viete mi s tým niekto pomôcť? vopred ďakujem
Ako sa s ňou rozprávať
Ako sa s ňou rozprávať
ahojte, mám taký dosť závažný problém a to taký že sa vôbec neviem rozprávať s babou
neviem na akú tému sa s ňou baviť neviem čo jej mám povedať
Re: Ako sa s ňou rozprávať
Chlapec na diskotéke nevie nadviazať kontakt s dievčaťom, ktoré sa mu páči. Celú noc chodí za ňou a sleduje ju, ale nie je dosť odvážny aby ju oslovil. Ako tak za ňou chodí, ona vojde na záchod, on už odhodlaný, v sebe si hovorí, že už sa určite odváži a osloví ju. Dievča vyjde z WC, chlapec sa rozklepe a pýta sa:
"Ahoj, srala si?" ...
Čo od založenia takejto sprostej témy očakávaš? Máš tu milión tém, kde sa rozoberajú podobné nezmysli, tak si to trochu prelistuj. Hádam nechceš, aby ti ostatní užívatelia nadiktovali témy, o ktorých sa máš s babou baviť. Zisti si vaše spoločné záujmy a bav sa o nich...
"Ahoj, srala si?" ...
Čo od založenia takejto sprostej témy očakávaš? Máš tu milión tém, kde sa rozoberajú podobné nezmysli, tak si to trochu prelistuj. Hádam nechceš, aby ti ostatní užívatelia nadiktovali témy, o ktorých sa máš s babou baviť. Zisti si vaše spoločné záujmy a bav sa o nich...
Ak o tom dievčati niečo vieš, tak skús jej povedať niečo o jej záľubách alebo skús zistiť tie jej záľuby. Potom sa snaž rozprávať o tom čo baví ženu.
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Skus Joeiho taktiku "Ahoj, ako sa mas?" (nezabudni dodat nejaky prizvuk) 
-
uplink
VIP
fufik - ak nevieš o čom sa rozprávať s babou, načo o ňu javíš záujem na prvom mieste? Aby si si s ňou zasúložil? Poradím Ti, kúp si ku*vu s papiermi. Vyhneš sa pohlavným chorobám, stoja menej ako prvé tri rande s babou, dosiahneš hneď to o čo Ti ide a všetko bez zbytočných rečí a za pár minút.
Kedže si nováčik,tak budem menej ostrí, ako tuto chalani. Takže tvoj a jej približný vek?fufik napísal:ahojte, mám taký dosť závažný problém a to taký že sa vôbec neviem rozprávať s babouneviem na akú tému sa s ňou baviť neviem čo jej mám povedať
![]()
Prvé moje rady: hamblivosť daj uplne preč,baba nehryzie a bud zdravo sebavedomý.- ak nevieš čo myslím,vygoogli si to kludne
1. originalne ju oslov
2. bud kludný,uvolnený,na nič sa nehraj,bud sám sebou
3. netlač naňu, inak to posereš skor než si začal
4. témy- ako sa dnes mala,co robila,kludne ju pozvi na kofču,...ale nech to nie je ako výsluch ten tvoj rozhovor snou.Skus pri nejakej téme sa rozhovoriť,aby si ju zaujal a aby sa aj ona chytila.
5. zo začiatku ju neber ako potenciálnu frajerku, ber ju ako kamarátku, proste na začiatok stačí snou kecať v kamarátskej rovine a ak by si chcel byť odvážnejší tak kludne aj nejake dvozjmysli a byť vtipný,nech sa cíti dobre pri tebe.
6. a keby si ťa po tomto zatriedila do FRIENDZONE, nič sa nedeje
Sú to len moje rady, ako ti poradia ostatní to už je ich problém a čo si ty zoberieš k srdcu a čo nie,je tiež tvoja vec
Je hlupost pripravovat si dopredu nejake temy, o com sa budes s babou bavit. Predpokladam, ze si vystresovany z toho, ked sa mas s babou bavit a preto nevies o com sa bavit. A aj keby si si nieco pripravil dopredu, nejake temy, tak je vysoka pravdepodobnost, ze pod tym stresom ked budes s nou, aj zabudnes na to, co si si pripravil doma.
