Ako lacno sa opiť? :)
Re: Ako lacno sa opiť? :)
Mozno tu budem teraz pripadat ako blazonfikus-kukis napísal:Nasledjúci krok je maximálne nebezpečný:
Stačí si dať kvapku tuhého do vnútorného kútika oka pri zaklonenej hlave (hneď sa dostane do krvi a odtiaľ má blízko do mozgu).
VEĽMI NEBEZPEČNÉ
![]()
Ačkoliv maximálne účinné a lacné
Ja pijem podla toho kolko mam v penazenke. A malokde v krcmach ti naleju fakt kvalitu. Niekedy is pekne posedim a tk s kamaratmi inokedy kupime flasku, ako sa nam chceenter00 napísal: naucte sa na kvalitu, poldecak ma potom uplne iny rozmer ako hodit do seba vodku za 70 korun flasa.
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
hejj a rozluc sa so zrakom ...Bolldar napísal:teda nečetl jsem nic víc než pár přízpěvků, ale typuji že nejlepší na toto téma je:
v Andoře když budete tak si kupte 5l barel Alkoholu, který má 96%... stojí cca 150 Kč v přepočtu na naše... dejte si 2 panáky a jste na šrot hned
BTW: velky panak 0,05 litruza 150Kč
50x na šrot
![]()
3Kč za opici
http://sk.wikipedia.org/wiki/Metanol
-
Flinstone
Light Professional
ale aj tak nehovor mi ze 96 % alkohol clovek vydrzi ved keby si si dal poldeci zaludok by to nezniesol ... mal by si vazne zdravotne problemy a slabsi organizmus aj otravu krvismejo napísal:odkial hned vies, ze hovori o metanole?![]()
inak 96% alkohol, za to by som tiez ruku do ohna nedal, leda tak technicky etanol
-
Bolldar
Medium Expert
hehe.. já vím.. jsme si to koupili a samotné na špičku jazyka a už se to nedalo snéstFlinstone napísal:hej a rozluc sa so zrakom ...
http://sk.wikipedia.org/wiki/Metanol
Jinak malý panák do 2deci džusu a chutnalo to jak vodka s džusem 2:1
PS: možná by se nechalo zředit vodkou a máš z toho Absinth (teoreticky)
Nevím, ale bylo to normálně v regálu s lihovinami... vlevo od toho byla vodka a v pravo likéry na způsob Jelzina a Pushkinasmejo napísal:odkial hned vies, ze hovori o metanole?![]()
inak 96% alkohol, za to by som tiez ruku do ohna nedal, leda tak technicky etanol
-
vivaSlovakia
Guru wannabe