Mam problem a sice. Vo stvrtok sme sli ja s kamosom a kamoskou vonku bola pohodka celkom sa dalo, sadli sme na chvilocku do baru dali sme si 2 poldeci kus sme posedeli a sli sme dalej. Potom som powedal na jejaku hlupost nic vyznamne ale kamoska sa na to fest urazila, uz som wedel ze je zle taq som sa zacal rychlo ospravedlnovat a snazil som sa to nejak vyzehlit, ale ona nic taq som sa uz nasral ze sa snazim jak kkt a nic a som jej powedal ze idem het ze cau. Ona ze stoj a bla bla bla ale som mal nervy taq som siel. Cakal som na kamosa asi 15min ci pride ci co potom som mu zavolal (kamoska ma prehovarala aby som sa vratil k nim ale uz som bol nastvaty az prilis) a sa ho pytam ci ide so mnou ci mam ist sam? On ze 5min mam pockat a ze pojde cakal som 15min a nic taq mu volam a on ze nejde este ze mam ist sam. Bol som kus nastvaty na neho ze idem sam domov ale bral som to v pohode. Na druhy den sms od kamosa ze sorry ze nesiel so mnou a taq ze ju chcel "poriesit" ale sa nepodarilo. Taq OK saq kamoska pekna mala v sebe tie 2pojdeci
Aj mna uz kus skrelo svedomie ze vcera mi vravela ako ma ma rada a omacky taq som jej napisal sms ze zabudnime na to co bolo vcera ale ona nic. Tak ten kamos isiel za nou vecer ze akoze sam ze ci ma aspon spomenie ale ona nic. To som sa zase nastval ale vrchol bol ked som sa potom s kamosom vybral aj ja a ona len mne davala vsetko za vinu ani bu ani mu o sms de som sa snazil byt mily ako nikdy predtym.
Potom uz asi aj kamosa skrelo svedomie a mi powedal ze co vlastne medzi sebou v ten vecer mali vylizovali sa odsahavali a taq skoro 2hodiny vkuse. To som ostal taky soknuty z too ze 1. my klamal v tej sms (aj ked mu vraj ona powedalal ze to sa nikdy nesmiem dozvediet) a po druhe ze ako mi mohla vraviet ze jak ma ma rada a taq.
A teraz sa bojim ze okrem v poho kamosky ktoru som uz asi nadobro stratil stratim aj najlepsieho kamosa a ostanem sam ako kôl v plote
oukej erytrocyt ale musis mi odpustit
1. som v psychicky dost zniceny
2. tak uz pisem velmi dlho zle sa mi odnauca, mam to takto zazite