Ako na dievča ?
Re: Ako na dievča ?
tak to ma mrzi. ale stava sa to, nemozes sa predsa pacit kazdej. ja to vidim tak, ze nema zaujem a ze si v zone kamaratov. je na tebe, co chces s tym vztahom robit. ak si s nou rozumies a chces ju mat ako kamosku, a nebudes pritom trpiet, tak sa s nou stretavaj dalej. ale skor ti radim prerusit kontakt a sustredit sa na ine zeny. nechaj ju tak, mozno sa jej skus raz za cas (ale naozaj len raz za cas) ozvat, ako sa ma a tak. baby su zvlastne, niekedy sa stava, ze si potrebuju veci rozmysliet a az po case zistia, ze ich pritahujes.
skoda, ze si to neurobil uz davno. mohol si usetrit minimalne tri mesiace casu. ale je to aspon poucne. drzim ti palce s dalsou. dufam, ze si sa moc nezamiloval.
skoda, ze si to neurobil uz davno. mohol si usetrit minimalne tri mesiace casu. ale je to aspon poucne. drzim ti palce s dalsou. dufam, ze si sa moc nezamiloval.
Ako na dievča ?
Tak to je skoda, no ale mas z toho aspon poucenie
konat rychlejsie a nebyt tak mily 
-
ultimate222
Light Star
no skoda, hej ... zamilovat som sa zamiloval, ale nejak to prezijem, v ten den a den po tom mi bolo dost blbo ... no snazim sa nato nemysliet ... a nemyslim si, ze som mal nieco spravit pri nej skor, zeby som premarnil sancu, jedine by som asi usetril cas, pretoze:
este som jej pisal vcera vecer, ci je to nedinitivne nie a napisala mi, ze ked mi povedala, ze nevie tak ze to neznamena nie, ale ze potrebuje viac casu, aby som nanu netlacil, ze ma nepozna az tak dobre any mohla povedat ano alebo nie, ze potrebuje viac casu na spoznavanie sa, nenahlit sa ...
tak teraz fakt neviem, ci v tom mam vidiet este nejaku sancu alebo sa nato vykaslat
este som jej pisal vcera vecer, ci je to nedinitivne nie a napisala mi, ze ked mi povedala, ze nevie tak ze to neznamena nie, ale ze potrebuje viac casu, aby som nanu netlacil, ze ma nepozna az tak dobre any mohla povedat ano alebo nie, ze potrebuje viac casu na spoznavanie sa, nenahlit sa ...
tak teraz fakt neviem, ci v tom mam vidiet este nejaku sancu alebo sa nato vykaslat
ulti, ja byt tebou, povazujem to za koniec. nemam patent na rozum, samozrejme, a moze to byt inak, ale po rokoch som pochopil, ze velakrat treba veci zjednodusit. bud zaujem je alebo nie je. v tomto pripade mi to vychadza tak, ze skor nie je.
vies, ako hovori klasik: rozoznat zaujem je lahke. tazke je rozoznat nezaujem.
nechaj to tak, budes sa len zmietat medzi nadejou a pochybnostami a ktovie, ako to dopadne. ked ta bude chciet, ona si uz nejaku cestu k tebe najde (napisat sms alebo zavolat urcite este zvladne - garantujem ti, ze zeny dokazu urobit oooovela viac, ked niekoho chcu).
teraz si si pretrpel dva blbe dni. ked s tym teraz seknes, budu to len tieto dva dni. chod a hladaj ine holky, je ich vsade dost. urcite najdes taku, ktora si bude istejsia svojim zaujmom o teba.
vies, ako hovori klasik: rozoznat zaujem je lahke. tazke je rozoznat nezaujem.
nechaj to tak, budes sa len zmietat medzi nadejou a pochybnostami a ktovie, ako to dopadne. ked ta bude chciet, ona si uz nejaku cestu k tebe najde (napisat sms alebo zavolat urcite este zvladne - garantujem ti, ze zeny dokazu urobit oooovela viac, ked niekoho chcu).
teraz si si pretrpel dva blbe dni. ked s tym teraz seknes, budu to len tieto dva dni. chod a hladaj ine holky, je ich vsade dost. urcite najdes taku, ktora si bude istejsia svojim zaujmom o teba.
