Ako na jedno dievca ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
puccik
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Ako na jedno dievca ?

Príspevok od používateľa puccik »

Ako mam ist na jedno dievca mame uplne odlisne povahi ja nadavam ona sa moli rzenec ja skater ona bicikel ja pijem ano hostie proste odlisne povaji ako mam na nu ist nieco ma k nehj strasne pritahuje aj je pekna ale neviem ak na nu ak mozete naiste niake radi a este jedna otazka povecte mi co si na chlapcoch vsimne prve dievca zlatu retaz alebo oči dik vopred
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako na jedno dievca ?

Príspevok od používateľa P3Bo »

puccik napísal:Ako mam ist na jedno dievca mame uplne odlisne povahi ja nadavam ona sa moli rzenec ja skater ona bicikel ja pijem ano hostie proste odlisne povaji ako mam na nu ist nieco ma k nehj strasne pritahuje aj je pekna ale neviem ak na nu ak mozete naiste niake radi a este jedna otazka povecte mi co si na chlapcoch vsimne prve dievca zlatu retaz alebo oči dik vopred
Čo ťa na nej zaujalo ak si v ničom nesadnete jedine krása? Na odlišnosti vzťahy nezakladaj nemá to veľké šance .
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

:D :D TOTAL :smt046 JA NEMOZEM :D :D
sorry za spam ale vazne ja nemozem ze zlata retaz :D
puccik
Star
Star

NO zaujalo ma na nej to ze je uplne ina nez ja chapes a neviem no a ked so msnou tak ani nenadavam ani neplujem no nechapem fakt
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

podla strucneho opisu mas asi drsny gangsta nigga look zozen si este nejaky gangsta kchár a urcite ju namotas :smt046
//edit: mozno by si mal zacat dílovat praskovy cukor mozno by si ta vsimla :lol:
ja som z tohoto uplne na draty :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

ako sa hovori protiklady sa pritahuju ... mna slusneho chalaniska zaryteho rockera to tiez tahalo k roznym holkam ktore boli diametralne odlisne ale nakonec som sa rozhodol nastastie inak .. resp. ine holky rozhodli :-P ...

edit:// VENDo aj ty poznas Dfensa ? :-) ...
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Ja Ti dam najcennejsiu radu... Dokonci 5. rocnik ZS, nauc sa pisat... Potom sa lepsie bali. Lebo z Tvojho prispevku vobec neviem o com tocis :smt046
puccik
Star
Star

ja niesom ziadni gangsta preco ani rap nepocuvam pocuvam green day a este depeche mode a to je jedno ale ta mi uz poradte daco normalne prosim lebo zajtra budem s nou v kostole lebo chodim na birmovku :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

puccik napísal:ja niesom ziadni gangsta preco ani rap nepocuvam pocuvam green day a este depeche mode a to je jedno ale ta mi uz poradte daco normalne prosim lebo zajtra budem s nou v kostole lebo chodim na birmovku :lol:
chodis na birmovku? To znamena ze mas viacej ako 12 rokov? :?
puccik
Star
Star

Viete co ja nechcem nadavat ale na tomto fore su aj normalni ludia alebo nie sak ja vas prosim o radu a vi i tu pisete same blbosti ja vas nechapem a hej mam +ý rokov si predstav a za to ze neviete citat tak sa naucte vi citat ne ja pisat lebo ja pisem sice bez znamienok a s chibami a le neni to zas hieroglifmi tak asi tak a ak je tu niaka normalna dusa ktora fakt chce pomoct tak napiste a ak ne tak prosim vas nepiste sprostosti prosim vas
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

puccik napísal:...lebo zajtra budem s nou v kostole lebo chodim na birmovku :lol:
Ľudia čo vám toto pripomína?? :D

K téme: Protiklady sa priťhujú, to je fakt, ale musel by osm lepše poznať situáciu, aby som veled povedať, či to má šancu. ČIže ti položím zopár fundamentálnych otázok. Vek? Poznáte sa vôbec? Vie o tom, že sa Ti páči? apod...
puccik
Star
Star

vek 17
on je trochu hambliva ale asi vie ze sa mi paci lebo jej to povedala moja kamoska
a pozname sa a co tim mislel s tou birmovkou
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

puccik napísal:....
a co si cakal ze ti tu napisu? zazracny recept na to ako "zbalit" zensku? tito ludia vedia co hovoria siece kazdy inym stylom..ale vseobecne maju pravdu...kukaj tem ako "zbalit" babu je tu na mraky aj troska..tak postuduj.s tohoc osi napisat ti moc neporadime nikdo.a aj tak je to tazke.. nevieme ako dobre as sa nou poznas..nevieme nic., a vies ono to takto nefunguje!! ze proste sa ti baba paci tak hura system ideme na to...skus nad tym sam porozmyslat ako na to a odpoved najdes sam...a nie tu na fore ;)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

dam ti radu: napis jej ! LIST ! a ked si ho precita, zomrie smiechom a potom ju uz nemusis riesit :lol: :lol:
puccik
Star
Star

Dakujem VELKY SRDCOVY GURU aj vam vsetkim ostatnim za nechcenu pomoc :smt006 :smt023
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:Dakujem VELKY SRDCOVY GURU aj vam vsetkim ostatnim za nechcenu pomoc :smt006 :smt023
len jedna vec, ak budes nahodou pisat ten list, daj to skontrolovat niekomu kto vie po slovensky, nech sa nezakopes este pred tym ako bude mat moznost spoznat Tvoje svetlejsie stranky. Neuraz sa ale gramatika k nim NEPATRI. :?
puccik
Star
Star

Sak ja viem ale preco kazdi pozera na gramatiku to nic ine neexistuje len gramatika :cry:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

puccik napísal:Sak ja viem ale preco kazdi pozera na gramatiku to nic ine neexistuje len gramatika :cry:
nie len gramatika svedci o Tvojom zakladnom vzdelani :? a pri pohlade na Tvoje vety som si nie celkom isty ci si vies uvedomit co je to pevne rozhodnutie a tak. Proste je to trochu tak, ale aj gramatika hovori daco malicko o charaktere cloveka...hlavne ak si slovak. Ak nie si tak je to zlahka tolerovatelne...
puccik
Star
Star

aha vieš ja ani si neuvedomujem že nedavam interpunkčne znamienka asi som si na to zvykol ale som sa rozhodol že kašlem a nu sak ich je veľa na svete
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

AAAAAAAhahahah ze napis list ja spadnem... :lol: :lol: :lol:
Ako fakt chalan je asi z planety šupiter. :lol:
Pripomina mi to jedneho chalana co povedal: Nejde o to ci ma chce ona, ale ci ja chcem ju :D
Zamknuté