Takze sa s nou zacni rozpravat normalne o beznych veciach, ako sa ma, co dnes robila a uvidis co ti odpovie. Podla toho zareagujes. Mozno ti povie, ze pozerala dnes nejaky film a hned sa mozes chytit temy o filmoch. Cela konverzacia je o tom. Nejak zacnete a potom sa uz len chytaj toho, co ti povie a povedz aj ty nieco k tomu. Povie ti ze bola v meste na zmrzlinu, spytas sa aku zmzlinu ma rada a uz mate nahodenu temu o tom, co jej chuti, ake jedlo ma rada a podobne. Je to jednoduche, len treba toho druheho pocuvat a rozvijat to, co povie on, doplnat to nejakymi dalsimi otazkami alebo povedat k tomu svoj nazor.
Nie vzdy to ide, poznam aj ja ludi, s ktorymi si nemam co povedat a komunikacia proste viazne lebo ju nerozvijam ani ja a ani ten druhy clovek. S takymi babami to rovno zabal, nema to vyznam. Ked sa nemate o com bavit a musis sa velmi snazit iba ty a ona nic nepovie alebo odpoveda len jednoslovne, to je hrôza.
A ked mas o nu zaujem, tak do toho rozhovoru pripoj nejake dvojzmyselne poznamky, lichotky a podobne, pridas nejake letme dotyky a uz to ide. Treba skusat, netreba sa toho bat.
Takze sa s nou zacni rozpravat normalne o beznych veciach, ako sa ma, co dnes robila a uvidis co ti odpovie. Podla toho zareagujes. Mozno ti povie, ze pozerala dnes nejaky film a hned sa mozes chytit temy o filmoch. Cela konverzacia je o tom. Nejak zacnete a potom sa uz len chytaj toho, co ti povie a povedz aj ty nieco k tomu. Povie ti ze bola v meste na zmrzlinu, spytas sa aku zmzlinu ma rada a uz mate nahodenu temu o tom, co jej chuti, ake jedlo ma rada a podobne. Je to jednoduche, len treba toho druheho pocuvat a rozvijat to, co povie on, doplnat to nejakymi dalsimi otazkami alebo povedat k tomu svoj nazor.
Nie vzdy to ide, poznam aj ja ludi, s ktorymi si nemam co povedat a komunikacia proste viazne lebo ju nerozvijam ani ja a ani ten druhy clovek. S takymi babami to rovno zabal, nema to vyznam. Ked sa nemate o com bavit a musis sa velmi snazit iba ty a ona nic nepovie alebo odpoveda len jednoslovne, to je hrôza.
A ked mas o nu zaujem, tak do toho rozhovoru pripoj nejake dvojzmyselne poznamky, lichotky a podobne, pridas nejake letme dotyky a uz to ide. Treba skusat, netreba sa toho bat.
Ty nemusíš rozprávať; rozprávanie nechaj na svojej peňaženke.fufik napísal:ahojte, mám taký dosť závažný problém a to taký že sa vôbec neviem rozprávať s babouneviem na akú tému sa s ňou baviť neviem čo jej mám povedať
![]()
Isteže neni problém. Veď bude mať kamarátku. A jej kamarátky. A kamarátky jej kamarátok. A kamarátky kamarátok jej kamarátiek. A celý batalión kamarátok, pre ktoré bude milý, pekný, sympatický, vtipný kamarát. A niektoré ho budú milovať ako svojho brata.Blastbit napísal:6. a keby si ťa po tomto zatriedila do FRIENDZONE, nič sa nedejezískaš peknú kamarátku a okolo peknej baby sa točia dalšie pekné baby,máš väčší výber.
Terepin- ved bude milý,pekný,sympatický,vtipný, co samozrejme ženy chcú takeho chlapa... a ak bude aj SEXUALNY a DRZY v dobrom zmysle slova, ale nie arogantný, tak žena ho v tom momente začne brať ako potenciálneho frajera
. No aj z kamarátstva može, aj nemusí vzniknuť láska a poznám také prípady. 
