Všetko sa to začalo tým, že sa v ročníku našlo zopár pri__ných dievčat, ktoré išli za dotýčným JUDr. aby nám dal zápočet 30. novembra - ten by si na to inak ani nespomenul, keby tie dievčata mu to nepripomenuli a problem by nebol, lebo by všetci spolužiaci išli v pohode k ústnej skúške ako to bolo minulý rok. Na tento zápočet som sa neučil lebo sa mi prekrýval so zápočtom zo štátneho práva, mal som z neho 2 body (na postup trebalo 5 zo 7 bodov), takže o dva týždne som písal opravný zápočet a tu nastal problém, v ktorom si neviem dať rady....totiž ten JUDr. dal rovnaké testy ako na prvom zápočte, takže každy mal správne odpovede a každy v mojej skupine dal tie iste odpovede a výsledok: dvaja urobili ostatní nič
Napadá ma niekoľko riešeni a zaujimalo by ma čo by ste robili vy na mojom mieste, takže mojimi riešeniami sú:
1. to, ak bude vôľa zjednotiť sa v ročníku, tak by sme išli za dekanom o tom, že nemôžeme vidieť naše testy, ak by nepomohlo
2. zavolať do tv joj, a ľady sa určite pohnú
3. ak mi prasknú nervy tak ho asi.....
btw. bavíme sa o pánu doktorovi, ktorý minulý rok urobil vec typu: jeden chalan z vyššieho ročníka riadne urobil skúšku - mal písmenko v indexe a jeho podpis, ale v aise mu zapísal omylom fx, chalan išiel za nim že sa pomýlil, a ten doktor ho obvinil z falšovania jeho podpisu, chalan išiel za dekanom a spolu s nim za doktorom, ten si ani tu chybu nepriznal, chalan trval na grafologovi a doktorko nie, že on sa nemýli, a tak ten chalan prenáša celý predmet......