Ako sa nezameriavat hlavne na vyzor ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dunno
Star
Star

Ako sa nezameriavat hlavne na vyzor ?

Príspevok od používateľa dunno »

Mam taky problem, ze vzdy ked si aj rozumiem s nejakou babou ale je pri sebe tak sa neviem do nej zalubit alebo co. Prilis mi ide o zovnajsok. Napr. zaregistroval som sa na jednu soc. siet a tam som si pisal s jednou babou, na fotkach vyzerala super, zavolal som ju von a kukam aka je tucna. Potom som si uvedomil, ze vsetky fotky mala take, kde jej vidno len tvar a v tvari vobec nieje tucna, co je kus divne. Ale rozumeli smse si skvele, aj som videl na nej, ze by ma chcela, ale ja som bol natolko sklamany z toho aku zlu am postavu, ze som ju vobec nechcel.

Co mam robit aby som nebol tak zamerany na to, ako zena vyzera ? :D ... je to hrozne, ze takto odpisujem zen len na zaklade vzhladu, ze aj ked si rozumieme tak len zato ze nie je stihla ju nechcem. A podte kludne do mna.

Myslite, ze sa s tym da nieco spravit ? Alebo jednoducho cakat, kym spoznam taku, ktora bude aj stihla aj si budeme rozumiet ?
jimmy_xp
King
King

Re: Ako sa nezameriavat hlavne na vyzor ?

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Nedá sa s tým nič spraviť, si chlap a chlapi sa zameriavajú skôr na výzor...
DarkNation
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DarkNation »

Urcite s tym musis nieco robit, kto to kedy videl aby si mal vztah vyhradne so zenami, co ta fyzicky pritahuju? :shock:
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tak je normalne zamerat sa aj na vyzor, ale skus sa s nou stretavat a mozno sa ti zazda. tiez som randil s jednym dievcatom, ktore bolo taky moj anti typ a po troch stretnutiach som z nej bol zosraty, dovtedy som mal rad hlavne chude zenske a zrazu mi sa mi zapacili krivky, poriadne nohy a este aj jej usmev z trocha krivymi zubami som nadhodnotil ako "jej specialny" :lol:
vonjose
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vonjose »

A prečo s tým chceš niečo robiť? Nerob čo sa ti nepáči, keď ťa nepriťahuje tak nie je o čom diskutovať.
To, že je tučná je najskôr otázkou jej voľby. Mne sa tiež baby, ktoré volia takúto cestu, nepáčia po fyzickej stránke, tak si s takými väčšinou nič nezačínam.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Keby si dievca hladal na ulici a nie podla fotiek na nete, tak neskoncis vedla takej, ktora sa ti nepaci :)
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

To sa chceš zaľúbiť na prvom stretku ? :) Daj jej pár šancí, pozvi ju von, aspoň nebudeš premotivovaný, nebudeš sa sústreďovať na to, aby si sa jej zapáčil, tak povediac bude ti jedno, či to vyjde, alebo nie. Vtedy sa ukáže tvoja pravá tvár, tvoja povaha atď. Sympatie musia byť, a nemusí mať zrovna postavu modelky. Daj tomu voľný priebeh.
dunno
Star
Star

Príspevok od používateľa dunno »

vonjose napísal:A prečo s tým chceš niečo robiť? väčšinou nič nezačínam.
nechcem hneď odpisovať zeny len na základe výzoru, preto s tým chcem niečo robiť. Ako písal niekto ďalší, chcel by som im dať šancu a neodpísať ich hneď po prvom stretku. Hlavne ak si rozumieme.
Soviet napísal:Keby si dievca hladal na ulici a nie podla fotiek na nete, tak neskoncis vedla takej, ktora sa ti nepaci :)
to máš pravdu, ale nejak nemám nato gule aby som nejakú len tak oslovil na ulici

M142, energy00 - asi mate pravdu, skusim to len tak, s pocitom ze mi je jedno ako to dopadne, prinajhorsom budem mat kamosku
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

predpokladam, ze si este mlady a tam ide jasne o vyzor. casom sa to mozno zmeni ked zacnes uvazovat inak a nebude ti vadit nejake kilecko navyse ked s tou babou dokazes vydrzat a nebude ti liezt casom na nerv :D
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Podla mna je to normalne. Ved ked si vyberame dievca podla toho akej je povahy, tak preco by sme nemohli aj podla toho aka je z vonku?
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

To jednoducho musíš cítiť od začiatku, že ťa priťahuje. Mne sa tiež páčia štíhlejšie vyšportované ženy, ale napríklad moja posledná nebola vôbec taká. Bola skôr plnšia, ale nevadilo mi to. Proste ma zaujala natoľko, že som sa do nej zamiloval. Keď som ju prvýkrát videl, tak mi padla sánka. Musí tam byť chémia a vtedy nehľadíš na to, akú má postavu. To sa nedá že "naučiť sa" nehľadieť na výzor a ani sa to nesnaž v sebe nejak potláčať. Vzájomná chémia keď zapracuje, tak môže mať aj krivý nos a tebe to vadiť nebude.

