Ako sa stať hackerom - podrobný návod
Re: Ako sa stať hackerom - podrobný návod
Pilifo -nikde sa nepise ze ta kniha ma naucit "umenie hackingu" a ani to ze chcem byt hacker..
audiotrack -2. vydanie ma o 300 stran viac, tak to tam bude asi lepsie vysvetlene a menej narocne ako 1.
tak s csh,c,c++ som sa uz stretol ale isto nemam niekolko rocne skusenosti
audiotrack -2. vydanie ma o 300 stran viac, tak to tam bude asi lepsie vysvetlene a menej narocne ako 1.
tak s csh,c,c++ som sa uz stretol ale isto nemam niekolko rocne skusenosti
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
no a ešte jedna vec: téma sa volá ako sa stať hackerom. V tej knihe ale nezistíš nič o pishingu, spoofingu, csrf, xss a podobných veciach. Tá kniha by skôr patrila do témy "ako sa stať crackerom" prípadne ak sa zameráme na bielu stranu, tak by som ju porovnal s knihou bezpečný kód (taká riadne hrubá bichla od microsoftu) ktorá je podľa mňa lepšia a prečítaš si v nej to isté. A stretnúť sa nestačí (ani pri jednej knihe). Ak nemáš dlhoročné skúsenosti, tak tým ukážkam proste nebudeš rozumieť a nebudeš chápať prečo to čo píšu je tak a nie inak
ale nema to zmysel, raz sa ti to podari a zajtra cakaj doma polisov. A mna to kedysi zaujimalo, ale radsej tvorim nez nicim. hackovanie je blbost, predstav si, ze prides domov, zapnes comp ze si ides urobit projekt z angliny aby si si zlepsil znamku, a zrazu sa ti vypise na obrazovke:
HAHA you've been hacked!!!
Alebo crackerstvo je blbost. Vytvoris program, investujes do programov a grafikov, do ucebnic, je jediny svojho druhu alebo je to dobra hra, a pride nejaky BLB a crackne ti to, potom to uploadne a ty nemas ziadny zisk. A makal si na tom par rokov.
HAHA you've been hacked!!!
Alebo crackerstvo je blbost. Vytvoris program, investujes do programov a grafikov, do ucebnic, je jediny svojho druhu alebo je to dobra hra, a pride nejaky BLB a crackne ti to, potom to uploadne a ty nemas ziadny zisk. A makal si na tom par rokov.
-
javatar
Hardcore addict
TLAK: ty si to inak jednoducho predstavujes...
blbost nie je ani hacking (v zmysle hladania chyb) a co sa tyka sprostredkovania programov tak ani cracking - ten je akurat tak odpovedou na DRM
skús si to predstaviť inak : makal si na tom par rokov, vytvoris program, investujes do programov a grafikov, do ucebnic, je jediny svojho druhu alebo je to dobra hra, a pride nejaky BLB ktory ti v nom najde chybu ktoru by mohol nejaky iny BLB zneužiť a potopiť celý program ale namiesto toho ti o tom podrobne poreferuje čo tam máš upraviť a zabezpečiť aby sa nič také nestaloTLAK napísal: Alebo crackerstvo je blbost. Vytvoris program, investujes do programov a grafikov, do ucebnic, je jediny svojho druhu alebo je to dobra hra, a pride nejaky BLB a crackne ti to, potom to uploadne a ty nemas ziadny zisk. A makal si na tom par rokov.
to akože má byť hackerstvo povolené?
Sry, nepochopil som tvoj príspevok.
Sry, nepochopil som tvoj príspevok.
-
javatar
Hardcore addict
ono hackerstvo zakazane nie je lebo hackerstvo neskodi.. skodi crackerstvo (sa musim smiat pri takomto sklonovani toho slova
) ale ista divizia crackerstva je tu ako reakcia na DRM a ich existenciu vnimam pozitivne
Ja som niekde cital, ze vela crack-erskych skupin sa obhajuje tym, ze si chchu crack-nut hru, aby si ju mohli ludia zahrat predtym ako si ju kupia. Aby vedeli, co od nej mozu ocakavat. Ale kedze existuju dema, tak je to asi slaby argument...
-
javatar
Hardcore addict
Vo vela pripadoch dema neexistuju, ale to nie je jedina vec. Existuju ludia (aj tu na fore) co si kupia original hru a neskor si ju cracknu. Pytas sa preco? Nace drat medium v DVD romke ked ho mozes mat pohodlne na disku/virtualnej mechanike? Ono prejst si nelegalnu hru a potom (ak sa mi pacila) vidim ako optimum. Navyse nikde som nenasiel relevantny zdroj ktory by tvrdil ze ak by danu hru necrackli tak by sa jej predalo menej. Kupujucich hracov je stale dost a prachy vrazene do DRM sa podla mna este ani raz nevratili.