Nič už nepodnikaj, ak bude chcieť, sama sa ozve. Ale keďže nevie, čo chce, tak to mi príde ako jemne povedané "nie".
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ultimate222: To máš za to, že si dlho čakal. Aspoň sa poučíš.
-
ultimate222
Light Star
jin, trochu sa mylis, keby si si precital vsetko co som pisal tak zistis, ze keby som nieco spravil este skor tak by to bolo este horsie ... kedze pre nu je este aj teraz prilis skoro a chce viac casu na spoznavanie sa
-
Peter_Retep
VIP
jin sa nemyli....ty mas len nejaku hlupu predstavu ze tu babu musis najprv spoznat....ale ona caka ze urobis prvy krok...aspon ju chytis za ruku, kedze ide o teba, ale TY si to neurobil a premarnil si si sancu. thats all.
-
ultimate222
Light Star
no nie ja mam tu predstavu, ale praveze ona ma taku predstavu, ze ma najprv musi dokladne spoznat a az potom nieco riesit, kedze mi napisala, ze potrebuje viac casu, ze je to pre nu este skoro lebo ma az tak dobre nepozna aby sa vedela rozhodnut ci ma o mna vazny zaujem ... chlapci, proste ste sa zmylili, nie kazda baba je rovnaka .. ale ajtak dakujem za prispevky k teme
-
Peter_Retep
VIP
chlape apson si neser do huby....3. strana tejto temy a tvoj post....proste si sa bal prejavit a myslel si si co by urobila ta baba...nam tu netlac kaleraby. si vo friend zone a ked svoj pristup nezmenis tak vo friend zone budes do konca zivota. tak to je a tak to funguje. koncim.
-
ultimate222
Light Star
neviem ci citas to co pisem alebo len rovno pises odpoved, no ja som nenapisal, ze som sa nebal prejavit, ja len vravim, ze keby som sa prejavil skor, ovela skor tak by to dopadlo este horsie ... kedze mi povedala, ze je to pre nu skoro, ze potrebuje ma lepsie spoznat a dlhsiu dobu na spoznavanie (nie JA, ale ONA potrebuje viac casu) ... proste to nie je taka baba, ktora sa lahko zamiluje a nepotrebuje vela casu, pri nej sa neda rychlo konat lebo by to brala ako unahlene a vyplasilo by ju to keby som nieco urobil skor ... rozpraval som sa dnes s jej najlepsou kamaratkou, ktorej sa o tom zdoverila a ta mi povedala, ze som nemal robit nic lebo ona este s nikym nechodila, je to pre nu nieco nove a tak je velmi opatrna a nehrnie sa do vztahu, ze som mal este pockat lebo ze pre nu je to este skoro na prejavovanie nejakych citov
Tak ale aj ona musí už sa prejaviť ,to ťa baví že sa to takto vlečie ako sopel ? 
-
ultimate222
Light Star
nehovorim, ze ma to bavi ... ale tak co mam robit, ked potrebuje viac casu na spoznavanie a chce ma viac spoznat predtym ako sa nejak rozhodne ? ... nemozem ju do nicoho nutit ... a mam ju rad, takze to skusim este nejaku dobu vydrzat a tahat to takto pomaly dalej a dufat, ze z toho nieco bude
Ja len k tej poznamke, ze chce viac casu a ze je dobre, ze si nic neurobil skor....
Ona ti to sice napisala, ale to neznamena, ze to aj tak myslela (sam si pisal ze este s nikym nechodila, nevie ako to chodi a mysli si, ze to treba tahat alebo co...). Obavam sa ze tu ludia co ti pisu maju pravdu.
Nemyslim si ze by to bolo az tak velmi stratene, paci sa mi ten nazor, ze by si ju mal teraz nechat tak a pockat nech sa sama ozve. Ked budes stale v tomto pomalinkom dobiedzani pokracovat, tak to bude len horsie a horsie a sama sa moze zlaknut
Ona ti to sice napisala, ale to neznamena, ze to aj tak myslela (sam si pisal ze este s nikym nechodila, nevie ako to chodi a mysli si, ze to treba tahat alebo co...). Obavam sa ze tu ludia co ti pisu maju pravdu.
