este ze sa nasla tema kde sa da niecdo naucit, sory ale keby sa vam dalo poslat nejake exploiti na moju maijlovu adresu bo som neskuseny v prenikani do cudzich pocitacov a moja ucitelka (neuveritelna p**a) ma nevie uz nic naucit. bol by som velmi stastni1 keby ste mi poslali nejake linky kde by sa dalo naucit hackovat alebo keby ste mi poslali navod ako sa da zist1t heslo @dm1na vo winxp. dakujem velm1 pekne.
Ferdipondus napísal:este ze sa nasla tema kde sa da niecdo naucit, sory ale keby sa vam dalo poslat nejake exploiti na moju maijlovu adresu bo som neskuseny v prenikani do cudzich pocitacov a moja ucitelka (neuveritelna p**a) ma nevie uz nic naucit. bol by som velmi stastni1 keby ste mi poslali nejake linky kde by sa dalo naucit hackovat alebo keby ste mi poslali navod ako sa da zist1t heslo @dm1na vo winxp. dakujem velm1 pekne.
Ferdipondus napísal:este ze sa nasla tema kde sa da niecdo naucit, sory ale keby sa vam dalo poslat nejake exploiti na moju maijlovu adresu bo som neskuseny v prenikani do cudzich pocitacov a moja ucitelka (neuveritelna p**a) ma nevie uz nic naucit. bol by som velmi stastni1 keby ste mi poslali nejake linky kde by sa dalo naucit hackovat alebo keby ste mi poslali navod ako sa da zist1t heslo @dm1na vo winxp. dakujem velm1 pekne.
Že si si to ani neprečítal? V sekcii FAQ by si si potom prečítal:
Q: Would you help me to crack a system, or teach me how to crack?
A: No. Anyone who can still ask such a question after reading this FAQ is too stupid to be educable even if I had the time for tutoring. Any emailed requests of this kind that I get will be ignored or answered with extreme rudeness.
Q: How can I get the password for someone else's account?
A: This is cracking. Go away, idiot.
Q: How can I break into/read/monitor someone else's email?
A: This is cracking. Get lost, moron.
Q: How can I steal channel op privileges on IRC?
A: This is cracking. Begone, cretin.
hmmm nenaslo by sa daco v ceskom/slovenskom jazyku?? nieze by som nevedel po anglicky ale predsa ucit sa hackovat po anglicky sa mi zda byt troxu tazsie ako po slovensky/cesky
omg hackovat to nieje len tak ze si precitas navod a hned ves co a ako hackovat sa neda ak neves programovaci jazyk takze tie linky vam vela nepomozu to len tak na par prikaldoch ktore aj tak nepouzijete
zomrem asi hned teraz od smiechu alebo az na nasledky svalovice brucha
romano, ferdipondus: prosim uz dost, radsej nepiste nic o hackovani, lebo ste na smiech, ale vazne takychto hackerov, crackerov, monsterov tu bolo vela a dost z nich skoncilo vo vtipoch.
ahoj ja chcem byt hacker a potrbujem info v mne zrozmitelnom jazyku tz slovensky cesky atd..moze mi niekto hodit link kde je napisany strucny navod ako sa stat hackerom aby som tomu rozumel aj ja mam len zakladne znalosti pc...
edit co je to phbpp?
ok trolco ty s tym uz skonci aj ked si s tym nezacal
a kolko mas rokov 13? to neni len tak ze si povies ja chcem byt HEKER a som hacker . vela hodin studovania a nervov by pritom trebalo prezit
Filipito napísal:ok trolco ty s tym uz skonci aj ked si s tym nezacal
a kolko mas rokov 13? to neni len tak ze si povies ja chcem byt HEKER a som hacker . vela hodin studovania a nervov by pritom trebalo prezit
preco by som stym mal skoncit? niekde predsa treba zacat ci nie??