Ako sa najlepsie bit ?
zijem v mensom meste, a tu je to takmer nemozne...netvrdim, ze sa zbran da ilegalnym sposobom ziskat tazko, no legalnym ano...v podstate s tebou suhlasim, mojim pripevkom som chcel povedat, ze normalny clovek sa nestretne v takejto situacii, ti, o ktorych tocis ty sa valaju v samej spine...svet nie je zase az natolko divy, ze by sa ludia strielali bezdovodne..mimochodom, za niekolko dni budem mat 19, aby si nezil v mylnej predstave, ze som zasoplene decko pred klavesnicou..
Re: Ako sa najlepsie bit ?
rychlost nie je pri bitke vobec dolezita..zober si takeho kimba slice, pohyby pomale, udery s mensou intenzitou, ale ked uz jednu da, potom zacinas pocitovat tu bezmocnost...namiesto recnenia sa zavri do posilky, prihlas sa na bojove umenie...na druhej strane, podla prispevku asi nemas viac ako 15 rokov, a v tomto veku patria "bitky" medzi samozrejmost, neskor sa naucis riesit problemy racionalnym sposobom...vsetko ide vekom..bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Panebože ale svojimi výrokmi to ale potvrdzuješ.Libra_PC napísal:ze normalny clovek sa nestretne v takejto situacii, ti, o ktorych tocis ty sa valaju v samej spine...svet nie je zase az natolko divy, ze by sa ludia strielali bezdovodne..mimochodom, za niekolko dni budem mat 19, aby si nezil v mylnej predstave, ze som zasoplene decko pred klavesnicou..
Pozri sa sem, som normálny slušný človek, pracujem, študujem, nedrogujem a zbrane nepredávam. No a do potíčky som sa dostal. Na potíčku niekedy stačí tvoja prítomnosť, ideš večer z mesta po ulici domov a pár debilov sa rozhodne že ti premaľujú ksicht, tak ho premaľovaný mať budeš. A to si stále slušný človek. Zrejme von chodíš málo.
Prečo si myslíš, že do problémov sa dostaneš len ak si špina, prasa zlodej,kretén,darebák?
Prejdi si túto celú tému a uvidíš že aj slušný ľudia sa dostnú nechtiac do problémov.
Svet nie je natoľko divý aby sa ľudia strieľali bezdôvodne? Týmto výrokom si to všetko zaklincoval, neprajem ti aby si sa dostával do škaredých situácii, ale aspoň jedna ako škola života by sa ti hodila. Potom by si tu písal trošku inak.
Libra_PC napísal:zijem v mensom meste, a tu je to takmer nemozne...netvrdim, ze sa zbran da ilegalnym sposobom ziskat tazko, no legalnym ano...v podstate s tebou suhlasim, mojim pripevkom som chcel povedat, ze normalny clovek sa nestretne v takejto situacii, ti, o ktorych tocis ty sa valaju v samej spine...svet nie je zase az natolko divy, ze by sa ludia strielali bezdovodne..mimochodom, za niekolko dni budem mat 19, aby si nezil v mylnej predstave, ze som zasoplene decko pred klavesnicou..
Pravo na vlastnit a nosit strelnu zbran ma v SR kazdy obcan. Ide len o to, ako k tomu pristupujes. Ci to je tvoje hobby, alebo ci sa o to zaujimas. Da sa to, treba sa o to zaujimat a hlavne chjciet
Re: Ako sa najlepsie bit ?
Libra_PC napísal:rychlost nie je pri bitke vobec dolezita..zober si takeho kimba slice, pohyby pomale, udery s mensou intenzitou, ale ked uz jednu da, potom zacinas pocitovat tu bezmocnost...namiesto recnenia sa zavri do posilky, prihlas sa na bojove umenie...na druhej strane, podla prispevku asi nemas viac ako 15 rokov, a v tomto veku patria "bitky" medzi samozrejmost, neskor sa naucis riesit problemy racionalnym sposobom...vsetko ide vekom..
zavri si uz p**u, lebo mi svojimi iritacnymi poznamkami zacinas liezt na nerv..priznavam, nie som ziaden intelektual, bol som vychovany ulicou, a o zakonoch toho vela neviem...von chodim dost casto, i ked teraz uz menej, no viem, ako to aspon tu chodi...mam 90kg a 182cm, biceps cez 45cm, chodil som znacnu dobu na box, v ktorom som dosiahol aj iste uspechy..myslis, ze si do takeho zacne partia podgurazenych poulicnych gangstrikov? asi nie, i ked stalo sa mi uz, ze ma par ludi chcelo "rozj**at", nakoniec to dopadlo nie podla ich ocakavani...k dalsim tvojim zahnupovanym poznamkam sa nevyjadrujem, nemam chut nicit si nervy, toboz v mojej momentalnej situacii, ked som s nimi na pokraji..eritrocit napísal:Panebože ale svojimi výrokmi to ale potvrdzuješ.
