Ako na dievča ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ultimate222
Light Star
Light Star

Re: Ako na dievča ?

Príspevok od používateľa ultimate222 »

tak uvidím ešte čo urobím ... ale drží ma v tom stále nádej lebo predstavte si, že ste dievča, ktoré zavolá chalan vonku, niekoľkokrát .. tak išli by ste s ním von len vo dvojici na prechádzku alebo si niekde sadnúť a tak keby ste ho brali len za kamaráta ? Mne to príde kus divné, kebyže som to dievča tak by som nešiel len osamote s chalanom, ktorý sa mi nepáči a s ktorým nechcem nič mať
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa zuzanuska »

keby to bol nejaký veľmi blízky kamarát, ktorému dôverujem a proste môžem sa naňho spoľahnúť, tak by som s ním aj sama von išla (ale ako sa ona správa k tebe, musíš ty vedieť/cítiť, možno nejaké narážky, alebo či sa ťa len tak "náhodou" dotýka...)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ultimate222 napísal:tak uvidím ešte čo urobím ... ale drží ma v tom stále nádej lebo predstavte si, že ste dievča, ktoré zavolá chalan vonku, niekoľkokrát .. tak išli by ste s ním von len vo dvojici na prechádzku alebo si niekde sadnúť a tak keby ste ho brali len za kamaráta ? Mne to príde kus divné, kebyže som to dievča tak by som nešiel len osamote s chalanom, ktorý sa mi nepáči a s ktorým nechcem nič mať
to je asi len o povahe. Ja tiež nemám problém ísť s niekym von len vo dvojici aj keď tam z mojej strany nie sú žiadne city. Ak nemám nič iné na práci tak lepšie ako doma sedieť
ultimate222
Light Star
Light Star

zuzanuska - ved to, ze som z nej zmateny ... nie su tam ziadne letme dotyky z jej strany, ani narazky ... no zas viem, ze je dost hanbliva, takze si myslim, ze by nieco take asi ani neskusala ... niekedy mam pocit, ze ma ma rada, ze citi nieco podobne ako ja no zas niekedy mam presne opacny pocit
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

ved prave o to ide, ze zenske zmyslanie nechape nikto ani zeny. Ono aj keby si ju pozval na veceru ona je schopna brat to ako prejav kamaratskosti. Ja ti vravim len a len pravdu ktoru som okusil na vlastnej kozi a nebolo to len o tom ze bola mila a neviem co... nechcem ta demotivovat ale priprav sa na sklamanie, potom si nieco nastudujes a zistis kde bola chyba a to ta bude posuvat vpred az najdes tu vyvolenu... nechcem sa opakovat ale ako som povedal, toto je dovod preco vznikla ,,hra" alebo pick-up...
ultimate222
Light Star
Light Star

no dufam, ze sa mylis

No kedze uz asi nemam co stratit tak to risknem a nejak jej to bud cele vyklopim ako som na tom alebo jej skusim dat pusu, ale skor jej asi nieco pekne poviem ako sa poznam
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

lenze to si mal spravit uz davno... no skus, inak na to neprides....
Peter_Retep
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

chlape ked nemas na to dat jej pusu rovno to vzdaj....zeny naozaj nemaju radi hovno chlapov...sorry ale tak to je! svojim spravanim si si pochoval vsetky sance.
Filipito
Darca
Darca

Ako na dievča ?

Príspevok od používateľa Filipito »

Co je podla vas lepsie chytit ju za ruku alebo dat pusu? A kedy najlepsie? Pri konci? :)
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

pusu môžeš dať aj na privítanie :) že ako veľmi ti chýbala :) (aj keď pri lúčení to zas bude také zavŕšenie večera. alebo pusa na začiatku aj na konci :) keby na toto bol návod, nevznikali by také milé, možno občas rozpačité momenty :wink:

a čo je lepšie? no tak môžeš urobiť oboje
Bombo
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bombo »

najhorsie co moze chlap urobit je pocuvat rady ako na zeny priamo od zeny :P Dotyky su velmi silna zbran, cize sa ich neboj pouzit.. vies plno chalanov robi chybu ze so zenou iba keca a vobec neeskaluje, cize neposuva konverzaciu vyssie a nakoniec sa divia preco ich baba chce iba ako kamosov. Proste kecanim davas najavo zaujem ale ked ho neodovodnis (to ze sa ti paci nie je dovod), tak ta zaradi medzi ostatnych chlapikov ktorych nepovazuje za vyzvu (teda len kamosov). Preto ak kecate a ona povie nieco co ta zaujalo, tak jej povedz, ze to proste pekne povedala a dotkni sa jej. Zaberie to urcite len to nesmie byt take nutene :sneaky: Neskor ju mozes aj chytit a drzat za ruku, urcite sa nenahneva a das jej najavo ze to myslis vaznejsie :wink:
ultimate222
Light Star
Light Star

tak rozpraval som sa trosku s jednou jej kamaratkou, zevraj boli spolu vcera a rozpravali sa aj o mne a povedala mi, ze nepovie mi vsetko, ze si necha pre seba, ale povedala mi tolko, ze mam v tom pokracovat dalej ... tak ma to potesilo, snad to bol len moj blby pocit, ze ma vnima ako kamarata ... asi jej skusim dat pusu alebo ju chytit za ruku alebo jej poviem, ze ju mam rad ... pri najlepsom to vsetko nejak vhodne skombinujem :) :)
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

dotyky popripade ta pusa povedia lepsie ze ju mas rad ako ked jej to len povies.........ver mi :wink:
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Moc nad tým premýšlaš,proste to sprav a hotovo :sly:
ultimate222
Light Star
Light Star

teraz, ked som si myslel, ze som ju uz stratil tak urcite budem konat a nebudem tolko nad tym premyslat, pri najblizsej prilezitosti ked sa stretneme sa cinim!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Hurá...
Nakoľko doteraz mi to pripadalo skôr tak, že hľadáš možnosti a výhovorky, že prečo sa to nedá a čo by sa mohlo stať atď.
Konaj, inak o Teba stratí záujem a Tvoje šance budú pochované. Preboha už sa prejav a daj jej najavo, o čo Ti ide. Nič nehovor - konaj, to povie viac, ako 1000 slov.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Podla mna su to len reci na internete a ked pride na lamanie chleba, aj tak nic nespravis a o par dni napises, ze si to odlozil a ze to skusis nabuduce. A takto sa to bude este dlho natahovat.
Peter_Retep
VIP
VIP

ja nechapem ako je mozne ze to dievca mu dava v kuse moznostia by sa prejavil...
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

P_R: vitaj vo svete beznych ludi :D
Peter_Retep
VIP
VIP

lumir: zenam celkom rozumiem (btw uzasne stvorenie - milujem ich :) ) ale je mi zahadou ze ta dotycna dava chlapcovi v kuse sance (samozrejme mozno nam napisal kravinu a ta jej kamaratka k nemu chcela byt len milostivy...cert ho vie)
ja sa pohybujem v kruhoch ze ked pri babe nevyuzijes prilezitost tak nezeres :D a preto je mi cudne ze to dievca mu udajne dava stale moznost.....
Napísať odpoveď