Nemyslim si ze by to bolo az tak velmi stratene, paci sa mi ten nazor, ze by si ju mal teraz nechat tak a pockat nech sa sama ozve. Ked budes stale v tomto pomalinkom dobiedzani pokracovat, tak to bude len horsie a horsie a sama sa moze zlaknut
boze, ved uz mu tolko nenakladajme. mozno to ani nepos*al tym, ze vyckaval, ale z jej strany tam nebol az taky zaujem hned od zaciatku. jedine, co v tomto pripade moze lutovat, je strateny cas a nervy. nabuduce bude vediet... dufam.
ulti. naozaj si myslim, ze robis chybu, ked sa spoliehas na jej slova o "pomalom spoznavani". uz to uzavri. jedinu moznost este vidim v tom, ze sa teraz odtiahnes a ona si uvedomi, ze o teba prichadza a ze jej chybas. (mala sanca, ale mozne to je). dobra taktika je ukazat zaujem a potom sa stiahnut. tak si to mohol urobit hned na zaciatku. staly tlak je nanic, vyzeras potom ako zufalec, ktory sa zavesi, a to zeny skor odradza.
vaz si sameho seba a chod inde. nebudes predsa cakat ako psicek, kym si to rozmysli, aby ta - ako ona hovori -"spoznala"! aj ona si musi uvedomit, co v zivote chce a co nechce. ty si jej ponukol moznost, ona mala kopec casu nad nou porozmyslat. keby chcela, vyuzije ju. tri mesiace sa mi zdaju ako dost dlha doba na to, aby ta spoznala.
prerus kontakt a venuj sa inym veciam, inym ludom. skus na nu zabudnut. ak budes pokracovat, budes len cim dalej tym viac stracat uctu v jej ociach, a sebauctu tiez. preco sa tak podcenujes? musis mysliet aj na svoju hrdost. po svete chodi x dalsich zien, ktore mozu byt ovela lepsie partnerky. tak ich hladaj a nesustreduj sa len na tuto jednu.
ulti. naozaj si myslim, ze robis chybu, ked sa spoliehas na jej slova o "pomalom spoznavani". uz to uzavri. jedinu moznost este vidim v tom, ze sa teraz odtiahnes a ona si uvedomi, ze o teba prichadza a ze jej chybas. (mala sanca, ale mozne to je). dobra taktika je ukazat zaujem a potom sa stiahnut. tak si to mohol urobit hned na zaciatku. staly tlak je nanic, vyzeras potom ako zufalec, ktory sa zavesi, a to zeny skor odradza.
vaz si sameho seba a chod inde. nebudes predsa cakat ako psicek, kym si to rozmysli, aby ta - ako ona hovori -"spoznala"! aj ona si musi uvedomit, co v zivote chce a co nechce. ty si jej ponukol moznost, ona mala kopec casu nad nou porozmyslat. keby chcela, vyuzije ju. tri mesiace sa mi zdaju ako dost dlha doba na to, aby ta spoznala.
prerus kontakt a venuj sa inym veciam, inym ludom. skus na nu zabudnut. ak budes pokracovat, budes len cim dalej tym viac stracat uctu v jej ociach, a sebauctu tiez. preco sa tak podcenujes? musis mysliet aj na svoju hrdost. po svete chodi x dalsich zien, ktore mozu byt ovela lepsie partnerky. tak ich hladaj a nesustreduj sa len na tuto jednu.
-
ultimate222
Light Star
fakt neviem co teraz robit ...
