Tak čo už s vami, len vám popriať krásne detičky, šťastný a dlhý život a hlavne veĺa,veľa lásky, trpezlivosti, porozumenia a krásnych chvíľ ktoré na vás teraz čakajú
A asi aj to aby si nedopadol tak ako ja...Toto ti neprajem.
ja som zazil nieco podobne lenze nie ohladom svadby... s babou chodim asi tyzden a akurat mala narodky... som jej kupil ruzu... ona si myslela ze jej nic nedam... a cely cas co som bol s nou ma za hento objimala... proste ked babe urobis velku radost tak sa ti to vratieritrocit napísal:Povedz kámo, teraz keď vieš aké to je, aký to bol pocit keď si videl aká bolá šťastná a keď ťa objímala ? Jeden z najkrajších zážitkov nie ?![]()
Tak čo už s vami, len vám popriať krásne detičky, šťastný a dlhý život a hlavne veĺa,veľa lásky, trpezlivosti, porozumenia a krásnych chvíľ ktoré na vás teraz čakajú![]()
A asi aj to aby si nedopadol tak ako ja...Toto ti neprajem.
Hééézkýýýýlukasione napísal:a ked ucitila ten dotyk prstena na prste....no a potom to svetlo v jej ociach...je to neopisatelne....potom som ju pozval na druhy den na veceru do najdrahsieho hotelu v meste(robi tam moja mama tak som mal celu ranajkovu miestnost rezervovanu)a na stoli bola ruza....