Ako som bol bezdomovcom v USA
-
Nymphested
Zablokovaný
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozeraj, ked na svete bolo 4 000 ludi pred niekolkimi XXX rokov tak to ako keby existovala na tejto zemi mala dedinka..takze kazdy clovek je vlastne potomok pristahovalcamastermind napísal:presne ako vravi holubar. ano vrazdili ich pristahovalci z Europy. a americania su len potomkovia pristahovalcov. takze my mozme tak isto nadavat na USA ako ty na SVK.
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
To som sa prekvapil, ze by sa volakto vobec na tomto fore zaoberal mojim IQ. Preco? Lebo som si myslel, ze vacsina prispievatelov na toto forum si myslela, ze IQ nemam nijake, takze som prijemne prekvapeny...
Ohladne mojho IQ len tolko, ze presne viem, ze ake je, ale samozrejme ze to tu nebudem pisat, lebo potom by moji kritici, ze sa stale chvalim mali pravdu. Len tolko, ze som s IQ spokojny. Od zaciatku sveta ludia mali rozne nazory na rovnake veci, ale to neznamena, ze by sme sa tu mali navzajom osocovat a nedaj boze vyvrazdovat. Ja viem, ze s pravdepodobnostou hraniciacou s istotou tu nikomu nazor o USA nezmenim.
To, ze kto ma ake vysoke IQ automaticky neznamena to, ze clovek by nemohol byt vrahom, podvodnikom alebo len chuliganom a gaunerom. Prave teraz som docital clanok v magazine Krimi, ze nejakeho starceka zavrazdil koli peniazom clovek, ktory mal IQ na hranici genia. Stalo sa to v Nemecku.
Je vela prikladov, ze ludia s nadpriemernym IQ niesu schopni (uz pre hocijaky dovod) svoju inteligenciu v zivote vyuzit. To, ze clovek s akymi nazormi vyrastie a potom s nimi pokracuje v zivote zalezi hlavne od dvoch veci:
- od vychovy rodicov
- od okruhu priatelov s ktorymi vyrasta a kamarati sa.
Napr. z cloveka, ktory vidi od detstva, ze ako jeho otec je opilcom a mlati jeho mamu ale aj jeho samotneho urcite v zivote nevyrastie abstinent. Je to tak aj podla psychologov ale su tam samozrejme aj vynimky. Ked clovek doma pocuva stale o Adolfovi Hitlerovi a o fasizme, tak urcite z neho nevyrastie komunista, alebo clovek milujuci demokraciu, samozrejme aj tu su vynimky.
To, ze kto ma ake vysoke IQ automaticky neznamena to, ze clovek by nemohol byt vrahom, podvodnikom alebo len chuliganom a gaunerom. Prave teraz som docital clanok v magazine Krimi, ze nejakeho starceka zavrazdil koli peniazom clovek, ktory mal IQ na hranici genia. Stalo sa to v Nemecku.
Je vela prikladov, ze ludia s nadpriemernym IQ niesu schopni (uz pre hocijaky dovod) svoju inteligenciu v zivote vyuzit. To, ze clovek s akymi nazormi vyrastie a potom s nimi pokracuje v zivote zalezi hlavne od dvoch veci:
- od vychovy rodicov
- od okruhu priatelov s ktorymi vyrasta a kamarati sa.
Napr. z cloveka, ktory vidi od detstva, ze ako jeho otec je opilcom a mlati jeho mamu ale aj jeho samotneho urcite v zivote nevyrastie abstinent. Je to tak aj podla psychologov ale su tam samozrejme aj vynimky. Ked clovek doma pocuva stale o Adolfovi Hitlerovi a o fasizme, tak urcite z neho nevyrastie komunista, alebo clovek milujuci demokraciu, samozrejme aj tu su vynimky.