Jej najlepsia kamaratka, ktorej sa o tom zdoverila mi povedala, ze podla nej by som to nemal nechat tak, lebo ze ona naozaj potrebuje viac casu, sama jej to povedala, ze ma nechce odkopnut ale ze si mysli, ze je skoro este na vztah, ze ona sama ma v tom zmatok lebo ze som prvy kto takto vazne prejavuje zaujem o nu (co som sa inak dost cudoval, lebo je fakt pekna .. ale to bude asi tym, ze sa vacsinou pohybuje v dievcenskej spolocnosti)
Ja to asi skusim este nejaky ten mesiac potiahnut ... ajtak sa nestretavame prilis casto, mozno raz za tyzden a uvidim potom ako to bude vyzerat, ked sa nic nebude menit tak to potom vzdam. Teraz keby som to nechal tak asi by som si to vycital a lutoval by som to ... totiz, velmi dobre si rozumieme, mam taky pocit, ze je presne to co v zivote hladam, preto mi to neda pokoj.
Tak nerieste to uz, skusim to tahat dalej a potom vam dam vediet ci sa nieco zmenilo alebo to vzdavam.
Jej najlepsia kamaratka, ktorej sa o tom zdoverila mi povedala, ze podla nej by som to nemal nechat tak, lebo ze ona naozaj potrebuje viac casu, sama jej to povedala, ze ma nechce odkopnut ale ze si mysli, ze je skoro este na vztah, ze ona sama ma v tom zmatok lebo ze som prvy kto takto vazne prejavuje zaujem o nu (co som sa inak dost cudoval, lebo je fakt pekna .. ale to bude asi tym, ze sa vacsinou pohybuje v dievcenskej spolocnosti)
Ja to asi skusim este nejaky ten mesiac potiahnut ... ajtak sa nestretavame prilis casto, mozno raz za tyzden a uvidim potom ako to bude vyzerat, ked sa nic nebude menit tak to potom vzdam. Teraz keby som to nechal tak asi by som si to vycital a lutoval by som to ... totiz, velmi dobre si rozumieme, mam taky pocit, ze je presne to co v zivote hladam, preto mi to neda pokoj.
Tak nerieste to uz, skusim to tahat dalej a potom vam dam vediet ci sa nieco zmenilo alebo to vzdavam.
Ultimate: Rob si co chces,chlapce.
Mozem ti povedat,ze kazdy,KAZDY hoch,co sa stiahol,ma fascinoval ovela viac ako trpezlivy chlapec,o ktorom si potom baba mysli,ze si s nim moze robit co chce.
Ma 19, nemala vztah....urcite uz aj ona nejaky chce, ale evidentne nie s tebou.Inak by to aspon skusila.
A kazdy, kto ti tu pisal,ze zenske sa vedia ozvat,ked nieco chcu,mal pravdu.
Ale cakaj,ked sa ti chce.Len ti este poviem,ze nech posobi akokolvek citlivo a hanblivo a neviemako nevinne,tak to neznemane,ze teraz musis okolo nej chodit ako okolo malovaneho vajca
Mozem ti povedat,ze kazdy,KAZDY hoch,co sa stiahol,ma fascinoval ovela viac ako trpezlivy chlapec,o ktorom si potom baba mysli,ze si s nim moze robit co chce.
Ma 19, nemala vztah....urcite uz aj ona nejaky chce, ale evidentne nie s tebou.Inak by to aspon skusila.
A kazdy, kto ti tu pisal,ze zenske sa vedia ozvat,ked nieco chcu,mal pravdu.
Ale cakaj,ked sa ti chce.Len ti este poviem,ze nech posobi akokolvek citlivo a hanblivo a neviemako nevinne,tak to neznemane,ze teraz musis okolo nej chodit ako okolo malovaneho vajca
-
ultimate222
Light Star
fajn, kazdy ma nejaky nazor ... ja skusim dat na rady jej najlepsej kamaratky, ked to nevyjde tak to nevyjde, ale aspon to skusim a nebudem potom lutovat, ze som sa hned vzdal
-
javatar
Hardcore addict
davat na rady jej najlepsej kamaratky v case balenia je dvojsecna zbran - a podla mna ty ich nebudes vediet vyuzit spravne
stiahni sa a cakaj - tym ze jej budes pri nohach ju nezbalis...
stiahni sa a cakaj - tym ze jej budes pri nohach ju nezbalis...