 2 alebo 3 podnikoch.

Ten rituál:

Uz vidim jak 60% ludom sa ten pohar odlepi jak si budu strngat a moze platit pohare :D maju to vymyslene :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Krupica - Občas sa mi stalo, že sa mi pohár na ruku prisal tak, že bol problém dať ho dole :) A potom máš taký hlboký vycucnutý červený kruh na ruke. Nebolí to, ale je to sranda. Ono v poháriku keď v ňom horí pálenka a ty ho prikriješ dlaňou, oheň zhasne a vznikne dosť silný podtlak.
Treba skúsiť, uvidíš :)
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ETieNne napísal: Ten rituál:
tak toto som nemal videt :lol: :lol: :lol: to bude dobre vela rozbitych poharov zajtra v bare :D

k teme : alkohol dobre pise ked si na "lacno" a das si cukor :D a potom staci zopar poharikov a uz si v siedmom neby :D...ale potom to rano ehmm,,,necem vacej zazit :smt096
ETieNne
Light Professional
Light Professional

No zabudol som tam dopísať, že nakloníte pohárik a tak nahrievate tú hornú oblasť pohárika. No a potom zapálite. Bez toho nahriatia to ide ťažko. Tú ruku musíte dobre pritlačiť, ináč sa to odlepuje.

A ako som vravel nemusíte ani piť čučo v parku, normálne za lacno si šupnete čo ja viem 4 dychy, 3 pivká ... to máme 80+79 dajme tomu = 159 sk, a v príjemnom prostredí. :wink:

Lenže ide o to, že za akú dobu to vypijete a koľko znesiete, niekto si možno potrebuje dať dvakrát toľko. :lol:

Osobitne tých dychov môžete vypiť aj 10 to je jasné, alebo tých pív aj 7-8 (hovorím o tých skúsenejších :P) Ale v kombinácií vam zabaví najlepšie a najrýchlejšie. :wink:
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

kup si pollitrovku alebo dve vina, 5 hodin predtym nic nejedz, vypi to na ex bez brzdy a popritom fajci = :aasmile27: :smt022 :smt039
Napísať odpoveď