Ako sa zachovat?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Ako sa zachovat?

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Caute!

Mam problem a sice. Vo stvrtok sme sli ja s kamosom a kamoskou vonku bola pohodka celkom sa dalo, sadli sme na chvilocku do baru dali sme si 2 poldeci kus sme posedeli a sli sme dalej. Potom som powedal na jejaku hlupost nic vyznamne ale kamoska sa na to fest urazila, uz som wedel ze je zle taq som sa zacal rychlo ospravedlnovat a snazil som sa to nejak vyzehlit, ale ona nic taq som sa uz nasral ze sa snazim jak kkt a nic a som jej powedal ze idem het ze cau. Ona ze stoj a bla bla bla ale som mal nervy taq som siel. Cakal som na kamosa asi 15min ci pride ci co potom som mu zavolal (kamoska ma prehovarala aby som sa vratil k nim ale uz som bol nastvaty az prilis) a sa ho pytam ci ide so mnou ci mam ist sam? On ze 5min mam pockat a ze pojde cakal som 15min a nic taq mu volam a on ze nejde este ze mam ist sam. Bol som kus nastvaty na neho ze idem sam domov ale bral som to v pohode. Na druhy den sms od kamosa ze sorry ze nesiel so mnou a taq ze ju chcel "poriesit" ale sa nepodarilo. Taq OK saq kamoska pekna mala v sebe tie 2pojdeci :lol: .
Aj mna uz kus skrelo svedomie ze vcera mi vravela ako ma ma rada a omacky taq som jej napisal sms ze zabudnime na to co bolo vcera ale ona nic. Tak ten kamos isiel za nou vecer ze akoze sam ze ci ma aspon spomenie ale ona nic. To som sa zase nastval ale vrchol bol ked som sa potom s kamosom vybral aj ja a ona len mne davala vsetko za vinu ani bu ani mu o sms de som sa snazil byt mily ako nikdy predtym.
Potom uz asi aj kamosa skrelo svedomie a mi powedal ze co vlastne medzi sebou v ten vecer mali vylizovali sa odsahavali a taq skoro 2hodiny vkuse. To som ostal taky soknuty z too ze 1. my klamal v tej sms (aj ked mu vraj ona powedalal ze to sa nikdy nesmiem dozvediet) a po druhe ze ako mi mohla vraviet ze jak ma ma rada a taq.

A teraz sa bojim ze okrem v poho kamosky ktoru som uz asi nadobro stratil stratim aj najlepsieho kamosa a ostanem sam ako kôl v plote :cry:

oukej erytrocyt ale musis mi odpustit
1. som v psychicky dost zniceny
2. tak uz pisem velmi dlho zle sa mi odnauca, mam to takto zazite
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nepíš w namiesto v, q namiesto k a podobne, lebo ti to vymažem a ten sloh si napíšeš ešte raz, oukej? :wink:
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

co sa bojis ak su to tvoji skutocni kamosi dokazu ti odpustis. Mne sa stalo nieco podobne raz som sa opil ako dive prasa a vynadal som 3 kamoskam asi tyzden sme sa nebavili potom som ich akoze nahodov stretol v krcme ospravedlnil sa vsetko sme si vysvetlili a uz je to opat ako kedysi :)
nejakymarko
Addict
Addict

wes nejde o to ze som sa nasral, ale o to ze co mali oni dvaja medzi sebou a ze ci to bude stale ako kedysi alebo oni uz budu viac a jak jak druhe koleso na furiku
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Skolacik napísal:wes nejde o to ze som sa nasral, ale o to ze co mali oni dvaja medzi sebou a ze ci to bude stale ako kedysi alebo oni uz budu viac a jak jak druhe koleso na furiku
A ona ti hovorila že ta má rada alebo aj že k tebe cíti niečo viac ? ... Lebo mne aj sestranica povie že ma má rada a povie mi to aj priatelka kamaráta... a aj nezadaná kamarátka mi to povie ... a nemyslím si že to znamená že po tebe ide
nejakymarko
Addict
Addict

ako ja nevravim ze po mne ide...ona prave vravela ze nechce nikoho a taqe reci a ze nas ma fest fest rada ako kamaratov ale ked s druhym kamosom toto zriesila taq nebude tam nieco viac teraz za tym uz?

