Ako mat dobre kamaratky
Re: Ako mat dobre kamaratky
Čo ja viem qwerty, v tvojom prípade asi ani nie je dôvod na nejaké klamanie, načo? V podstate tým to začína, začneš malými klamstvami, že ideš tam a hentam s tými a tými a postupne sa to bude nabaľovať, až sa zamotáš sám na vlastných klamstvách. Klamať sa dá aj prešpekulovane, to je jasné, len sa zamýšľam, že v tomto prípade načo? Podľa toho, čo som prečítal sa nechystáš byť neverný, proste si len chceš trošku pohoniť ego, mať ten pocit, že ťa baby chcú a chceš si užívať ich spoločnosť. Akože to v princípe nie je vec hodná lži podľa mňa.
Druhá vec však je, že či to naozaj aj ty takto chceš... Lebo povedzme si úprimne, pekným babám, ktoré po tebe idú, sa dlho odolávať nedá. V podstate som niečo podobné zažíval sám. Bol som zvyknutý počas výšky na spoločnosť báb, chodiť s nimi von, na akcie a tak, je to veľmi príjemné. Lenže potom som si našiel kočku na vzťah a zrazu som bol na vážkach. Na jednej strane tu bola ona, baba, ktorú mám rád a nechcem jej robiť špinavosti poza chrbát. Na druhej strane tu bolo stále to moje ja, ktoré prahlo po tom, aby sa o mňa zaujímalo za večer XY báb. To je taký boj, že aj keď si jeden deň povieš: Okey, nebudem čurák voči mojej babe, nebudem sa dobrovoľne vystavovať možnosti nevery a budem sekať dobrotu., tak na druhý deň zase opačný pól tvojej osobnosti hovorí: Ale šak čo si jak, veď si mladý, hybaj troška za dievčencami, veď na tom nie je nič zlé. Človeče a toto furt, nonstop, dodnes mávam také rozkoly... a veru, nie je ľahké zachovať sa správne. Tá egoistická časť teba, ktorá prahne po pocite vlastnej dôležitosti skrz záujmu žien a úspechov s nimi, to keď raz "vypustíš do sveta", tak ako keby otvoríš Pandorinu skrinku.
Riešenie nepoznám, ale jedno viem isto. Keď s nimi začneš chodiť von, musel by si byť k*rva striktný a zásadový chlap, aby si nikdy neprekročil hranicu flirtu a nevinnosti. Je brutálny a nepopísateľný pocit odolávať krásnej babe, ktorá očividne páli po tebe, no keďže som realista, tak viem, že jedného krásneho dňa to nevydržíš. Chytí ťa za vtáka, keď spolu sedíte na čaji v meste, zohne sa pred tebou a položí ti ruku na jej zadok a si v riti... Skončil si a dva mesiace odopierania sú fuč. Ženy, pokiaľ sa jedná o balenie chlapov, ktorí sa im páčia, vedia byť pekné mrchy.
Ja, keby som na tvojom mieste, tak normálne poviem frajerke, že idem von s kamoškami a hotovo. Je to pravda? Je. Pokiaľ je v poho, tak niečo takéto by jej nemalo robiť problém, respektíve ja som ešte nestretol ženu, ktorá by mala problém s tým, pustiť ma von s inými babami. A ak by s tým mala problém, tak by som sa s ňou pozhováral a zistil by som, čo jej na tom vadí. Lenže ty si nechceš ísť von sadnúť s nejakou pre teba nepríťažlivou babou na kávu, podebatiť ako ide život prípadne niečo spoločné podniknúť. Ty si chceš niečo dokazovať a to už tak trochu problém je... Ani nie tak z pohľadu informácie, ktorú podáš svojej babe, lebo tá je pravdivá, ideš s kamoškou von. No z pohľadu účelu - ktorým je zdvihnutie si vlastného sebavedomia a nechanie sa baliť peknými babami, z tohto pohľadu je to voči nej neloajálne. Mňa môj vlastný život naučil, že mať niečo ako "peknú kamošku, ktorá ma chce", niečo také neexistuje. Buď zanevrieš na ženy a budeš sa venovať svojej, alebo budeš behať a lietať kade tade s tým, že občas budeš neverný. Ak má niekto inú skúsenosť rád si ju prečítam, lebo toto je podľa mňa dosť zásadná chlapská dilema...
