Ohladom toho naklonovania disku by som sa chcel spytat: Pocul som, ze ked sa robi obnova naklonovaneho disku na iny uplne prazdny nenaformatovany disk tak je potom problem s tym ze pokial ma novy disk (disk na ktory pojde zaloha klonovaneho disku) väcsiu kapacitu ako klonovany disk tak sa ten novy disk automaticky naformatuje na kapacitu klonovaneho disku.
To znamena, ze pokial ma novy disk kapacitu napr. 1TB a klonovany disk ma kapacitu napr. 250GB tak sa zaloha klonovaneho disku automaticky obnovi na novy disk tak, ze novy disk s kapacitou 1TB sa automaticky naformatuje na 250GB a na tychto 250GB budu ulozene data z klonovaneho disku, ale ostatnych 750GB z noveho disku bude nenaformatovanych = nevyuzitelnych CO JE NA TOM PRAVDY? DÁ SA TOMU ZABRÁNIŤ?
Ďalšia vec je, ze ked naklonujem celý disk tak sa naklonuju (zalohuju) aj drivery na pc, v ktorom ten disk bol. Ale problem je v tom ze ten novy 1TB disk pojde do ineho pc preto by som nechcel aby sa na novy disk zalohovali aj drivery zo stareho pc, ktore urcite nebudu fungovat a mohli by sa "hadat" s novymi drivermi pre novu zostavu
Takze da sa naklonovat disk tak, aby sa nezalohovali drivery pre pc/ntb?
Ake programy by ste mi na toto vsetko doporucili?
THX za odpovede.
PS: dufam ze som to vsetko napisal zrozumitelne je toho vela takze keby nieco nebolo jasne pytajte sa