Caute, potreboval by som naistalovat program, ktory bezi bezproblemov pod Windows XP, vyzaduje si aj hardwarovy kluc na USB. Ale pod Windows 7 mi ho nevie spravne naistalovat a bez Hardwaroveho kluca mi ho nespusti.
Niekde som cital nejaky clanok, ze Win 7 dokaze plne emulovat predosly windows, ale netusim ako to funguje ... Treba nieco zapnut alebo ako na to ??
Poprosim o kazdu radu, ako ten program rozchodit.
PS: Drivery na ten harverovy kluc, zatial niesu dostupne pre win 7, ale paradoxne pod Vistou to fungovalo.
Ako naistalovat progam pre XP pod Win 7 ?
-
vladenko007
VIP
-
luto
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nastastie to moje AMD CPU podporuje vizualizaciu, takze to funguje. Ked bezi XP mod, tak drivery sa sice pod Win 7 nenainstaluju, ale pod XP mod ich najde a pekne emuluje. Cele je to volake pomale a pride mi to este stale ako taka nie moc vyladena betaverzia, ale hlavne ze funguje.
Ale stale mi nejde do hlavy, ze pod Vistou to slo a pod Win 7 uz nie. kedze vacsina driverov vistackych funguje pod 7-mickou.
Este ostava otazka, co robit, ak CPU, na ktorom to pobezi v praci, neprejde testom vizualizacie, lebo tam je Intel.
PS: Dakujem za radu, nemohol som si spomenut pod cim to hladat a bol to XP mod.
Ale stale mi nejde do hlavy, ze pod Vistou to slo a pod Win 7 uz nie. kedze vacsina driverov vistackych funguje pod 7-mickou.
Este ostava otazka, co robit, ak CPU, na ktorom to pobezi v praci, neprejde testom vizualizacie, lebo tam je Intel.
PS: Dakujem za radu, nemohol som si spomenut pod cim to hladat a bol to XP mod.
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa: