Zdravím Vás!
Mám PC s doskou MSI K8 Platinum a dva hardisky o veľkosti 2 x 500GB. Mám ich zapojené do Sata 1 a Sata 2. Do Sata 3 mám zapojenú dvdromku a ešte jednu na IDE radič. Pri zapnutí PC sa mi zastaví načítavanie v tom bode po sčítaní ramky a popise hardiskov a vypíše mi hlášku "Press F1 to Resume". Po stlačení F1 to pokračuje všetko v pohode, ale predtým, keď som tam mal len jeden 250 GB hardisk, tak mi počítač normálne nabehol a neotravovala ma nejaká blbá hláška. Neviete prosím, ako sa jej zabviť? V biose som nič nenašiel, čo by mi mohlo pomôcť (čo neznamená, že to tam nie je) a dával som aj defaultné nastavenie biosu. Ešte pre upresnenie mám na PC Windows Wistu Ultimate. Nie som si istý, ale zdá sa mi, že keď som mal zapojený len jeden hardisk, tak mi to nerobilo.... Pre ilustráciu posielam foto obrazovky....
Ako na hlášku " Press F1 to Resume" pri spustení P
No to dúfam nie, sú obidva úplne nové, skúsim to dať niečím skontrolovať....dík, dám potom vedieť.....
//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 19:37 )
Takže disk som skontroloval programom Acronis Suite Doctor, ale nenašiel mi žiadnu chybu, flashol som aj bios a dal som v biose vypnúť kontrolu S.M.A.R.T, ale aj tak mi spomaľoval chod stroja. Vista mi stále vypisuje, že je s diskom problém. Keď ho odpojím, tak mi stroj šlape v pohode. Je to úplne nový disk a budem ho musieť reklamovať......
//autoeditácia príspevku ( 08 Oct 2008, 19:37 )
Takže disk som skontroloval programom Acronis Suite Doctor, ale nenašiel mi žiadnu chybu, flashol som aj bios a dal som v biose vypnúť kontrolu S.M.A.R.T, ale aj tak mi spomaľoval chod stroja. Vista mi stále vypisuje, že je s diskom problém. Keď ho odpojím, tak mi stroj šlape v pohode. Je to úplne nový disk a budem ho musieť reklamovať......