Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Ze jak si predstavujem konec sveta ? No asi takto...

Štvrtek večer, otupený troška marihuany počúvam hudbu a prežívam ju. Čítam na hojkovi témy a krúcim s hlavú a divím sa jaké howadá to dneska púšťajú na net... Zrazu mi zazvoní telefón, zdvihnem, a tam sa ozve kamoš, že neco má, že mi dá šluky, že či idem ven... No tak já že jasne, že za 10 minut sa stretneme pod bránou. Oblečem sa, porádne sa navoňavkujem nech není ze mna cítiť ten strašný smrad z nedostatečné hygieny, a idem ven.. Cestou za kamošovím barákem ticho sledujem ludí ktorí spadli už príliš dole, a zničilo ich to... Znova sa zamýšlam, prečo tak strašne vela ludí nevydrži na tomto svece, a musí sa za nečím schovávat, či už to je alkohol, grass, alebo neco tvrdšie... Dostanem sa pod bránu, zazvoním, a čekám. Čakání si krátím tak, že sledujem okolie. Vidím skrčeného skína, ktorí sa vyhíba pohladom, no ked prídu pre ňeho kamoši na aute, tak zrazu čumí do pulca, na každý pohlad reaguje skrčením ksichtem a "agresívnym" priblížením a pohladem do očí. To že nosí ruky jak pepek námorník, rači nekomentujem... No nič. Príde kamarát, pochváli sa čo má, a pomali ideme na vodné. V klude dáme, codné schováme, a ideme pre dalšieho kamaráta. Kým už dole čakáme, rozprávame sa a pozorujeme okolie. Zrazu zacítime chlad. Vtáci prestanú krákať, a aj svetlo niak zoslabuje. Zrazu zacítime smrad, a zistujeme kto si prdol. Ked zistíme, že je niečo vo vzduchu, a že neco naozaj smrdí, začneme si chrániť hubu, a dýchame cez tričká. Obloha stmavne, začne sa valiť krvavý oblak, a z neho výde UFO. No však víte, také to plavidlo podobné z filmu Den Nezávislosti... S UFOa sa začne neco otvírat, ludia zhrozene čumá a čekajú co nastane, a z dverí UFOa víde..... [kazdy doplni podla fantazie :P ]
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

Hmmmm to je veľmy zaujimavé, že KONIEC SVETA sa vám zdá zábavný... Každý si s neho robí srandu... A to preto, lebo nikto neverí (ani ja), že sa toho dožijem. Ale toto si môže hovoriť aj človek v roku 2100 takisto ako my teraz....

A k teme: No ja sa nad koncom sveta nejak nezamýšľam, ale napriek tomu ma stále napadá, že sa my zrazu v hlave premietne zrýchlene môj celý život a potom nič. Potom budem sa asi cítiť ako mŕtvy nie? Budem mŕtvy... a ani nebudem vedieť ako.... :lol: :lol:
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

Sheep napísal:sak nekecaj, mimosi tu mohli prist uz davno predtym a kde su? a stym roztpenim ladovcov si tiez troska daleko
ešte tu je Chuck Norris !!! :) :) :) :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Cicatrix napísal:Šak bedeš žiť do nejakého roku 2070 - do vtedy sa toho dá stihnúť dosť - atómová vojna, mimozemšťania, celosvetový hladomor, roztopenie ľadovcov etc.
Paranojik, je to moj nazor, za to ze ty zijes v strachu kedy pride koniec sveta, tak ja nie :wink:
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

ludstvo osprostie natolko az tu ostanu len primitivni bojovnici s bombami v ruke ktorym bude 'patrit svet' a podari sa im vyhubit aj tych par poslednych cloviecikov a kompletne zdevastovat svet...nastastie verim ze si priroda najde opat svoju cestu, aj keby mala zacat od jedinej bakterie a mat za nasledok vznik komplete ineho sveta...hadam sa vyvinu inteligentnejsie tvory ako ludia, no len aby tu svoju inteligenciu nezneuzivali potom ako ludia...mozno sa ta rasa dozije expanzie slnka :)
dzizs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzizs »

pride ragnarok a vsetko pojde do péčka haha..
ocakavam velku vojnu medzi bohmi xexe

no ale vazne.. jednoducho.. povrazdime sa.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

dnes rano mi kamarat vravel, ze videl raz nejaky dokument, v ktorom bolo, ze aztekovia vypocitali datum konca sveta na 20. 12. 2012. takze v tomto roku nebudem kupovat vianocne darceky, lebo sa mi to aj tak neoplati :lol:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

je pravda ze aztekovia mali lepsi kalendar ako my mame dnes ale zeby vedeli vypocitat datum konca sveta je kus pritiahnute za vlasy.nevymyslal si tvoj kamarat?
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

