;( ako mám zabudnut ? ;(;(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Vigor
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

buXando napísal:tiez ste si mysleli ze uz lepsie dievca nenajdete? :cry:
To patri k tomu. Ale casom pride dievca ine, nevravim, ze lepsie, pretoze to neberiem tak, ze by jedno malo byt lepsie a druhe horsie. Kazda holka, s ktorou som nieco mal ma u mna iste zvlastne postavenie a nedovolil by som si tvrdit, ze nejaka je lepsia, ci horsia nez druha. Pride skratka ina holka, s ktorou budes v danom momente stastny a nebudes premyslat, ci je lepsia. Bude v dany moment ta prava a o tom to je. Vsak uvidis sam.

Hlavu hore, kazdy si tym presiel.
buXando
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa buXando »

nic neprechadza stale sa trapim :cry: skusal som uz vsetko :cry: aj som jej volal ci sa este niekedy uvidime.. ona ze nie a uz jej mam dat pokoj :cry: ach hrozne :cry:
Mir3k3pe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mir3k3pe »

Hlavu hore kamarát... myslím že by si mal začať s tým že jej prestaneš volať.. je to tažké ale musíš to spraviť. V druhom rade sa treba ozvať kamarátov ktorých si pravdepodobne 10 mesiacov zanedbával. Tí ti pomôžu celkom určite. Nezabudni, že platí: Baby sa striedajú, kamaráti ostanú vždy... teda pokial neujdú s tou babou:) ale to len tak na pousmiatie.. Ale dôležité zopakujem ešte raz... hlavne sa jej neozývaj... to ju bude iba viac a viac provokovať a to si iba pohoršíš.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

buXando napísal:nic neprechadza stale sa trapim :cry: skusal som uz vsetko :cry: aj som jej volal ci sa este niekedy uvidime.. ona ze nie a uz jej mam dat pokoj :cry: ach hrozne :cry:
kolko mas rokov? sory ak si to uz niekde pisal, ale nevidel som.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

buXando napísal:nechcela mi ani povedat preco! :cry: boze ja uz nechcem ani zit :cry:
tak lebo je to krava.. nestojíš jej ani za to aby ti povedala -sorry kámo máš malého pindíka alebo čo..
aspon sa nemáš prečo trápiť - hlavu hore
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

buXando napísal:nechcela mi ani povedat preco! :cry: boze ja uz nechcem ani zit :cry:
hmm bud rad ,mne sice volaco byvala povedala pri rozchode ale aj napriek tomu to bola len vyhovorka ,ked som sa jej spytal na jednu vec zarucene vravela ze to tak nieje a hla bolo to tak ,zeny vedia byt dobre kur*y ,no pamataj ze nou dokazes byt aj ty ,vykasli sa na nu tiez nevravim ze pride lepsia ,ale pride niekto s kym budes stastnejsi a na tom byvalom vztahu sa mozno len zasmejes a pomyslis si ako si len mohol byt tak sprosty a trapit sa kvoli niecomu co nemalo ziadny zmysel ,vela stastia :twisted:
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

buXando napísal:nic neprechadza stale sa trapim :cry: skusal som uz vsetko :cry: aj som jej volal ci sa este niekedy uvidime.. ona ze nie a uz jej mam dat pokoj :cry: ach hrozne :cry:
tu nejde o to aby si zabudol (na to by si potreboval Alzheimera), ale aby si na nu nemyslel....a ked jej budes volat, tak pochybujem, ze na nu nebudes myslet.
Mimochodom moja byvala mi pri rozchode rozpravala ze si ju nezaslusim a podobne zvasty...
buXando
Amateur
Amateur

ale je to take zvlastne.. ze clovek s ktorym ste si planovali buducnost... :cry: je teraz tak odrazu prec :cry: ostali mi od nej darceky... bola u mna doma, vsetko mi ju pripomina... ja uz fakt neviem... je to trosku slabsie... ale stale to boli... a este si aj poplacem :cry: a ja mam 17 ona ma 16
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

buxando - máš v podstate len dve možnosti. Buď sa s tým zmieriš a začneš znova žiť, alebo sa budeš naďalej trápiť, čím ale nič nevyriešiš. Ja a ani nikto iný ti už nič lepšie na takýto prípad neporadí, nie preto, že by sme nechceli, ale preto, že to proste nejde. Je treba sa rozhodnúť, či sa budem ďalej trápiť, alebo sa na to vykašlem.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

buXando napísal:ostali mi od nej darceky...
bola u mna doma, vsetko mi ju pripomina... ja uz fakt neviem...
Mas doma krabicu od mikrovlnky alebo nieco podobne? Ak nie, zozen, ak hej, zober a narucaj tam vsetko co si kedy dostal od nej alebo co ste spolocne kupovali a odnes to dakam do pivnice.
buXando
Amateur
Amateur

:( hotovka ... kto ma skype a mohol by som sa mu vyrozpavat? :(

//autoeditácia príspevku ( 15 Oct 2009, 21:22 )
boze ja fakt nemam chut zit mozte to tu cele locknut je mi to uz jedno :cry: majte sa
jonatan83
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jonatan83 »