Druhá vec však je, že či to naozaj aj ty takto chceš... Lebo povedzme si úprimne, pekným babám, ktoré po tebe idú, sa dlho odolávať nedá. V podstate som niečo podobné zažíval sám. Bol som zvyknutý počas výšky na spoločnosť báb, chodiť s nimi von, na akcie a tak, je to veľmi príjemné. Lenže potom som si našiel kočku na vzťah a zrazu som bol na vážkach. Na jednej strane tu bola ona, baba, ktorú mám rád a nechcem jej robiť špinavosti poza chrbát. Na druhej strane tu bolo stále to moje ja, ktoré prahlo po tom, aby sa o mňa zaujímalo za večer XY báb. To je taký boj, že aj keď si jeden deň povieš: Okey, nebudem čurák voči mojej babe, nebudem sa dobrovoľne vystavovať možnosti nevery a budem sekať dobrotu., tak na druhý deň zase opačný pól tvojej osobnosti hovorí: Ale šak čo si jak, veď si mladý, hybaj troška za dievčencami, veď na tom nie je nič zlé. Človeče a toto furt, nonstop, dodnes mávam také rozkoly... a veru, nie je ľahké zachovať sa správne. Tá egoistická časť teba, ktorá prahne po pocite vlastnej dôležitosti skrz záujmu žien a úspechov s nimi, to keď raz "vypustíš do sveta", tak ako keby otvoríš Pandorinu skrinku.
Riešenie nepoznám, ale jedno viem isto. Keď s nimi začneš chodiť von, musel by si byť k*rva striktný a zásadový chlap, aby si nikdy neprekročil hranicu flirtu a nevinnosti. Je brutálny a nepopísateľný pocit odolávať krásnej babe, ktorá očividne páli po tebe, no keďže som realista, tak viem, že jedného krásneho dňa to nevydržíš. Chytí ťa za vtáka, keď spolu sedíte na čaji v meste, zohne sa pred tebou a položí ti ruku na jej zadok a si v riti... Skončil si a dva mesiace odopierania sú fuč. Ženy, pokiaľ sa jedná o balenie chlapov, ktorí sa im páčia, vedia byť pekné mrchy.
Ja, keby som na tvojom mieste, tak normálne poviem frajerke, že idem von s kamoškami a hotovo. Je to pravda? Je. Pokiaľ je v poho, tak niečo takéto by jej nemalo robiť problém, respektíve ja som ešte nestretol ženu, ktorá by mala problém s tým, pustiť ma von s inými babami. A ak by s tým mala problém, tak by som sa s ňou pozhováral a zistil by som, čo jej na tom vadí. Lenže ty si nechceš ísť von sadnúť s nejakou pre teba nepríťažlivou babou na kávu, podebatiť ako ide život prípadne niečo spoločné podniknúť. Ty si chceš niečo dokazovať a to už tak trochu problém je... Ani nie tak z pohľadu informácie, ktorú podáš svojej babe, lebo tá je pravdivá, ideš s kamoškou von. No z pohľadu účelu - ktorým je zdvihnutie si vlastného sebavedomia a nechanie sa baliť peknými babami, z tohto pohľadu je to voči nej neloajálne. Mňa môj vlastný život naučil, že mať niečo ako "peknú kamošku, ktorá ma chce", niečo také neexistuje. Buď zanevrieš na ženy a budeš sa venovať svojej, alebo budeš behať a lietať kade tade s tým, že občas budeš neverný. Ak má niekto inú skúsenosť rád si ju prečítam, lebo toto je podľa mňa dosť zásadná chlapská dilema...
