Ako na jedno dievca ?
Ako na jedno dievca ?
Ako mam ist na jedno dievca mame uplne odlisne povahi ja nadavam ona sa moli rzenec ja skater ona bicikel ja pijem ano hostie proste odlisne povaji ako mam na nu ist nieco ma k nehj strasne pritahuje aj je pekna ale neviem ak na nu ak mozete naiste niake radi a este jedna otazka povecte mi co si na chlapcoch vsimne prve dievca zlatu retaz alebo oči dik vopred
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako na jedno dievca ?
Čo ťa na nej zaujalo ak si v ničom nesadnete jedine krása? Na odlišnosti vzťahy nezakladaj nemá to veľké šance .puccik napísal:Ako mam ist na jedno dievca mame uplne odlisne povahi ja nadavam ona sa moli rzenec ja skater ona bicikel ja pijem ano hostie proste odlisne povaji ako mam na nu ist nieco ma k nehj strasne pritahuje aj je pekna ale neviem ak na nu ak mozete naiste niake radi a este jedna otazka povecte mi co si na chlapcoch vsimne prve dievca zlatu retaz alebo oči dik vopred
-
vendo
Guru
-
vendo
Guru
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
Viete co ja nechcem nadavat ale na tomto fore su aj normalni ludia alebo nie sak ja vas prosim o radu a vi i tu pisete same blbosti ja vas nechapem a hej mam +ý rokov si predstav a za to ze neviete citat tak sa naucte vi citat ne ja pisat lebo ja pisem sice bez znamienok a s chibami a le neni to zas hieroglifmi tak asi tak a ak je tu niaka normalna dusa ktora fakt chce pomoct tak napiste a ak ne tak prosim vas nepiste sprostosti prosim vas
-
jin
VIP
Ľudia čo vám toto pripomína??puccik napísal:...lebo zajtra budem s nou v kostole lebo chodim na birmovku
K téme: Protiklady sa priťhujú, to je fakt, ale musel by osm lepše poznať situáciu, aby som veled povedať, či to má šancu. ČIže ti položím zopár fundamentálnych otázok. Vek? Poznáte sa vôbec? Vie o tom, že sa Ti páči? apod...
-
midnight_man
Guru
a co si cakal ze ti tu napisu? zazracny recept na to ako "zbalit" zensku? tito ludia vedia co hovoria siece kazdy inym stylom..ale vseobecne maju pravdu...kukaj tem ako "zbalit" babu je tu na mraky aj troska..tak postuduj.s tohoc osi napisat ti moc neporadime nikdo.a aj tak je to tazke.. nevieme ako dobre as sa nou poznas..nevieme nic., a vies ono to takto nefunguje!! ze proste sa ti baba paci tak hura system ideme na to...skus nad tym sam porozmyslat ako na to a odpoved najdes sam...a nie tu na forepuccik napísal:....
-
vendo
Guru
-
uplink
VIP
len jedna vec, ak budes nahodou pisat ten list, daj to skontrolovat niekomu kto vie po slovensky, nech sa nezakopes este pred tym ako bude mat moznost spoznat Tvoje svetlejsie stranky. Neuraz sa ale gramatika k nim NEPATRI.puccik napísal:Dakujem VELKY SRDCOVY GURU aj vam vsetkim ostatnim za nechcenu pomoc![]()
-
uplink
VIP
nie len gramatika svedci o Tvojom zakladnom vzdelanipuccik napísal:Sak ja viem ale preco kazdi pozera na gramatiku to nic ine neexistuje len gramatika