Ako sa s ňou rozprávať

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Famine
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Ako sa s ňou rozprávať

Príspevok od používateľa Famine »

podla mna sa možte spravať hoc ako v tejto chvíli aj tak si dievča nenajdete,.. prečo? lebo nie ste sexualne aktívny a z toho vyplyva ze ste takí zatrpknutí a ženy to citia !! ved si to zoberte stava sa to každemu chlapovi! je bez zeny a sexu = dievcata nemaju zaujem, o vztah alebo sex sa musis velmi vela snazit, mas zenu a pravidelny sex = zeny sa doslova motaju okolo tvojho vtaka!! zeny nechcu takeho kto je majstrom sebaukajania,..
no su dva sposoby ako z tohto bludneho kruhu vystupiť!!
!! bud si najdete take zeny ktorym za sex budete platit kedze nedokazete zeny na sex ukecat, budete uvolnenejsi menej mrzutý mozno si najdete aj holku
alebo si najdete chalana s ktorym si budete vypomahat (poznam vela chalanov ktorí su zvačša na baby ale ked to na nich dojde tak si vypomahaju) lahšie ich ukecate na sex, je to v podstate zadarmo oproti predchadzajucemu a to či je niekto dominantný alebo nedominantny v spoločnosti neznamena ze taký musí byt v posteli :smt006
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Terepin napísal: Že jej nezožeriem ani slovo.
Hmmm.
Na to aka je tato veta kratka ma niekolko vyraznych nedostatkov.
1. To iste si v minulosti uz tvrdil a svojho slova si nedostal. Zase si sa zalubil do dievcata, ktore si sotva poznal, ona Ta odmietla a Ty teraz nariekas nad stratou vztahu, ktory v prvom rade nikdy neexistoval. (az sa to stane nabuduce nebudem sa rozpisovat, ale len pridam link na tento post)

2. Preco su Tvoje riesenia vzdy take drasticke a absolutne? To vazne po tom co Ti nieco nevyjde musis otacat cely svoj pristup k opacnemu pohlaviu? Ty keby si bol profesionalny boxer tak po prvom KO vyhlasis, ze je to p*covina a ides hrat curling do konca svojho zivota.
U ludi ako Ty nebyva problem v tom, ze zeries niekomu kazde slovo, ale ze si hroznym stylom misinterpretujes veci, ktore Ti povedala resp. si sa namotal na nieco co nebolo vytvorene za tymto ucelom.
Ak sa chces s akoukolvek zenou v zivote niekam dostat tak si nestavaj imaginarne brnenia ala uplink, a nezahadzuj vsetko co Ti kto povie. Obe veci su hlupe a prehnane riesenia, miesto toho proste len racionalne vyhodnot situaciu a povedz sam sebe co uz je flirtovanie/pokus o vztah a co je este v medziach kamaratskej debaty. Az si ujasnis hranicu medzi tymito dvoma vecami a nezalubis sa bezhlavo do kazdej, ktora sa Ti ozve na steame bude Tvoj zivot jednoduchsi.

P.S. Kedysi som Ti radil aby si svoj zivot aspon v niecom zmenil kedze takto to ocividne nefunguje. Poslal si ma s tym do prdele. Ale tato rada stale stoji. Zacni robit nieco nove, spoznaj pri tom novych ludi, nauc sa zakladnu socialnu interakciu. Ak si myslis, ze Tvoje slusne vystupovanie to, ze si "nice guy" je dostatocne tak sa seredne mylis. Sympatie voci ludom vacsinou vznikaju na zaklade uplne inych faktorov a tie dva su len prijemnym doplnkom. (koniec koncov pozri na mna. mam extremne arogantne vystupovanie, vsetkym nadavam do koko*ov alebo ich zhadzujem a aj napriek tomu mam plnu zelenu. je mi jasne, ze to vo vsetkom nereflektuje zivot mimo internety, ale aspon maly kusok odrazu reality na tom je)

Famine napísal:podla mna sa možte spravať hoc ako v tejto chvíli aj tak si dievča nenajdete,.. prečo? lebo nie ste sexualne aktívny a z toho vyplyva ze ste takí zatrpknutí a ženy to citia !! ved si to zoberte stava sa to každemu chlapovi! je bez zeny a sexu = dievcata nemaju zaujem, o vztah alebo sex sa musis velmi vela snazit, mas zenu a pravidelny sex = zeny sa doslova motaju okolo tvojho vtaka!! zeny nechcu takeho kto je majstrom sebaukajania,..
no su dva sposoby ako z tohto bludneho kruhu vystupiť!!
!! bud si najdete take zeny ktorym za sex budete platit kedze nedokazete zeny na sex ukecat, budete uvolnenejsi menej mrzutý mozno si najdete aj holku
alebo si najdete chalana s ktorym si budete vypomahat (poznam vela chalanov ktorí su zvačša na baby ale ked to na nich dojde tak si vypomahaju) lahšie ich ukecate na sex, je to v podstate zadarmo oproti predchadzajucemu a to či je niekto dominantný alebo nedominantny v spoločnosti neznamena ze taký musí byt v posteli :smt006
tak toto je masivne :lol:
Famine napísal:(poznam vela chalanov ktorí su zvačša na baby ale ked to na nich dojde tak si vypomahaju)
...pan doktor jeden moj priatel ma problem s erekciou....
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

1. Tak v prvom rade, nikde som nepísal, že som sa do nej zamiloval. A po druhé neplačem nad žiadnou stratou (čo som akože mal stratiť?!). Sere ma, ako si zo mňa urobila trhací kalendár. Čo by si bol vedel, keby si reagoval na môj príspevok a nie na článok v Bravo Girl.
2. A aké by mali byť? Nežné a pokrytecké? Kľúčové slovo je "všetko", nie "niečo". Čo by som ešte dokázal pochopiť nebyť toho, že v drvivej väčšine prípadov som sa o nič nepokúšal. Ľudia obviňujú mňa, že si strašne domýšľam, no faktom je, že od dievčat sa mi dostalo takej úrovni domýšľavosti, pri ktorej zdravý rozum spáchal hara-kiri.
len racionalne vyhodnot situaciu a povedz sam sebe co uz je flirtovanie/pokus o vztah a co je este v medziach kamaratskej debaty"
To je ako keby si sa afrického domorodca opýtal, ktorý výrobca má kvalitnejšie mobily...

P.S.: Ak som sa niečo v živote naučil, tak to, že väčšina ľudí sú opurtinistické svine, ktoré ťa zderú z kože pri prvej príležitosti.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Je to tak ženy, si vedia domýšlať,namýšlať si, zle prečítať vetu a uplne ináč ju pochopia ako ked si ju precitaju pomalsie.
Sú velmi zbrklé,robia unahlené závery,vedia byt namyslené,arogantné,niekedy dokonca uprimne,trošku zábavné...majú pestrú škálu vlastností v povahe.
Najprv povedia aký chlap sa im páči a chodia s uplne typologicky iným chalanom.
Hej sú taký ludia, život je džungla prezijú silný ludia,silné povahy,mentálne zrelý ludia,ludia co si povedia názor,co povedia nie
Napísať odpoveď