Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JumperAL »

Ved si tu dostal rady, tak co sa stazujes.A co cakas, ze ta tu budeme trenovat bit? To sa pri PC nenaucis.
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

najlepsie je necakane hned na zaciaktu, mala by to byt tvoja prva rana, nech si mysli ze ma nad tebou prevahu a ze ta lahko dobije, ruky maj pri sebe a ked bude na dostrel tak tak zatni past a z celej sily vystri tuku do hora a bum zo spodu do brady alebo hrdla nech mu pekne caknu zubky popripade nech si aj odkusne jazyk :twisted: ale bi sa len ked je treba...
Lukyno161088
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukyno161088 »

ja skor odporucujem Thajsky box ale trening je kruty
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Lukyno161088 napísal:ja skor odporucujem Thajsky box ale trening je kruty
Muay Thai a WT najlepšie street fightové prostriedky ... lenže ako tutok kolega píše , problém je vydržať
JumperAL
Medium Star
Medium Star

mas uplne jedno co cvicis, aj vydrzat 2 hodinyposkakovat na taekwonde je makacka, ktoru clovek bez vynikajucej kondicky a odhodlania nezvladne.
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

keby si chcel sa naucit bit tak ziadne karate,judo ... skus napr thajsky box ale to ti uz moc nepomoze ked budete na zemi, proste aj ked ta budu bit tak sa naucis bit to mi ver .. pametam si ako jedneho vzdy bili a postupom casu uz skor on bije niekoho :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

M4jk1:-) napísal:keby si chcel sa naucit bit tak ziadne karate,judo ... skus napr thajsky box ale to ti uz moc nepomoze ked budete na zemi, proste aj ked ta budu bit tak sa naucis bit to mi ver .. pametam si ako jedneho vzdy bili a postupom casu uz skor on bije niekoho :)
Judo v kombinacii s niecim utocnejsim (MT, box, etc.) je smrtelna kombinacia. Judo by som urcite nezavrhoval- ma svoj efekt.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

MT je sice mozno jeden z tych najtvrdsich, ale urcite ho nemozes povazovat za najlepsi....

Poznam jedneho karatistu, co by nohami rozkopal snad vsetko keby si ho nasral- tie kopy boli tvrde a rychlejsie nez v MT.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

JumperAL napísal:Poznam jedneho karatistu, co by nohami rozkopal snad vsetko keby si ho nasral- tie kopy boli tvrde a rychlejsie nez v MT.
než v MT u koho ? Predpokladám, že nemáš na mysli profíkov
JumperAL napísal:MT je sice mozno jeden z tych najtvrdsich, ale urcite ho nemozes povazovat za najlepsi..
v jednej knihe , ktorú som čítal pred nejakými 3 - 4 rokmi to bolo pekne rozpísané , boli tam podrobne opísané nezrovnalosti medzi boj.umením resp. tajné ale i verejné zápasy , v ktorých sa malo konečne ukázať , ktorý boj. šport je najlepší ..
Ak sa mi dobre zdá , bolo tam najlepších 10 - 13 bojových športov , medzi nimi také ako Kung Fu , MT , WT , Aikido , Karate a.i.

Víťaz = bez najmenších pochýb MT !
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa najlepsie bit ?

Príspevok od používateľa erytrocyt »

bonedaddy napísal:Hosi poradte mi,bil som sa iba par krat aj som dostal aj som dal vela ran,ale viac krat som asi dostal co s tym spravit aby som viac dal,viem ze aj v rychlosti je vela ale to asi nestaci.
Vieš čo poviem tesne pred tým, než mu prvú vrazím? Tak a teraz kur*a, buď spolu vypime,alebo sa pobime.Prisahám bohu tu ti dám ruku do ohňa, že na 90% to funguje, a neraz sme skončili spitý jak cicky.
Ale to v prípade, že to bolo pred krčmou alebo na diskotéke.

Moje odporúčanie je. Nebi sa. Ak už vidíš že nie je východisko, neukáž strach, začni na neho vrieskať a udri prvý. Ale musí to byť rana jak z dela. Vtedy máš šancu, že útočník ustúpi. Ak šťastie nemáš, dokončia ťa jeho kamaráti. Takže do bitky, nikdy sám.

A ak sa nevieš brániť. Kúp si teleskopický obušok a neuroparalitycký slzný plyn. Striekneš slzák sekneš mu jednu po chrbte a daváááj utekačka domov.
JumperAL
Medium Star
Medium Star

eritrocit napísal: Kúp si teleskopický obušok
Nosis bezne teleskop vo vacku vedla mobilu alebo na krku? :D
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

Tomasito napísal:Judo v kombinacii s niecim utocnejsim (MT, box, etc.) je smrtelna kombinacia. Judo by som urcite nezavrhoval- ma svoj efekt.
mozno mas pravdu ale ja si nemyslim judo je skor taky sport na body kde sa snazis na lopatky .. ale neberem ti nazor
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:Nosis bezte teleskop vo vacku vedla mobilu alebo na krku? :D
Kedy sa skončil vývin tvojho mozgu? V piatich?
JumperAL
Medium Star
Medium Star

eritrocit napísal:Kedy sa skončil vývin tvojho mozgu? V piatich?
Neviem kto tu nechape... Uz si niekedy narabal s teleskopom, ze tu rozdavas rady?? Ci si si ho len kupil, aby si mohol povedat, ze mam teleskop a potom si ho doma pchas do riti? Sa budes vonku mlatit palicami? keby si sa s tym aj naozaj pobil, tak by si mal dost pruser, lebo tak isto ako boxer to nemas co mat.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:Neviem kto tu nechape... Uz si niekedy narabal s teleskopom, ze tu rozdavas rady?? Ci si si ho len kupil, aby si mohol povedat, ze mam teleskop a potom si ho doma pchas do riti? Sa budes vonku mlatit palicami? keby si sa s tym aj naozaj pobil, tak by si mal dost pruser, lebo tak isto ako boxer to nemas co mat.
A ty si prosím ťa skade vyliezol?
Mamka ťa nekojila dosť dlho? S teleskopom skúsenosti mám, ale ako pozerám, ty ani nevieš o čom tu je reč. Nepíš o niečom o čom máš len matnú predstavu, ako to vôbec vyzerá, Ok?
Tomasito
VIP
VIP

Tie invektiva si odpustite!
Tomasito
VIP
VIP

M4jk1:-) napísal:mozno mas pravdu ale ja si nemyslim judo je skor taky sport na body kde sa snazis na lopatky .. ale neberem ti nazor
Hm, aj box sa boduje, o.i. Judo nie je len o tom, ako niekoho dostat na lopatky... p.i. judo vynikajuco dokaze vyuzit hmotnost supera, nehovoriac o velmi efektivnych pakach. Ako som napisal, na ulici je v kombinacii s niecim utocnejsim dost prakticke...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

eritrocit napísal:S teleskopom skúsenosti mám
Jake skusenosti?? To sa uci niekde ako sa ohanat s bakulou? :D Alebo trenujes na bezdakoch?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Mne naj vyhovuje Karate a Kickbox. Na Karate som aj jeden čas chodil.
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

necakat kedy ti da on prvu ranu ale zautocit ako prvy hned 2 na hlavu jedna do brucha medzi nohy a ked je na zemi tak tam ho dokopat no ked si myslis ze nemas na to tak radsej diplomacia
Napísať odpoveď