Faithless je podla mna club/house ale neviem ci sa da u nejakej kapelky presne vzdy urcit co hra - malokedy je to skalulkovy styl a vacsinou to byva vzdy niecim liznute...preto aj vznikaju rozne odnoze toho-ktoreho stylu, popripade nove styly, ktore vzniknu krizenim 2 inych...
hehe no mozno mas aj pravdu ja sice pocuvam cisto klasicky rock a metal ale neviem preco ale na tom schranze sa mi cosi paci ale neviem povedat co a pravidelne si ho viem pustit prave v aute... ine styly neoblubujem... proste schranz je taka moja uchylka
http://techno.org/electronic-music-guide/
- zaujimave a jednoducho spracovane (ajked niektore informacie tam nie su uplne presne, aspon co sa breakbeatu/hip-hopu tyka)
Presne tak, Ishkurs MG pouzivam uz druhym rokom, peckova vec, presne som to chcel sem dat. ! A mas pravdu s tym breakbetaom, roky niekedy nesedia "rap music was invented by blondie " nesedi, umelci v kategoriach sem-tam.
neviem naco sa trapit stylmi....jasne, su jednoduchsie veci ktore sa daju pomerne jednodcho aj zaskatulkovat......ale je muzika, ktora presahuje od jazzu, cez experimental, ambient az po rock....a tomu sa potom tazko lepi nejaka nalepka......ja osobne preto niesom za skatulky....ak sa to netyka niecoho co sa da samozrejme jednoznacne zaradit.....
will.i.am napísal:Tak, myslim si, ze nie som sam, kto ma niekedy problem zaradit pesnicku do urciteho stylu. Nasiel som zaujimavy clanok "Poznáváme hudební styly" a tak sa chcem s vami podelit