-
xH4wK
Ja stale nechapem ako sa neustale najdu ludia co sadnu qwerty-mu na lep a zacnu reagovat na dalsi z jeho primitivnych topicov.. ach.
odpoved od kamarata 

mam pocit ze ale jemu ide skor o to aby si mohol po sexe zapalit3) Fredie next to mercury, cca 30/noc, cisty pekny hostelik, nic moc extra, ale niekedy dostanes vrchne studio s vlastnou terasou kde mozes hulit
2) Best Western Hotel na Kolibe, cca 49/noc, pekny stredny hotel, fajn ranajky, krasne okolie - hned vedla kamzika, kde mozte ist na drahu veceru do tej tociacej sa restiky
1) Mercure, alebo Loft. high uroven ale niekedy su na booking zlavy. Da sa vychytat aj za 60-80 neiekdy, ale vacsinou je nad 100... treba snipeovat booking. izba kruta, vo fajciarovi mozes fajcit aj v posteli, alebo vo vani so sampanskym s jahodami (sampanske si ale radsej kup vo vecierke)
-
qwerty-xyz
xH4wK -- no kedy uz ideme vonku ?
jaaaj nikdy, lebo si posrany. nevadi....
bindo011 --- vystihol si to dokonale. inak ego mam pravidelne pohonene, lebo zenske oslovujem, aj ony mna, lenze vsetko sa skonci pri prehlaseni ze som zadany.
zenska strati zaujem a uz sa vytrati taka ta iskra, z jej strany plus co sa vytrati je vôľa nieco podniknut. takze je zoznamenie, je kontakt, je tam ta iskra, ale jeeeeb ho, som zadany tak sa kazda, zlakne, ustupi, alebo ja neviem co.
A mne chybaju tie udalosti, bud byt s nimi ako len kamoskami, alebo, .... bindo -- si to dost presne rozpisal. akoze kupil by som ti poldeci, lebo presnejsie sa to asi ani napisat neda:
Na jednej strane tu bola ona, baba, ktorú mám rád a nechcem jej robiť špinavosti poza chrbát. Na druhej strane tu bolo stále to moje ja, ktoré prahlo po tom, aby sa o mňa zaujímalo za večer XY báb. To je taký boj, že aj keď si jeden deň povieš: Okey, nebudem čurák voči mojej babe, nebudem sa dobrovoľne vystavovať možnosti nevery a budem sekať dobrotu., tak na druhý deň zase opačný pól tvojej osobnosti hovorí: Ale šak čo si jak, veď si mladý, hybaj troška za dievčencami, veď na tom nie je nič zlé. Človeče a toto furt, nonstop, dodnes mávam také rozkoly...
a toto je proste akoze fakt klobuk dole, ako fakt dik. by som netipol ze tu ktosi (na velky zhluk informatikov, ...) pochopi a vie.
Chytí ťa za vtáka, keď spolu sedíte na čaji v meste, zohne sa pred tebou a položí ti ruku na jej zadok a si v riti... Skončil si a dva mesiace odopierania sú fuč. Ženy, pokiaľ sa jedná o balenie chlapov, ktorí sa im páčia, vedia byť pekné mrchy.
Mne to cele pride take korculovanie sa na tenkom lade. Striknty a zasadovy som. Ale tiez nesom blbecek pod papucou. Tesi ma spolocnost a zaujem o mna zo strany peknych pritazlivych zien. a z viacerych vie vyzarovat taky sexepl, take ze proste och.
Bindo. tak sa ta opytam. Aj napriek tomu ze tie situacie so zenami by boli take na vazkach ze nevies co spravis. Nelaka ta prave to ? byt v tych situaciach? nemal by si taky dobry pocit ?
bindo011 --- vystihol si to dokonale. inak ego mam pravidelne pohonene, lebo zenske oslovujem, aj ony mna, lenze vsetko sa skonci pri prehlaseni ze som zadany.
A mne chybaju tie udalosti, bud byt s nimi ako len kamoskami, alebo, .... bindo -- si to dost presne rozpisal. akoze kupil by som ti poldeci, lebo presnejsie sa to asi ani napisat neda:
a toto je proste akoze fakt klobuk dole, ako fakt dik. by som netipol ze tu ktosi (na velky zhluk informatikov, ...) pochopi a vie.
Mne to cele pride take korculovanie sa na tenkom lade. Striknty a zasadovy som. Ale tiez nesom blbecek pod papucou. Tesi ma spolocnost a zaujem o mna zo strany peknych pritazlivych zien. a z viacerych vie vyzarovat taky sexepl, take ze proste och.