Pozri sa sem, som normálny slušný človek, pracujem, študujem, nedrogujem a zbrane nepredávam. No a do potíčky som sa dostal. Na potíčku niekedy stačí tvoja prítomnosť, ideš večer z mesta po ulici domov a pár debilov sa rozhodne že ti premaľujú ksicht, tak ho premaľovaný mať budeš. A to si stále slušný človek. Zrejme von chodíš málo.
Prečo si myslíš, že do problémov sa dostaneš len ak si špina, prasa zlodej,kretén,darebák?
Prejdi si túto celú tému a uvidíš že aj slušný ľudia sa dostnú nechtiac do problémov.
Svet nie je natoľko divý aby sa ľudia strieľali bezdôvodne? Týmto výrokom si to všetko zaklincoval, neprajem ti aby si sa dostával do škaredých situácii, ale aspoň jedna ako škola života by sa ti hodila. Potom by si tu písal trošku inak.
//kinjeril: Porusenie pravidla 6.= 1 den.
aha samozrejme ked ide o proti partia 6 chalanov boxere a teleskopy schovane tak im moze byt jedno ci si chodil aj osem rokov na box aj ci mas 200kg ci 80cm cez biceps tam skorej ide o to jake mas stehna a jak vies utekat heh tak nehovor.. a pokial si dobre naobliekani tak neni vidiet ci mas 45 kg alebo 90kg.. poviem to tak staci mat dobre kontakty , dobrych ludi , dobru postavu a nikdo si do tej tak lahko nezaboxuje..Libra_PC napísal:zavri si uz p**u, lebo mi svojimi iritacnymi poznamkami zacinas liezt na nerv..priznavam, nie som ziaden intelektual, bol som vychovany ulicou, a o zakonoch toho vela neviem...von chodim dost casto, i ked teraz uz menej, no viem, ako to aspon tu chodi...mam 90kg a 182cm, biceps cez 45cm, chodil som znacnu dobu na box, v ktorom som dosiahol aj iste uspechy..myslis, ze si do takeho zacne partia podgurazenych poulicnych gangstrikov? asi nie, i ked stalo sa mi uz, ze ma par ludi chcelo "rozj**at", nakoniec to dopadlo nie podla ich ocakavani...k dalsim tvojim zahnupovanym poznamkam sa nevyjadrujem, nemam chut nicit si nervy, toboz v mojej momentalnej situacii, ked som s nimi na pokraji..
za ublizenie s nasledkom smrtikupo napísal:no tak za zabitie mozno, ale urcite nie za vrazdu...
Boze nemam na teba slov ved ty si uplne nevyspely a pises tu uplne mylne predstavy o zivoteLibra_PC napísal:zavri si uz p**u, lebo mi svojimi iritacnymi poznamkami zacinas liezt na nerv..priznavam, nie som ziaden intelektual, bol som vychovany ulicou, a o zakonoch toho vela neviem...von chodim dost casto, i ked teraz uz menej, no viem, ako to aspon tu chodi...mam 90kg a 182cm, biceps cez 45cm, chodil som znacnu dobu na box, v ktorom som dosiahol aj iste uspechy..myslis, ze si do takeho zacne partia podgurazenych poulicnych gangstrikov? asi nie, i ked stalo sa mi uz, ze ma par ludi chcelo "rozj**at", nakoniec to dopadlo nie podla ich ocakavani...k dalsim tvojim zahnupovanym poznamkam sa nevyjadrujem, nemam chut nicit si nervy, toboz v mojej momentalnej situacii, ked som s nimi na pokraji..
// Nauc sa pouzivat tlacitko uprav. Upravil Tomasito
-
P3Bo
Guru wannabe
akoze moja rec zijem v malom meste kde su ludia rozdeleny na dve skupiny obyvatelstva a nikto nebude do druheho rypat lebo vie zeby nedopadol dobre myslim ze je najlepsie mat kontakty v pripade nudze lebo niekedy ani skusenosti ani svaly nestacia nad zakernostov niektorych jedincovMurphY napísal:aha samozrejme ked ide o proti partia 6 chalanov boxere a teleskopy schovane tak im moze byt jedno ci si chodil aj osem rokov na box aj ci mas 200kg ci 80cm cez biceps tam skorej ide o to jake mas stehna a jak vies utekat heh tak nehovor.. a pokial si dobre naobliekani tak neni vidiet ci mas 45 kg alebo 90kg.. poviem to tak staci mat dobre kontakty , dobrych ludi , dobru postavu a nikdo si do tej tak lahko nezaboxuje..
libra
Fakt uz prestan, klidek, normalLibra_PC napísal:zavri si uz p**u, lebo mi svojimi iritacnymi poznamkami zacinas liezt na nerv..priznavam, nie som ziaden intelektual, bol som vychovany ulicou, a o zakonoch toho vela neviem...von chodim dost casto, i ked teraz uz menej, no viem, ako to aspon tu chodi...mam 90kg a 182cm, biceps cez 45cm, chodil som znacnu dobu na box, v ktorom som dosiahol aj iste uspechy..myslis, ze si do takeho zacne partia podgurazenych poulicnych gangstrikov? asi nie, i ked stalo sa mi uz, ze ma par ludi chcelo "rozj**at", nakoniec to dopadlo nie podla ich ocakavani...k dalsim tvojim zahnupovanym poznamkam sa nevyjadrujem, nemam chut nicit si nervy, toboz v mojej momentalnej situacii, ked som s nimi na pokraji..