Tu sa mi vynára qwertyho téma o degradácii vkusu a taktiež jeho teória hrošíkov. Požiadaj ho, on ti to vysvetlí.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

a preco by to MUSELO byt od zaciatku? to je taky bullshit ze az. vsak nik nevravi, ze sa ma do niecoho tlacit, ale ked mu povahovo vyhovuje, tak nech sa s nou stretava a mozno sa v nom nieco prebudi, mozno nie. vsak to by bolo ake zle, keby sa ludia davali dokopy iba v pripade, ze by to citili od zaciatku?
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Tak výzor je dôležitý proste, ja na tom nevidím nič čudného.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

samozrejme ze ked sa ti niekto vyslovene nepaci, tak darmo si s nim mozes rozumiet, myslim si ze iskra nepreskoci (tu by som ja zaradil kamaratstvo.. kde ta zena nepritahuje, ale si s nou rozumies, to je kamaratka)

na druhej strane, moja byvala ma vyzorom pri prvych stretkach velmi neocarila, nevravel som si, ze boze to je kost, tu chcem.. nebola vsak ani skareda. casom sa vsak z nej stala najkrajsia osobka, ktoru som poznal.
pinco
Darca
Darca

M142 napísal:a preco by to MUSELO byt od zaciatku? to je taky bullshit ze az. vsak nik nevravi, ze sa ma do niecoho tlacit, ale ked mu povahovo vyhovuje, tak nech sa s nou stretava a mozno sa v nom nieco prebudi, mozno nie. vsak to by bolo ake zle, keby sa ludia davali dokopy iba v pripade, ze by to citili od zaciatku?
Práveže toto, čo ty píšeš je bullshit, že až. "Na výzore nezáleží, dôležitejšia je povaha". Somarina. Stretávať sa s niekym, kto ma nepriťahuje, aby som zistil, či sa náhodou vo mne niečo časom neprebudí. No ja ti neviem. U mňa to tak nefunguje.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

tak ale niekedy sa s osobou skamaratis a az po case moze preskocit iskra. ci mas len "peknych" kamaratov? :-D
pinco
Darca
Darca

To áno, pokiaľ sa so ženskou stretávam len ako s kamarátkou. Pokiaľ by som sa však mal nejak cielene stretávať s babou, ktorá ma nepriťahuje, aby som zistil, či preskočí iskra, tak to nie. A čím viac by som sa snažil ignorovať jej výzor, tým menej by sa mi páčila a prišlo by mi to ako strata času, pričom povahovo by sme si sedeli. V tom momente by mohla byť už len moja kamarátka a ako možnú partnerku by som ju vylúčil. Skrátka nebudem s niekým, kto ma nepriťahuje fyzicky.

A myslím, že zakladateľ témy to myslel práve takto, že by chcel viac-menej ignorovať vzhľad, ale to sa nedá. Na začiatku musí byť niečo, čo ťa na žene priťahuje, niečo fyzické, keďže jej povahové vlastnosti nepoznáš. A teraz sa nebavíme o kamarátkach, ktoré poznáš dlhšie, ale o nových známostiach.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Prikláňam sa k Pincovi. Proste fyzická príťažlivosť musí byť. Ak toto od začiatku nefunguje, tak stretávať sa môžeš za účelom, či sa niečo nevyvinie, ale koniec koncov sa vykľuje buď len priateľstvo alebo krátkodobá záležitosť. Vôbec by som to nepovažovala za povrchné, ale istá iskra a potom aj súlad pováh a charakterov musí fungovať.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nikto ti negarantuje, že peknú babu budeš lúbiť, ani keď si budete perfektne rozumieť... Ja a aj kopa iných ľudí okolo mňa také mali a aj tak sa do nich nikdy nezalúbili. Vo vzťahu nejde ani o výzor, ani o to, či si rozumiete ale o vzájomné sympatie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Co mas z toho ked stretnes peknu babu alebo chalana ked ma v hlave nasrate? Na par dni/tyzden mozno a ides dalej a takto dookola
Napísať odpoveď