Co mam robit aby som nebol tak zamerany na to, ako zena vyzera ?
Myslite, ze sa s tym da nieco spravit ? Alebo jednoducho cakat, kym spoznam taku, ktora bude aj stihla aj si budeme rozumiet ?
nechcem hneď odpisovať zeny len na základe výzoru, preto s tým chcem niečo robiť. Ako písal niekto ďalší, chcel by som im dať šancu a neodpísať ich hneď po prvom stretku. Hlavne ak si rozumieme.vonjose napísal:A prečo s tým chceš niečo robiť? väčšinou nič nezačínam.
to máš pravdu, ale nejak nemám nato gule aby som nejakú len tak oslovil na uliciSoviet napísal:Keby si dievca hladal na ulici a nie podla fotiek na nete, tak neskoncis vedla takej, ktora sa ti nepaci
Práveže toto, čo ty píšeš je bullshit, že až. "Na výzore nezáleží, dôležitejšia je povaha". Somarina. Stretávať sa s niekym, kto ma nepriťahuje, aby som zistil, či sa náhodou vo mne niečo časom neprebudí. No ja ti neviem. U mňa to tak nefunguje.M142 napísal:a preco by to MUSELO byt od zaciatku? to je taky bullshit ze az. vsak nik nevravi, ze sa ma do niecoho tlacit, ale ked mu povahovo vyhovuje, tak nech sa s nou stretava a mozno sa v nom nieco prebudi, mozno nie. vsak to by bolo ake zle, keby sa ludia davali dokopy iba v pripade, ze by to citili od zaciatku?