ked hej ja to plne chapem,,,len taq nechcem medzi nimi chodit ako pajac
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

tusken napísal:co sa bojis ak su to tvoji skutocni kamosi dokazu ti odpustit.
Tak tak...ak sú to kamoši tak to zistíš...Ale ženy sa urazia za každú somarinu čiže to nieje nič nového..
//a to že sa s ním vylizovala môže značiť že sa chcela ukázať pred tebou ay si bol naňu naštvaný..aj také dievky sa nájdu
nejakymarko
Addict
Addict

Sovietovic napísal:...a to že sa s ním vylizovala môže značiť že sa chcela ukázať pred tebou ay si bol naňu naštvaný..aj také dievky sa nájdu
lenze ja som to nevidel a nikdy som sa o tom nemal ani dozvediet, ale kamos sa mi priznal
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

lubostny trojuholnik? alebo ako sa tomu vravi...fest nanic vec :(...normalne neviem co ti na to povedat hm....asi ze to chce kus cas..ako to vsetko pojde dalej...samo ti to ukaze co dalej ;)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

midnight_man napísal:lubostny trojuholnik? alebo ako sa tomu vravi...fest nanic vec :(...normalne neviem co ti na to povedat hm....asi ze to chce kus cas..ako to vsetko pojde dalej...samo ti to ukaze co dalej ;)
No ved to nieje lubostny trojuholnik on len skolacik nechce byt piatym kolom u vozu kedze sa jeho naj kamos a kamoska dali dokopy.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Skolacik napísal:lenze ja som to nevidel a nikdy som sa o tom nemal ani dozvediet, ale kamos sa mi priznal
No tak toto by mohlo byť aj kus haluzné.Keďže si to nevidel a kamoš to nemal povedať tak možno si to vymyslel aj to je možné..Ale keďže to bol tvoj naj kamoš tak to asi by ti neklamal..Kým nemáš nejaký priamy dôkaz o tej muchlovačke :lol: tak sa tím netráp a skús niečo vymyslieť na tú babu..Niečo aby ti odpustila..
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

tusken napísal:No ved to nieje lubostny trojuholnik on len skolacik nechce byt piatym kolom u vozu kedze sa jeho naj kamos a kamoska dali dokopy.
mozes mat kus pravdu...ttoto manenapadlo..no som po opici :D po oslave cize mi to moc nepali hh...no v kazdom pripade by si troska mohol skludnit svoje reakcie ;)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

midnight_man napísal:mozes mat kus pravdu...ttoto manenapadlo..no som po opici :D po oslave cize mi to moc nepali hh...no v kazdom pripade by si troska mohol skludnit svoje reakcie ;)
Ved ja som kludny to len aby tvoj prispevok nezmiatol dalsich proste chapes ziaden trojuholnik to nie je
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Skolacik: Naposledy ťa upozornujem, aby si svoje príspevky písal v súlade s pravidlami tohoto fóra. W namiesto V, Q namiesto K, X namiesto CH nepíš. Toto je posledné upozornenie, ak ho nebudeš rešpektovať, budeš potrestaný a táto téma bude vymazaná.
nejakymarko
Addict
Addict

boh ma asi tresta. snazim sa odnaucit. peace :D
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

erytrocyt napísal:Skolacik: Naposledy ťa upozornujem, aby si svoje príspevky písal v súlade s pravidlami tohoto fóra. W namiesto V, Q namiesto K, X namiesto CH nepíš. Toto je posledné upozornenie, ak ho nebudeš rešpektovať, budeš potrestaný a táto téma bude vymazaná.
takto pisu len magori z pokecu :)

a nechapem vyznamu temy kamoska nejde po tebe a tebe vadi ze sa olizuje s druhym s tvojim kamosom neviem co je na tom , hadam neziarlis :) a neviem ci na veci nieco meni ked tvoj kamos ma kamosku ved to hadam na pivecko mozte ist aj tak...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

on sa skor boji ze ostane sam ked sa ti dvaja daju do kopy..preto je lepsie mat vecsiu partiu, lebo pariky sa tvorili, tvoria a stale sa budu tvorit..ale ved urcite mas aj inych kamosov, nie ? a snimi mozes chodit vonku na pivo a pod :smt003
Napísať odpoveď