//kinjeril: Porusenie pravidla 6.= 1 den.
babam odporucam vacsinou chodit s chalanmi v partiach atd.. a ked fakt sa o sebe dost bojis tak si skus poriadit neaky ten sprej ,kaser, nejsu drahe a su ucinne dost..natalia napísal:no asi sa treba trosku naucit sebaobranu ...ja som sa bila zatial iba v zapasisku ale neviem co by som robila kebyze ma niekto napadne len tak naulici ci by som bojove umenie vedela pouzit..
hehehe
no tak chlape ked sa chces dobre bit prve co sprav je fitku sa vyhybaj ked chces mat aspon jaky svih a radim silovo rychle sporty ako je box a behani....jasne ja makam v posilke denno denne ale aj boxujem.... ale keby si robil len box si borec..som chodil na bojove umenie 4roky a viplatio sa priznam sa mam za sebou presne 23 bitiek a z toho len 3 prehry ale tak ty co ma zmlatily tak to uz hej tych som zle odhadol palicka ale svih v ruke a sikovnost a hlavne rozum kamo..ale pravda radsej rozmislaj ako sa nebit....priznam sa tych par ran co som dostal do hlavy tak tym viac mi z toho je*e...doslova a dopismena.... 
// najlepsie bojove umenie je samotna ulica zober sa ku neakym podjebovakom podskoc ked mas guráz a by sa ako len vies....mozn ta zbiju mozno nie..co pochybujem.... ale naucis sa rany rozdavat...ale naopak aj primat..moze to mat nasledky zalezi od povahy druhych...a jedno co ti poviem zbrane ako je tofa a boxer nechaj radsej ockovy doma jasne??? lebo z tym uz nieje sranda....hovorim z vlastnej skusenosti...mam podmienku...vies ked sa ku tebe postavia 3 tak co...ale no rob ako myslis zatim....
// najlepsie bojove umenie je samotna ulica zober sa ku neakym podjebovakom podskoc ked mas guráz a by sa ako len vies....mozn ta zbiju mozno nie..co pochybujem.... ale naucis sa rany rozdavat...ale naopak aj primat..moze to mat nasledky zalezi od povahy druhych...a jedno co ti poviem zbrane ako je tofa a boxer nechaj radsej ockovy doma jasne??? lebo z tym uz nieje sranda....hovorim z vlastnej skusenosti...mam podmienku...vies ked sa ku tebe postavia 3 tak co...ale no rob ako myslis zatim....
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
spesko
Expert
ver tomu ze keby boli 3-4 tak by si si rozmyslel ci ten plyn pouzijes...fruxo napísal:ja by som sa radsej nepustal do bitiek, ja pri sebe nosim stale slzny plyn... proste keby niekto mal problem, tak mu jednu poriadnu strieknem, a pojdem pokojne domov, nemam rad bitky...
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
to som v sportovej teme ci kde dpc. milujem tych streetfighteristov, jedine co dokazu je bit, chlastat a popripade skoncit jak daky blby pesiak v dakej mafii. takych je vsade po kkt. libra pc: blablabla, ze biceps cez 45 a co teraz? sa mam z toho zosrat? pche. no respekt. nikdaj nebude.
610tomas: aspon nejaky rozumny nazor z tychto koncin. som rad.
k tym zbraniam: niet nad jednu devinu pod postelou.
610tomas: aspon nejaky rozumny nazor z tychto koncin. som rad.
k tym zbraniam: niet nad jednu devinu pod postelou.
Poslem len nejake linky kde by si sa pohol naucit akymi roznymi sposobmi sa da branit a budes prekvapeny nie len bitkou
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... lozka=4000
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... lozka=9000
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... 9d0f2b1f70
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... 9d9191ab68
Na tejto stranke je spusta sposobov ako si vybrat. Mne osobne sa lubi ten citat co tam je "Nebojem pre cest ale aby som zvitazil"
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... lozka=4000
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... lozka=9000
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... 9d0f2b1f70
http://www.specnaz.cz/index.php?id_sekc ... 9d9191ab68
Na tejto stranke je spusta sposobov ako si vybrat. Mne osobne sa lubi ten citat co tam je "Nebojem pre cest ale aby som zvitazil"
spravna rec na co sa mas bit iba sa ti neco stane a co mas s toho ze nekoho udrb*s akurat tak niake pripady s toho mozu mat dobry pocit skus sa bitke vyhnut a nemus rozmyslat nad takou kok*tinou ako sa najlepsie bytt0m4s3 napísal:Mozno to bude znie ako od 40rocneho rodica, ale nie je lepsie rozmyslat nad tym ako sa nebit?