Len preto ti to pisem, lebo si sa ma na to spytal. Ano je omnoho vyssie ako 100. Nieze teraz ma napadnete, ze sa tu vychvalujem, alebo som mal klamat, ze mam 70?Retsko napísal:Les, je vyssie ako 100???
Ako som bol bezdomovcom v USA
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
les to tak byva, najinteligentnejsi ludia su ti najhorsiLes napísal:Tvoj odhad nebudem komentovat, len tolko, ze niektori by z vas niekolko dni nespali, keby som napisal presne.
To slovo- trosku bolo v uvodzovkach... Ale mas pravdu v jednom a v tom sa shodneme. Ludia s vysokym t.j. s nadpriemernym IQ su casto krat "ini a zvlastni".artabanes napísal:les to tak byva, najinteligentnejsi ludia su ti najhorsi- ale moj odhad je celkom presny, lebo rozmedzie normalnosti v IQ konci na 115 - cize "trosku" moze byt tak 120 - 125(maximalne)
Súhlasím s tebou, žiaľ nie je to tvoj prípad aj keď by si veľmi chcel. Nebudem a ani nechcem hodnotiť tvoje rozumové schopnosti a už vôbec inteligenciu. Za všetko hovoria tvoje príspevky na tomto fóre. Podľa nich si bežný človek dokáže utvoriť názor na teba. V podstate si zostal zakomplexovaný emigrant, ktorý sa ani po rokoch nedokáže vyrovnať s bývalým režimom vo svojej vlasti (vieš čo to je?), so svojím útekom (zo svojej vlasti), s nálepkou emigranta, ktorú má "vypálenú" na čele atď. Už som sa k tebe vyjadroval viac krát a nechcem to opakovať. Jedno však nedokážem pochopiť, čo ťa núti písať tie hlúposti, polopravdy a výmysly. Bez urážky - pripadáš mi ako paranoik, ktorý sa potrebuje utvrdzovať v tom že robí dobre a jeho rozhodnutia v živote boli správne. Tie tvoje neustále spomienky na minulý režim, ktoré sa ti neustále vracajú tomu nasvedčujú... Nemám proti tebe nič, v podstate ťa ľutujem. Vadí mi na tebe hlavne to, že svoje názory (z prevažnej väčšiny nesprávne) tu vnucuješ tejto komunite a snažíš sa skryto ovplyvňovať názory a myšlienkové pochody -násťročných členov tohoto fóra a to je na tvojích názoroch a príspevkoch najhoršie.Les napísal:To slovo- trosku bolo v uvodzovkach... Ale mas pravdu v jednom a v tom sa shodneme. Ludia s vysokym t.j. s nadpriemernym IQ su casto krat "ini a zvlastni".
P.S.
Rozumní ľudia vedia že sa dá veriť iba polovici toho čo počujú a čítajú, veľmi rozumní ľudia vedia ktorej polovici....
Mne je smutne to, ze si zakomplexovany vo svojej vlastnej krajine. A co sa tyka toho komunizmu, preco ta mrzi, ze komunizmus kritizujem, hadam mas niekoho blizkeho v rodine, ktoremu sa v komunizme "darilo"? Nepoznam normalneho cloveka, ktory by povedal, ze komunisticky rezim nebol zlocineckym. Teraz si na internete len vdaka tomu, ze tu uz komunizmus nieje.stans napísal:Súhlasím s tebou, žiaľ nie je to tvoj prípad aj keď by si veľmi chcel. Nebudem a ani nechcem hodnotiť tvoje rozumové schopnosti a už vôbec inteligenciu. Za všetko hovoria tvoje príspevky na tomto fóre. Podľa nich si bežný človek dokáže utvoriť názor na teba. V podstate si zostal zakomplexovaný emigrant, ktorý sa ani po rokoch nedokáže vyrovnať s bývalým režimom vo svojej vlasti (vieš čo to je?), so svojím útekom (zo svojej vlasti), s nálepkou emigranta, ktorú má "vypálenú" na čele atď. Už som sa k tebe vyjadroval viac krát a nechcem to opakovať. Jedno však nedokážem pochopiť, čo ťa núti písať tie hlúposti, polopravdy a výmysly. Bez urážky - pripadáš mi ako paranoik, ktorý sa potrebuje utvrdzovať v tom že robí dobre a jeho rozhodnutia v živote boli správne. Tie tvoje neustále spomienky na minulý režim, ktoré sa ti neustále vracajú tomu nasvedčujú... Nemám proti tebe nič, v podstate ťa ľutujem. Vadí mi na tebe hlavne to, že svoje názory (z prevažnej väčšiny nesprávne) tu vnucuješ tejto komunite a snažíš sa skryto ovplyvňovať názory a myšlienkové pochody -násťročných členov tohoto fóra a to je na tvojích názoroch a príspevkoch najhoršie.