Bindo. tak sa ta opytam. Aj napriek tomu ze tie situacie so zenami by boli take na vazkach ze nevies co spravis. Nelaka ta prave to ? byt v tych situaciach? nemal by si taky dobry pocit ?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Mam super paradne auto, ale aj tak chodim na autosalony. Ale len sa pozriet, nie hned kupovat.qwerty-xyz napísal:P4ra -- nerozisiel by som sa. naco. neexistuje efektivny dovod. Predstav si ze mas super paradne auto co splna vsetko co chces, nuz ale ked mas cas a v meste je autosalon nedojdes pozriet? popripade ked ti chodia pozvania na testovacie jazdy?
Ked to prehodim na tvoju situaciu, tak tiez nevidim nic zle na tom, ze sa chces rozpravat a mat kontakt aj so zenami. Uplne v poriadku. A zvysok ti uz vysvetlil bindo uplne jasne a zretelne.
-
xH4wK
Klasika... "pod von"qwerty-xyz napísal:xH4wK -- no kedy uz ideme vonku ?jaaaj nikdy, lebo si posrany. nevadi....
xH4wK, ak ste obaja z Košíc, tak nevidím dôvod, prečo by si sa s qwertym nemohol stretnúť, aby si sa uistil v tom, že je to len internetový hero a troll, čo si očividne myslíš.
qwerty ti navrhuje reálne stretko a ak by som býval v rovnakom meste, tak by som mu hodinu svojho času venoval, aby mi ukázal, že jeho reči na fóre nie sú plané, ale vie to podložiť aj činmi. Ak by sa ti potvrdilo, čo si o ňom myslíš, tak potom by si ho tu mohol raz a navždy krásne zotrieť
Zatiaľ mám však taký pocit, že si fakt posraný, že by sa z qwertyho nakoniec nevykľul psychopatický asociál s prepadnutým hrudníkom...
qwerty ti navrhuje reálne stretko a ak by som býval v rovnakom meste, tak by som mu hodinu svojho času venoval, aby mi ukázal, že jeho reči na fóre nie sú plané, ale vie to podložiť aj činmi. Ak by sa ti potvrdilo, čo si o ňom myslíš, tak potom by si ho tu mohol raz a navždy krásne zotrieť
Zatiaľ mám však taký pocit, že si fakt posraný, že by sa z qwertyho nakoniec nevykľul psychopatický asociál s prepadnutým hrudníkom...
dakujem
Tak jasné, je to dobrý pocit, keď si žiadaný. Len proste je to o tom, čo píšeš, že som zadaný a tam to hasne. Čas od času zvyknem aj ja osloviť nejakú novú holčinu, len tak, for fun, pokecať s ňou. V poslednej dobe už ale aj to dosť obmedzujem, jednak preto, že sa komunikáciou a prioritami sa ani len nechytajú na moju mladú a za druhé ma to tak trochu už aj prestáva baviť. Čiže v podstate sa len utvrdzujem v tom, aké mám zábavné a rozumné dievča oproti ostatným babám.
Čo sa tých provokácií týka, tak to je od žien fakt svinstvo
. Tak dva roky dozadu som mal frajerku a tak nejak sa vyskytla popri nej takáto jedna kamoška. Spočiatku to bolo také nevinné, nič som nechcel, čas od času sme vybehli von na čaj, pokecať ako ide život, proste klasika kamoška. Vedela o tom vtedajšia frajerka a ona vedela, že som zadaný. Dosť dlho som sa držal na uzde, napriek provokáciám od kamošky. Akože tá kamoška ma rajcovala nenormálne, ale hovorím si nebudem čurák, takto ako to je, je to viac než super. No a potom jedného krásneho večera, keď sme boli vonku mi vopchala výstrih pred oči, chytila mi ruku a strčila si ju do klína a bolo vymaľované
. Už som nedokázal povedať nie... Toto bol jediný prípad, kedy som na plnej čiare zlyhal, proste to sa nedalo vydržať... Potom som ešte pár krát skúšal mať nejaké kamošky, ale vždy sa to po dvoch, troch stretkách začalo zvrhávať zlým smerom, tak som to vždy ukončil, už sa nikdy neozval, alebo to nejako zahral do stratena. S frajerkami som bol poväčšinou veľmi spokojný, málokedy mi niečo chýbalo a ak áno, tak sme si to vedeli vydiskutovať. Chcel som mať aj kamošky nejaké, proste vypadnúť s nejakou ženskou občas von, pokecať, zabaviť sa a koniec. Ale sa mi to nejak nikdy nepodarilo.