Fantasy bullshit detected.Blastbit napísal:No aj z kamarátstva može, aj nemusí vzniknuť láska a poznám také prípady.
-
audiotrack
VIP
prehovoril ten, čo nemá ani lásku ani kamarátov
-
axxis
Addict
Pre TebaTerepin napísal: Fantasy bullshit detected.
Napadlo Ta niekedy, ze chyba moze byt aj niekde inde ako v dievcatach, ktorym si sa dvoril?Terepin napísal: Isteže neni problém. Veď bude mať kamarátku. A jej kamarátky. A kamarátky jej kamarátok. A kamarátky kamarátok jej kamarátiek. A celý batalión kamarátok, pre ktoré bude milý, pekný, sympatický, vtipný kamarát. A niektoré ho budú milovať ako svojho brata.
-
PhYs0c
King
ja to robím tak, že sa jej pýtam a nechám ju rozprávať, najčastejšie o nej..to baby vydržia kecať o sebe strašne dlho...popri tom len prikyvujem a počúvam čo hovorí, keď dohovorí opýtam sa nejakú doplňujúcu otázku z toho čo už hovorila, niekedy aj viac a potom začne zase hovoriť o tom...tiež nie som výrečný typ a nedokážem trepať sprostosti nonstop...minule sa mi stalo, že dotyčná baba sa nevedela zastaviť, nenechala ma ani hovoriť a normálne som ju musel prerušovať, sem tam sa ma niečo spýtala, odpovedal som jednou vetou a pokračovala 
-
Andi_Cibula
Addict
Prihmkávať a pritakávať správnym tónom a melódiou je dôležité, ale dá sa to rýchlo naučiť.
V manželstve vraj užitočný skill, vraj, nemám skúsenosť. 
Jednoducho sa neboj. Keď budeš v strese tak ťa nič nenapadne a pokašleš to tým že budeš ticho. Proste sa jej opýtaj na niečo stretnete sa opýtaš sa ako sa má čo robila, nejako už tú debatu nadviažeš a je to potom sa to rozkecá. Len nekecaj veľmi o sebe ženy potrebujú v tebe cítiť tú oporu, niekoho o koho sa možu oprieť tak to nepreháňaj a orientuj debatu viac na ňu.
To je pravda, pretože mám priateľov, na ktorých sa môžem spoľahnúť.audiotrack napísal:prehovoril ten, čo nemá ani lásku ani kamarátov
A láska je pre tých, ktorí si ju môžu dovoliť.
Konkrétne kde som spravil chybu, keď dievčaťu sa so mnou príjemne zhovára, vyhlási, že ma má rada, že som presne ten typ, do ktorého by sa zamilovala, ale keď som ju pozval nezáväzne von, tak sa začala vykrúcať, vymýšľať si debilné výhovorky a po dvoch mesiacoch ťahania za nos vyhlási, že so mnou nemôže byť? Len ďalšia retardovaná krava, ktorá ma využila jak handru pre vlastné pobavenie, tak, ako všetky pred ňou.axxis napísal:Napadlo Ta niekedy, ze chyba moze byt aj niekde inde ako v dievcatach, ktorym si sa dvoril?
Terepin a nezamyslal si sa nad tym, ze niekde robis chybu ? Dajme tomu si prilis mily, alebo naopak niesi vobec mily, mas zalubu, ktora plasi zeny od teba a nie k tebe... ?
pripadne sa k nej spravas ako k retardovanej krave
To dievča som spoznal počas hrania L4D2, takže moja záľuba nás spájala viac, než s akýmkoľvek iným dievčaťom, ktoré som kedy spoznal. Zašlo to až tak ďaleko, že ak som k nej milý nebol, alebo som sa jej jeden neozval, tak sa urazila a začala vypytovať, prečo si s ňou nepíšem. Čo by si si na mojom mieste myslel ty?
Podla mna sa ku nej Terepin dobre správal nebol ani neslušný ani príliž milí a je jeho vec ci jej v jeden den napíše alebo nenapíše. Ked ženské nedokážu niekedy odpísať-napísať, tak prečo by mal on?