Ako si predstavujete svoje vysnivane povolanie?
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
s tym sa stotoznujemkinjeril napísal:Jazdec WRC za tym SUBARU ...
mne sa na chvilu v podstate podarilo to co som chcel, motal som sa okolo aut tak ako som chcel, robil som v autopozicovni, ale len 10 mes, lebo som vycestoval z krajiny, co trochu lutujem. teraz riesim daky biznis, ale inac je mi jedno co budem robit - nech ma to teda bavi a uzivi
-
Andi_Cibula
Addict
Ja keď som bol o pár rokov mladší som vždy strašne túžil stať sa vedcom a robiť v nejakom laboratóriu, ale nie v chemickom, ani takom, ale napr. kde sa vyrába elektronika, bol som inšpirovaný seriálom Dexterovo Laboratórium (Bežalo to na Cartoon Network) teda vlastne je to aj totožné s mojím súčasným snom, chcel by som pracovať vo vývojovom laboratóriu fototechniky, procesorov, alebo grafických čipov a pod. alebo byť tiež profesionálny fotograf, alebo prevádzkovať obchod s počítačovou technikou a fototechnikou. 
Kinjeril, Kibo, myslím si, že sú to krásne sny.
Kiežby sa vám splnili. 
Kinjeril, Kibo, myslím si, že sú to krásne sny.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
jin
VIP
Mať vlastný obchod v centre BA zameraný na dovoz výrobkov z blízkeho východu (Libanon, Sýria, možno Egypt). A zamerať sa na artikle v takom zmysle, že z každého by bol iba jeden kus. Ľudí takéto unikáty lákajú a keď na to dáte nálepku - jediný na SVK, tak to zaujme viac ľudí
Proste dovážať niečo, čo si ľudia vždycky nakupujú na bazároch v týchto krajinách. Látky, vodné fajky, tabaky do VF, maličkosti, menší nábytok, sklo, kávy apod.
Viem, že by s tým bolo zrejme dosť veľa roboty, no ak by sa mi podarilo vytvoriť kapitál, tak...
Viem, že by s tým bolo zrejme dosť veľa roboty, no ak by sa mi podarilo vytvoriť kapitál, tak...
podnikatel:
ja by som chcel mat vlastny podnik v ktorej by som diktoval aka hudba sa bude pocuvat
pomaloval by som si steny tak ako by som JA chcel. interier navrhol sam proste 80% viditelnych veci by bola moja praca. viem zeby to trvalo nenormalne dlho ale vysledok by stal za to...uz len nahrabat par melonov na zrealizovanie...
nebol by to ziaden debilny diskofilny podnik v ktorom by bol jukebox s trapnou disko komercnou hudbou...
ale od drum and bass po synthpop...
steny by boli: kazda jedna ina no farebne zladene (olivova, modra, cierna, biela, cervena) a co by na nich bolo? vectorove veci ktore by som si sam spravil na photoshope a podla toho to hadzal na stenu
podlaha nechutne spiralova (cierna a cervena). od koncov sa tocila dalej a dalej do stredu (neviem ako sa to da docielit, mozno len vyzerazim nejakej podlahovej krytiny)
zvuk: nieco poriadne nech to dostane dobry privlastok
casnicky: fajne prdelky
zakaznici: vsetci ludia s dobrym hudobnym vkusom
pana keby som mal nieco take tak by som bol najstastnejsi muz na zemi
ja by som chcel mat vlastny podnik v ktorej by som diktoval aka hudba sa bude pocuvat
pomaloval by som si steny tak ako by som JA chcel. interier navrhol sam proste 80% viditelnych veci by bola moja praca. viem zeby to trvalo nenormalne dlho ale vysledok by stal za to...uz len nahrabat par melonov na zrealizovanie...
nebol by to ziaden debilny diskofilny podnik v ktorom by bol jukebox s trapnou disko komercnou hudbou...
ale od drum and bass po synthpop...
steny by boli: kazda jedna ina no farebne zladene (olivova, modra, cierna, biela, cervena) a co by na nich bolo? vectorove veci ktore by som si sam spravil na photoshope a podla toho to hadzal na stenu
podlaha nechutne spiralova (cierna a cervena). od koncov sa tocila dalej a dalej do stredu (neviem ako sa to da docielit, mozno len vyzerazim nejakej podlahovej krytiny)
zvuk: nieco poriadne nech to dostane dobry privlastok
casnicky: fajne prdelky
zakaznici: vsetci ludia s dobrym hudobnym vkusom
pana keby som mal nieco take tak by som bol najstastnejsi muz na zemi
ano je lepsi o tom niet pochyb no na nacrty ako to ma priblizne vyzerat.Kibo napísal:OT: a vies ze na vektory je lepsi corel draw alebo ilustrator? photoshop je kamarat s bitmapoua tu podlahu asi myslis daku spiralu, nie?
a nehovor ze sa neda na psku hrat s vectormi
na illku si mozem urobit krasne tvary no na stenu ich nemusim dat. ide iba o nacrty nie o finalne verzie. ja som taky, ze aj to co je u mna 100% nacrt na stene prerobim. idem si teraz malovat novu stenu v izbe tak potom hodim aj nakresy aj celkovy vytvor...
jop spirala ved som to napisal