a co ti ja viem? :lol: :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ades napísal:dnes rano mi kamarat vravel, ze videl raz nejaky dokument, v ktorom bolo, ze aztekovia vypocitali datum konca sveta na 20. 12. 2012. takze v tomto roku nebudem kupovat vianocne darceky, lebo sa mi to aj tak neoplati :lol:
nuz hovori sa o tom tak ze bude koniec sveta. ale to neznamena ze ma vsetko zomriet ale ze sa zmeni doba, respektive vek, bude to taky predel. sam som zvedavy.
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

ades napísal:dnes rano mi kamarat vravel, ze videl raz nejaky dokument, v ktorom bolo, ze aztekovia vypocitali datum konca sveta na 20. 12. 2012. takze v tomto roku nebudem kupovat vianocne darceky, lebo sa mi to aj tak neoplati
a Nostradamus na 23.12.2012 (hadam som si to dobre zapametal)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Najprv mal byt koniec sveta nekedy v 99tom potom na prelome milenia.... a teraz sa to bude oddalovat az dokym naozaj ten koniec nenastane a nejaky velky demagog povie: " NO NEVRAVEL SOM TO?" ael potom bude uz neskoro....
mpolakovic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mpolakovic »

Alebo pride velky chobot a vsetkych nas pochoboti :D :D
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

mpolakovic napísal:Alebo pride velky chobot a vsetkych nas pochoboti :D :D
Vidis o tom som neuvazoval :lol: :lol: :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

zelovoc napísal:nuz hovori sa o tom tak ze bude koniec sveta. ale to neznamena ze ma vsetko zomriet ale ze sa zmeni doba, respektive vek, bude to taky predel. sam som zvedavy.
JA by som sa chcel dozit konca sveta ... ale v tej forme ako som spominal na zaciatku... to ze sa zmeni doba ... noo neviem ci by sme to mohli povazovat za koniec sveta, pretoze v podstate ludske snazenie bude nadalej, niekolko jedincov prezije a prisposobi sa. alebo si prisposobi krajinu, tak ako to robime odjakziva, ale nebol by to konniec sveta , teda aspon v mojom ponimani. ... No vlastne by som sa chcel dozit konca sveta v skoro hocijakej forme ... veda aj tak raz zomriet musim , tak nech to je aspon zaujimave ;)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?

Príspevok od používateľa dew6 »

miki690 napísal:ja mam z toho taky pocit, ze ludstvo je prilis vyspele a rozvoj je prilis rychly na to, aby nejaka katastrofa doakzala vyhubit cele ludstvo ... dokonca neverim ani tomu ze sa ludstvo znici samo, pretoze aj ked k niecomu dojde ... viem si predstavit len rapidne zmensenie populacie, ktora by si vyrobila prostredie pre zivot vhodne ... hoci aj na inej planete. Ludske poznanie sa stale zvecsuje a narasta... podla mna by koniec sveta mohol znamenat prave dosiahnutie absolutneho poznania, cize zistenie podstaty bytia, podstaty zivota a zmysel vsetkych veci , nie na zaklade subjektivnych nazoroch ludi, ale na zaklade nejajej nevyvratitelnej pravdy, pretoze v tom momente by sa vsetko co robime v podstate stalo zbytcnym.... cely rozvoj civilizacie a vsetko s tym spojene by stratilo zmysel...

Aky je vaz nazor , alebo pohlad na koniec sveta ? co by mohla byt pricina ?
//sorry ak tu takato tema uz je ... ale "hladat" mi nejako nenaslo temu s podobnym nazvom...
Ja len naivne verim, ze to bude rychle...O detailoch nechcem rozmyslat (mozno zo strachu)...Iste je to, ze jediny, kto bude takemu niecomu na vine budeme my, ludia...ci uz kvoli hriechom, ekologii alebo niecomu inemu... :cry:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Koniec sveta ... Podla mna nieco na Styl Zakoncenia HL 2 Episode 1
Pre tych co to nevideli nech sa paci Video vo formate .mov (potrebujete Quick Time player) (Rozmer 25MB)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

matoni uz nie je
Robinho1290
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robinho1290 »

ja si myslim ze koniec sveta uz prichadza pomaly ale isto.lebo to co sa deje vo svete to je uz nieco nehorazne. niekto povedal ze koniec sveta bude ked sa zacnu zabijat otec zo synom a to tu uz je, ze ked sa stane papezom cernoch(skoro sa to stalo).koniec sveta sa bude tahat roky nepride to tak ze bum a je koniec sveta. bude tolko zla na svete ze sa sami pozabijaju ludia. a ja dufam ze sa toho nedozijem :D
ades napísal:dnes rano mi kamarat vravel, ze videl raz nejaky dokument, v ktorom bolo, ze aztekovia vypocitali datum konca sveta na 20. 12. 2012. takze v tomto roku nebudem kupovat vianocne darceky, lebo sa mi to aj tak neoplati :lol:
prave ze vtedy by si mal byt stedry a nakupit darceky za vsetky peniaze lebo do hrobu si ich nezoberes. :lol:

//mastermind: nepis viac prispevkov pod seba ale vyuzi moznost upravy
puls
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa puls »

pride Pan Jezis a s nim posledny sud ci ako sa to uci na nabozenstve
Napísať odpoveď