Keby to mám nejak zhrnúť, tak momentálne mám dobrý pocit z toho, že som rezervovaný pre jednu babu a na ostatné tak nejak čím ďalej, tým viac prdím. Netuším, ako to bude za pár rokov, myslím si, že po nejakej dobe vo vzťahu možno zase začne to moje zlé ja vyskakovať a bude sa chcieť utvrdiť v tom, že stále mám na to, aby som zbalil nejakú holčinu. Do tej doby ale dúfam, že z mojej súčasnej urobím bisexuálku a budeme sa pretekať v tom, kto zbalí za večer viac báb. Bože to by bol sen!
Čo sa tých provokácií týka, tak to je od žien fakt svinstvo
Keby to mám nejak zhrnúť, tak momentálne mám dobrý pocit z toho, že som rezervovaný pre jednu babu a na ostatné tak nejak čím ďalej, tým viac prdím. Netuším, ako to bude za pár rokov, myslím si, že po nejakej dobe vo vzťahu možno zase začne to moje zlé ja vyskakovať a bude sa chcieť utvrdiť v tom, že stále mám na to, aby som zbalil nejakú holčinu. Do tej doby ale dúfam, že z mojej súčasnej urobím bisexuálku a budeme sa pretekať v tom, kto zbalí za večer viac báb. Bože to by bol sen!
Myslim, ze by ti tu temu fakt mali premenovat, lebo toto nie je tema o tom, ze mas babu, ktora ziarli a teda nemozes byt v pritomnosti ziadnej aspon priemerne atraktivnej zeny (poznam strasne vela pripadov, kedy to plati aj opacne, ze chalan ziarli na akehokolvek dalsieho chalana v pritomnosti jeho baby).
Ale toto je tema o tom, ze si zadany, ale hladas dalej ulety a este sa cudujes nad tym, preco sa "ta iskra vytrati", ked babam s ktorymi flirtujes povies, ze si zadany. Podla mna je ohromujuce, ze sa dnes najdu este nejake osoby, ci uz baby alebo chalani, ktore a ktori maju nejaku sebauctu.
A ty by si sa mal podla mna rozhodnut, ci mas zaujem o trvaly vztah alebo si chces "pohonit ego" a hladas len sex. Flirt a nezavaznych vztahov s babami mozes mat aj niekolko naraz a nemusis potom vymyslat, co im nakecas, kam s nimi chodit, aby ta nikto nevidel a aby to nestalo vela a zakladat temy, ako riesit neveru.
PS: Aj tak ti neverim ani slovo
Ale toto je tema o tom, ze si zadany, ale hladas dalej ulety a este sa cudujes nad tym, preco sa "ta iskra vytrati", ked babam s ktorymi flirtujes povies, ze si zadany. Podla mna je ohromujuce, ze sa dnes najdu este nejake osoby, ci uz baby alebo chalani, ktore a ktori maju nejaku sebauctu.
A ty by si sa mal podla mna rozhodnut, ci mas zaujem o trvaly vztah alebo si chces "pohonit ego" a hladas len sex. Flirt a nezavaznych vztahov s babami mozes mat aj niekolko naraz a nemusis potom vymyslat, co im nakecas, kam s nimi chodit, aby ta nikto nevidel a aby to nestalo vela a zakladat temy, ako riesit neveru.
PS: Aj tak ti neverim ani slovo
-
qwerty-xyz
... nerozumies teme ephram, ......
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
a nieje to o tom cele, ze nemas volny cas bez frajerky sam pre seba? mne teraz fest je*alo ked sme mali doma so zenou home office pomaly dva tyzdne. ja som skromny chlapec, staci mi zahrat si nejake hry na compe a ist na pivo s kamaratmi aby som sa zbavil ponorky, ale ty asi potrebujes ine zeny. kolko mas vlastne qwertaku rokov?