Ako naistalovat progam pre XP pod Win 7 ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako naistalovat progam pre XP pod Win 7 ?

Príspevok od používateľa luto »

Caute, potreboval by som naistalovat program, ktory bezi bezproblemov pod Windows XP, vyzaduje si aj hardwarovy kluc na USB. Ale pod Windows 7 mi ho nevie spravne naistalovat a bez Hardwaroveho kluca mi ho nespusti.
Niekde som cital nejaky clanok, ze Win 7 dokaze plne emulovat predosly windows, ale netusim ako to funguje ... Treba nieco zapnut alebo ako na to ??
Poprosim o kazdu radu, ako ten program rozchodit.

PS: Drivery na ten harverovy kluc, zatial niesu dostupne pre win 7, ale paradoxne pod Vistou to fungovalo.
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Tvoj problem vyriesi slovo "XP Mod", daj to do Google. :wink:
vladenko007
VIP
VIP

Príspevok od používateľa vladenko007 »

No neviem ci mu to pomoze. XP MOD je na spustanie aplikacii a on potrebuje nainstalovat ovladace no neviem a prajem mu aby mu to slo. :)
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa luto »

Nastastie to moje AMD CPU podporuje vizualizaciu, takze to funguje. Ked bezi XP mod, tak drivery sa sice pod Win 7 nenainstaluju, ale pod XP mod ich najde a pekne emuluje. Cele je to volake pomale a pride mi to este stale ako taka nie moc vyladena betaverzia, ale hlavne ze funguje.

Ale stale mi nejde do hlavy, ze pod Vistou to slo a pod Win 7 uz nie. kedze vacsina driverov vistackych funguje pod 7-mickou.

Este ostava otazka, co robit, ak CPU, na ktorom to pobezi v praci, neprejde testom vizualizacie, lebo tam je Intel.

PS: Dakujem za radu, nemohol som si spomenut pod cim to hladat a bol to XP mod. :)
Mosko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mosko »

to je blbost malo by ti ist to je spetna vazba, to co spustis na win XP by malo v pohode ist na win 7 alebo Vista ale naoak nie neviem ako sa to vola presne tento system ale funguje to takze neviem a mozno je naozaj nekompatibylny ale skor mi to pripada ako feejk
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ovladace na xp na windows 7 idu bez problemov. Ja mam50% obladacov z xp, nakolko na hlistu/win7 neexistuju.
Napísať odpoveď