Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?
vsetko okolo nas je vymyslene a posledne obdobie som toho nazoru, ze coskoro pride koniec.. a nebude prijemny. ludia su hlupy a vidia len to co chcu vidiet. ak si niekto mysli, ze tretia svetova vojna nepride... tak uz je tu. bojujeme sami so sebou, kazdy s kazdym, dokonca aj s prirodou a vsetko to ma len jeden ciel. uplny koniec... povedal by som asi tolko, ze boli sme moc mudry na to aby sme svoju mudrost dostali pod kontrolu a pritom clovek vyuziva cca 10 percent mozgu. 11 september, cela USA, EU vsetko sa znici samo a hlavne to znici cele ludstvo. viem o com rozpravam
a niesom blazon

-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ma pravdu, ma pravdu. Ludia pocuvajte ho. Ma pravdueXo napísal:vsetko okolo nas je vymyslene a posledne obdobie som toho nazoru, ze coskoro pride koniec.. a nebude prijemny. ludia su hlupy a vidia len to co chcu vidiet. ak si niekto mysli, ze tretia svetova vojna nepride... tak uz je tu. bojujeme sami so sebou, kazdy s kazdym, dokonca aj s prirodou a vsetko to ma len jeden ciel. uplny koniec... povedal by som asi tolko, ze boli sme moc mudry na to aby sme svoju mudrost dostali pod kontrolu a pritom clovek vyuziva cca 10 percent mozgu. 11 september, cela USA, EU vsetko sa znici samo a hlavne to znici cele ludstvo. viem o com rozpravama niesom blazon
![]()
nie astar nie zachrani nas www.vesmirna-drubez.czaxXis napísal:Ma pravdu, ma pravdu. Ludia pocuvajte ho. Ma pravduZachrani nas jedina Astar Seran a vojska z Plejad.
re
ty by si podla mna potreboval dobreho psychiatra a potom by ta to mozno preslo aj ked dost silno pochybujem, lebo ked to citam tak si asi uz v dost vaznom stave.eXo napísal:nie astar nie zachrani nas www.vesmirna-drubez.cz
Re: re
hh magro. si pozri co je pod tou adresoMonako2 napísal:ty by si podla mna potreboval dobreho psychiatra a potom by ta to mozno preslo aj ked dost silno pochybujem, lebo ked to citam tak si asi uz v dost vaznom stave.
re
ja som sudil z tohoto :vsetko okolo nas je vymyslene a posledne obdobie som toho nazoru, ze coskoro pride koniec.. a nebude prijemny.....
a to neviem odkial mas, taketo nieco moze tvrdit len nejaka skur...a sekta
hh urcite by som pisal to daval nakoniec smajlikov a potom pridaval vesmirnu drubez kebyze som v sekte. ale prisiel si na to dobreMonako2 napísal:ja som sudil z tohoto :vsetko okolo nas je vymyslene a posledne obdobie som toho nazoru, ze coskoro pride koniec.. a nebude prijemny.....
EDIT: a uz nahodou aj viem aky bude koniec sveta... vstkych vas !!!ZJEM!!! alebo sa jednoducho spolu vsetci
re
tak ma potom zec... len ma hned neskatulkuj ked ma nepoznas
. nemam rad take uvahy o konci sveta ako si napisal ty a to je vsetko. aj tak to nikto nevie.
a ten veduci tabora nepatril nahodou k vesmirnym lidem? alebo to bol robo mikla
neboj nesudim nikoho pokial ho nespoznam. teda az na par vynimiek. napr. takeho jacksona by som ani jest nechcel. vies jak by sa trusil?Monako2 napísal:tak ma potom zec... len ma hned neskatulkuj ked ma nepoznas. nemam rad take uvahy o konci sveta ako si napisal ty a to je vsetko. aj tak to nikto nevie.
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako si predstavujete KONIEC SVETA ?
len to nezarieknimiki690 napísal:ja mam z toho taky pocit, ze ludstvo je prilis vyspele a rozvoj je prilis rychly na to, aby nejaka katastrofa doakzala vyhubit cele ludstvo ... dokonca neverim ani tomu ze sa ludstvo znici samo, pretoze aj ked k niecomu dojde ... viem si predstavit len rapidne zmensenie populacie, ktora by si vyrobila prostredie pre zivot vhodne ... hoci aj na inej planete. Ludske poznanie sa stale zvecsuje a narasta... podla mna by koniec sveta mohol znamenat prave dosiahnutie absolutneho poznania, cize zistenie podstaty bytia, podstaty zivota a zmysel vsetkych veci , nie na zaklade subjektivnych nazoroch ludi, ale na zaklade nejajej nevyvratitelnej pravdy, pretoze v tom momente by sa vsetko co robime v podstate stalo zbytcnym.... cely rozvoj civilizacie a vsetko s tym spojene by stratilo zmysel...
Aky je vaz nazor , alebo pohlad na koniec sveta ? co by mohla byt pricina ?
//sorry ak tu takato tema uz je ... ale "hladat" mi nejako nenaslo temu s podobnym nazvom...