Chlapče, viem že je to ťažké no vyser sa na ňu, ak Ti po desiatich mesiacoch len tak nechcela ani povedať dôvod rozchodu a povedala nech jej dáš pokoj - tak jej daj to čo chce, hold ženám treba dávať to čo im chýba nie to čo chcú, no to v tomto prípade neplatí. Proste jej nevolaj, nekontaktuj ju a ako hovorili ostatní, športuj, choď s kamošmi na pivo, alebo si daj jointík, stretávaj sa aj s inými babami a po čase to bude zas tak ako predtým. Ja som prežíval to čo Ty.
No ja som sa rozišiel s babou po roku a pol a do dvoch týždňov ma to prestalo srať keďže sa mi do cesty priplietla iná baba :D S ktorou nič nevyšlo a ostali sme kamoši, no pomohlo mi to prekonať ten smútok z rozchodu
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

zabudni na to chlape, niečo také prežívam aj ja a znášam to v pohode, to časom prebolí, na svete je miliarda žien a určite nejaká na teba čaká len musíte na seba natrafiť ..to chce len čas nič viac a keď ti ani nepovedala prečo ťa nechala tak si naozaj myslíš že ta ľúbila ?
buXando
Amateur
Amateur

tak ja uz neviem comu mam verit..... clovek s ktorym sme si spolu planovali buducnost... mi toto urobi???... plne som jej doveroval myslel som ze to medzi nami nikdy neskonci.. ale tak na druhej strane som aspon zistil ze nie vzdy to citia obe strany rovnako.. aj ked 10 mesiacov :( ...ale tak co no nie vsetko skonci happy-endom :( a ja sa preto hadam nebudem trapit cely zivot no nie ?
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

buXando napísal:tak ja uz neviem comu mam verit..... clovek s ktorym sme si spolu planovali buducnost... mi toto urobi???... plne som jej doveroval myslel som ze to medzi nami nikdy neskonci.. ale tak na druhej strane som aspon zistil ze nie vzdy to citia obe strany rovnako.. aj ked 10 mesiacov :( ...ale tak co no nie vsetko skonci happy-endom :( a ja sa preto hadam nebudem trapit cely zivot no nie ?
skús sa poobzerať okolo seba a uvidíš ľudí a ver mi stávajú sa aj horšie veci, ja viem že teraz sa cítiš akoby si nemal nikoho okolo seba, že na teba každý kašle ale daj tomu týždeň, možno dva a uvidíš že ti bude fajn a nájdeš si lepšiu,krajšiu,rozumnejšiu to ale záleží na tebe, či budeš teraz vyplakávať a budeš sa správať ako holka alebo sa k tomu postavíš ako chlap, schopíš sa a budeš si užívať ...
buXando
Amateur
Amateur

ale je to v prdeli... kludne... vcera mi uz aj napisala... hehe aj dneska... pise mi ako chodi s chalanmi do kina :( ako si s nimi pise.. aki su zlati atd.... a najvacsia rana aku mi dneska ustedrila bola veta: ,,...neviem ako som ta vobec mohla lubit.." :cry: uzasne je to obycajna svina :cry: :cry: jezis...
carlsberg
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa carlsberg »

buXando napísal:ale je to v prdeli... kludne... vcera mi uz aj napisala... hehe aj dneska... pise mi ako chodi s chalanmi do kina :( ako si s nimi pise.. aki su zlati atd.... a najvacsia rana aku mi dneska ustedrila bola veta: ,,...neviem ako som ta vobec mohla lubit.." :cry: uzasne je to obycajna svina :cry: :cry: jezis...
Tak už naozaj kvôli takej s prepáčením krave sa netráp! Je to obyčajná sprostá baba, ktorá ti to touto vetou len potvrdila, kašli na to, skús zabudnúť a ver mi, že spoznáš určite lepšie, oveľa lepšie dievča..
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

buXando napísal:ale je to v prdeli... kludne... vcera mi uz aj napisala... hehe aj dneska... pise mi ako chodi s chalanmi do kina :( ako si s nimi pise.. aki su zlati atd.... a najvacsia rana aku mi dneska ustedrila bola veta: ,,...neviem ako som ta vobec mohla lubit.." :cry: uzasne je to obycajna svina :cry: :cry: jezis...
jednym slovom - ignore...
nebav sa s nou, sice som necital vobec celu temu, ani prvy prispevok, ale ked ti byvala, ktora sa s tebou bez dovodu (aspon ked som spravne pochopil) rozide a pise ti taketo veci - je to dieta.
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

skusal som a nedokazal som a ani moja s ktorou som sa vtedy rozisiel proste lubime sa a to nejde len tak...sme spolu a som rad ze ju mam :oops:
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

a ty jej napísať nevieš že si bol v bare a mal si tam pár dievčat ktoré si nevidel ? poradím ti, vôbec jej nedávaj na javo že ti to ubližuje ale naopak keď už chceš naštvať aj ty ju tak jej buď píš také isté sms ako ona tebe alebo to od ignoruj a s úsmevom na tvári jej povedz/napíš že tebe je lepšie a to vytočí asi každú babu ktorá má povahu ako tvoja bývalka
Napísať odpoveď