Ako sa najlepsie bit ?
Ako sa najlepsie bit ?
Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.
Súhlasím tu s chlapcami ... bitka nepatrí do súčasnej spoločnosti bohužiaľ je súčasťou súčastnosti
Ale ak by si už nemal iné východisko tak Ti poradím . " Ranu znenazdajky " proste keď sa to už bude schyľovať k bitke tak nemôžeš čakať na úder , musíš hňed mu pustiť najlepšie na nos , potom už ho máš
veľa šťastia
Ale ak by si už nemal iné východisko tak Ti poradím . " Ranu znenazdajky " proste keď sa to už bude schyľovať k bitke tak nemôžeš čakať na úder , musíš hňed mu pustiť najlepšie na nos , potom už ho máš

-
pinacolada
Guru wannabe - Príspevky: 2475
- Kontaktovať používateľa:
sefovi grupy a rovno do vajec a potom ked je este v soku poriadnu do nosika.nech mu tece ta kref odvsadial.ale doporucujem sa radsej nebitschw33k napísal:Súhlasím tu s chlapcami ... bitka nepatrí do súčasnej spoločnosti bohužiaľ je súčasťou súčastnosti
Ale ak by si už nemal iné východisko tak Ti poradím . " Ranu znenazdajky " proste keď sa to už bude schyľovať k bitke tak nemôžeš čakať na úder , musíš hňed mu pustiť najlepšie na nos , potom už ho mášveľa šťastia
-
pinacolada
Guru wannabe - Príspevky: 2475
mam pocit ze pk na slovensku robi kazdy.ikeacik napísal:nato ze sa nebijete to tu vykreslujete az moc pestro,ja kedze viem dobre behat zdrhnem vela ludom,ale keby som nebol sam tak by som zostal a bil sa za kamosov
keby ty kamosi robili pk tak by sme im zdrhli
![]()
ja ho robim tiez a nemozem povedat ze by som ho niekedy pouzil.ved to ani nie je kde ked behas dole ulicou.akurat si mozes preskocit kontajner ale dosledok bude ze nahanaci ti budu este blizsie za zadkom.
Chyba, nikdy by si nemal zacinat bitku prvy, pretoze ak sa nieco stane, budes utocnik ty a to pred policajtami dost zavazi, je ine ked sa len branis...schw33k napísal:Súhlasím tu s chlapcami ... bitka nepatrí do súčasnej spoločnosti bohužiaľ je súčasťou súčastnosti
Ale ak by si už nemal iné východisko tak Ti poradím . " Ranu znenazdajky " proste keď sa to už bude schyľovať k bitke tak nemôžeš čakať na úder , musíš hňed mu pustiť najlepšie na nos , potom už ho mášveľa šťastia

Dost casto stretavam ludi, co proste hovoria, ze chcu sa bit alebo maju naladu sa bit.Preco teda nejdu na kick-box/karate/thajsky box,atd. ked maju tu potrebu. Tam si mozu byt isty, ze si niekoho najdu a budu to viac menej vyrovnane fighty. Aj keby som sa vedel dobre bit, nikdy nebudem mat istotu, ze ten druhy nieco nevytiahne ako napr. nozik. Ak mas kondicku, adrenalin a tenisky NIKE Air Max 360 lahko zdrhnes.
Bit sa naucis len bitim, nicim inym- trenujes reflexy, pozornost.

Bit sa naucis len bitim, nicim inym- trenujes reflexy, pozornost.
bonedaddy, chces sa dobre bit? Daj sa na box, muay-thai, kick-box,... na ulicu tie najlepsie techniky. Aikido a pod. umenia by si musel dret dlhe roky, aby si ho na ulici proti skusenemu streetfighterovi vyuzil naplno. Avsak nezabudaj, kazdy ma premozitela.
Copy thatJumperAL napísal:Bit sa naucis len bitim...
Re: Ako sa najlepsie bit ?
bitka sa neoplati a zvlast ak "dobre" trafis, moze sa stat aj nieco horsie, nikdy nevies. Situaciu je lepsie snazit sa ukludnit, ale ak uz budes musiet rana na nos vzdy pomaha, ale neradil by som to velmi. Ak nemas rad vela krvy a nechces moc ublizit neudieraj pastou a mier viac na zuby.bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.
-
tinco
Light Star - Príspevky: 214
zuby su drahepinco napísal: Ak nemas rad vela krvy a nechces moc ublizit neudieraj pastou a mier viac na zuby.

ale ako uz niektori pisali, najlepsie je sa vyhybat bitkam a bitkarom, ked ich budes ignorovat, tak nebudes nikdy potrebovat ziadne bojove umenia, rest in the peace

-
qwerty-xyz
sa nauc bojove umenie a praktizuj ho pri bitkach,chod do posilovne furt v kuse a cvic,no a najlepsie je ked chods na BOX lebo tam na treningoch dostanes kopu krat po papuli a pri beznych bitkach budes na to potom zvyknuty--to znamena ze ti dakto prifasa tri-styri na ksicht ale ty z treningu budes zvyknuty no a potom mu zacnes ty fasat na ksicht...bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.

nauc sa sklonovat slova.. a co sa tyka bitky tak ked sa nevies bit tak sa nebi lebo vzdy dostanes.. slusne ze ?bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.