P.S.
Rozumní ľudia vedia že sa dá veriť iba polovici toho čo počujú a čítajú, veľmi rozumní ľudia vedia ktorej polovici....
Ja som sa z utekom z komunistickeho CSSR vyrovnal uz vtedy, ked som bol na druhej strane rieky Morava t.j. v Rakusku.
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
on bol rad ze si nemohol robit co sa mu chcelo, bol rad ze nemohol povedat svoj nazor (pre istotu) a bol rad ze vsetko musel robit tak ako mu prikazali.Les napísal:Mne je smutne to, ze si zakomplexovany vo svojej vlastnej krajine. A co sa tyka toho komunizmu, preco ta mrzi, ze komunizmus kritizujem, hadam mas niekoho blizkeho v rodine, ktoremu sa v komunizme "darilo"? Nepoznam normalneho cloveka, ktory by povedal, ze komunisticky rezim nebol zlocineckym. Teraz si na internete len vdaka tomu, ze tu uz komunizmus nieje.
Ja som sa z utekom z komunistickeho CSSR vyrovnal uz vtedy, ked som bol na druhej strane rieky Morava t.j. v Rakusku.
Kua, musím pritvrdiť, chlape, konečne sa spamätaj, ja nemám problémy vo vlastnej krajine, ako to ty nazývaš - ja som tu doma, na rozdieľ od teba... ty si vydedenec, konečne si to uvedom... nepatríš sem - choď už domov! (och, kde to vlastne je? USA, veď ty sám dobre vieš že to nie je tvoj domov a preto sa pcháš naspäť odkiaľ si odišiel)Les napísal:Mne je smutne to, ze si zakomplexovany vo svojej vlastnej krajine.
Nie, opäť sa mýliš (ako vždy) pletieš si komunizmus so socializmom... Nie, nemal som nikoho, kto vy nejakým spôsobom participoval na bývalom zriadení, ale na rozdiel od teba som neemigroval a neopustil svoju vlasť aj keď som mal takú možnosť. Jednoducho, medzi nami je priepastný rozdieľ v myslení, v uznávaní určitých životných hodnôt, v pohľade na život a... nechce sa mi ďalej... je toho určite dosť.Les napísal:A co sa tyka toho komunizmu, preco ta mrzi, ze komunizmus kritizujem, hadam mas niekoho blizkeho v rodine, ktoremu sa v komunizme "darilo"?
Máš obrovské medzery v politológií... naštuduj si rozdiel medzi komunizmom a socializmom - lezieš tým už na nervy... Ty si fakt taký pribrzdený, že tomu veríš? Ty si nežil na Slovensku a v Europe asi 20 rokov, si presne toľko pozadu - v myslení, v chápaní súvislostí a vo všeobecných poznatkoch a prehľade.Les napísal:Nepoznam normalneho cloveka, ktory by povedal, ze komunisticky rezim nebol zlocineckym. Teraz si na internete len vdaka tomu, ze tu uz komunizmus nieje.
Nie, nevyrovnal, cítiš stále nostalgiu za tým čo bolo, nie si spokojný, lebo svoj živoť (sám si sa tak rozhodol) si prežil v cudzine, chcel by si to zmeniť, ale to sa už nedá.. hľadáš preto vinníkov ale najväčší si ty sám... a a a už ma to nebaví, si otravný, komický, smiešny, detinsky, a mohol by som pokračovať ale načo? Za chvílľu možno napíšeš odpoveď - úplne od veci a diskusia môže pokračovať... - začína sa mi to hnusiť...Les napísal:Ja som sa z utekom z komunistickeho CSSR vyrovnal uz vtedy, ked som bol na druhej strane rieky Morava t.j. v Rakusku.