Ja som tym nechcel povedat, ze som proti crackovaniu. S hrami je to podla mna podobne ako s Adobe-om, ak sa nemylim tak uplink im posielal ten e-mail. Tiez su obetami tych ochrannych systemov iba legalny pouzivatelia
Ked to tu čítam tak som už po polovici musel prestať lebo ma začalo bolieť brucho od smiechu.
1. Hacker je ten čo niečo crackne a dá vedieť administrátorovi mašiny že tam má chybu. Cracker je to čo myslíte.
2. Čo je to PHPbb? Dáte mi niekto Český / Slovenský manuál k hackovaniu? ježiši spametajte sa. Aj keby sa už našiel dáky návod tak napr. pri naburávaní do PC musíte prekonat firewall čo nieje tak ľahké zvlášť keď sa každý crackuje inak (ESET, Windows firewall, atd..). Najčastejšie je však problém sa vôbec dostať cez dodávateľa internetu.
Takže: ako to tu bolo spomenuté, študujte HTML, PHP, C++, nech nejaký ten assembler ovládate aspoň na 70%. Potom môžete skúšat crackovať.
1. Hacker je ten čo niečo crackne a dá vedieť administrátorovi mašiny že tam má chybu. Cracker je to čo myslíte.
2. Čo je to PHPbb? Dáte mi niekto Český / Slovenský manuál k hackovaniu? ježiši spametajte sa. Aj keby sa už našiel dáky návod tak napr. pri naburávaní do PC musíte prekonat firewall čo nieje tak ľahké zvlášť keď sa každý crackuje inak (ESET, Windows firewall, atd..). Najčastejšie je však problém sa vôbec dostať cez dodávateľa internetu.
Takže: ako to tu bolo spomenuté, študujte HTML, PHP, C++, nech nejaký ten assembler ovládate aspoň na 70%. Potom môžete skúšat crackovať.
Ty taký assembler ovládaš?Raz0r123 napísal:Ked to tu čítam tak som už po polovici musel prestať lebo ma začalo bolieť brucho od smiechu.
-
black evil
Light Star
Nazdar,ako som sa zatial dočital (na niečom som sa zasmial,na inom som sa čudoval aky su ludia blby,inde som bol blby ja lebo som toho vela nechapal)najskôr by sa mi zišlo programovat,a anglinu.V čom mam programovat,ja si myslim že by mi ako uvod do sveta programovania mohol stačiť Pascal,poradte.
-
javatar
Hardcore addict
ak sa chces stat programatorom tak ja osobne odporucam na zaciatok Pascal
ak mas zaujem ist aj cestou hakerovania tak shell
ak mas zaujem ist aj cestou hakerovania tak shell
-
black evil
Light Star
S linuxom nemam vela skusenosti,mam ho na PC ale daval som ho sem asi pred tyždnom,škoda že je to v angline,mam čo čitať:D
-
javatar
Hardcore addict
bez anglictiny sa nestanes ani programatorom...
fú tak keď som začal čítať som mal úplne na prd náladu, ale už po prvej strane som mal dosť
. Taktiež som chcel byť v mojich 11-12 rokoch hacker ( samozrejme nie cracker, chcel som hľadať chyby atď ) no len keď som sa trochu tomu začal aj venovať, tak som skončil hneď pri angličtine
(ktorá je oničom, ako z toho batch skriptu som vyčítal čo to spraví, som asi moc škodoradostný, ale rád by som si pozrel ksichti tých lamiek čo si to skopírovali a spustili
) ... a predsa, radšej investujem čas do školy, kde sa aspoň nejaké tie základy jazykov typu c++, html, atď budeme učiť ..... takže chlapci obrovské ĎAKUJEM !! za zlepšenie nálady

-
black evil
Light Star
Ja som to nekopiroval,hadam viem čitať,a ja pojdem na školu kde bude programovanie,a anglina to vely neviem,lebo sa učim neminu:D ale zaklady sa naučim hned,len to programovanie,neviete daku straku kde je vysvetlene programovanie v určitom jazyku,ale aby bol zten jazyk na stiahnutie,bral by som C ++
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jazyk na stiahnutie nie je, môžeš stiahnuť maximálne tak IDE so zvýrazňovaním syntaxe daného jazyku, a potrebný kompilátor/interpreter. A stránky nájdeš cez google. Ak si nevieš nájsť základný tutorial, tak to s tebou nevyzerá dobre.
http://www.hojko.com/chcete-si-precvici ... 61227.html
http://www.hojko.com/chcete-si-precvici ... 61227.html
-
black evil
Light Star
Len začinam,mam v tom trocho zmetok