[Blog] Ako som od oranzoveho operatora presiel k modrym

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Zaxman
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: [Blog] Ako som od oranzoveho operatora presiel k modrym

Príspevok od používateľa Zaxman »

aj v orange to všetko možeš využiť až nato ze po 3min. nemožeš volať zdarma nato je ten paušal čo si chcel
http://www.orange.sk/web/prevas/pausaly ... spolu.html 14,90€ a možeš si vybrať telefon ciže ked si vezmeš bez mobilu tak to bude lacnejšie typujem tak 10€(lebo O2 dava tiez bez mob.) to už som tam nenašiel

inač : Dobre ránko :)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Dobre, to je pekné, keď si zoberieš ten paušál, voláš "zadarmo" na max. 7 tel. čísel, 100 minút do všetkých sietí za 14,99€.

Na ostatné tel. čísla:
Jednotná minútová cena v rámci SR 0,1200 €
Jednotná cena za SMS v rámci SR 0,0600 €
Jednotná cena za MMS 0,4034 €
1 MB 1,4118 €

Mne to na O2 nestačí, ale pre to tu máme výber na trhu a človek si môže vybrať a kedykoľvek odísť (ou zabudol som že to iba z O2 :D).
A keď si spomenul tú TV, som si spomenul, ako pred dvoma rokmi brat mal nový paušál od Orange-u a mal k dispozícii a TV, lenže nikto mu nepovedal, koľko bude platiť [koľko to zožerie MB]. Cez dve faktúry platil niečo cez 30000 SKK (kým mu prišla prvá, stihol "nazbierať" aj na druhú). Asi po týždni našiel v zmluve (?)/niekde drobným písmom napísané, ako to je. Od vtedy je u O2. Ale aj ja som s nimi mal trable.

//ja som o 5:00 išiel len spať :)
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

v orange volas na 7 cisliel ak mas fakturu v urcitej sume..myslim ze cez 25e to je...az potom to mozes vyuzivat. ciez ak mas fakturu za tych cca 14e tak na tuto vyhodu zabudni
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Zaxman napísal:Rad8) : neviem či som spravne pochopil čo si chcel povedať možeš rozvinuť pls ?

Filipito : http://www.orange.sk/web/prevas/pausaly ... efonu.html
dole maš pekne 100minut za 9,95€ musiš pozerat u orangu ceny bez mobilu kedže aj O2 ponuka paušaly bez mob.
tak isto ma aj T-mobile v paušaloch podla seba natukaš do poličok všade 40 minut do all sieti a cenovo je to tak ako všade ciže 1m/0,10€
ciže 100 min 10€

internet si myslim vieš isto aj sam pozreť na ich strankach :) napr. orange ma 6,90€ 1000mb(vživote 1000mb na mobile nemynieš čiže je ako neobmedzeny u O2) akurat že orange ma 3G sieť kdežto O2 nie a je to markantny rozdiel za tých 90 centov čo si priplatiš u orangu
v screene ti posielam moje prečerpanie od 26.11 do 27.12 z môjho iphonu :) stiahnuť 1gb dát nemožné? už nemáme nokie 3310 a nenapajáme sa cez WAP :)
Prílohy
IMG_0227.PNG
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

môžem okašlať pomarančového operátora, mňa nezaujíma jeho milión kombinácií paušálov, rátať minúty jak blbec či som neprečerpal a sledovať hodinky či už môžem volať alebo nie, nechce mi zabiť jeden večer hĺbkovou analýzou vlastnej zmluvy, či nie je malinkými písmenami napísané niečo čo ma bude mrzieť a keď sú takí úžasný prečo si potrebujú zákazníkov zaväzovať? , nechce sa mi zabiť tri dni výberom paušálu ktorý mi momentálne vyhovuje a nemusí o tri mesiace...vrcholom všetkého je pohľad do minulosti, na ceny aké boli a aké sú, keď prišlo O2, môj vlastný účet klesol asi na tretinu...je až nehorázne ako sa tu na luďoch dovtedy zarábalo, už len pre túto drzosť si pomaranč nezaslúži zákazníkov
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

ježiš si už je*** alebo nedokažeš pochopiť ze ked si bereš mobil tak sa asi musiš zaviazať nie ? omg si vezmeš iphone 4 za 100€ a po mesiaci odídeš od orangu ?(a telefon si nechaš že ? ) preto tam je ta viazanosť ked si bereš paušal bez mobilu viazanosť neni tak to už pochop !!! o2 dava bez viazanosti lebo neponuka dotovane mob.

to nevravim o tej ich reklame ze pri prechode ku nim dostanete 50€ale to že vam ich daju len ked sa uviažete na 2 roky v reklame neni bez viazanosti vam daju len polovicu

btw orange ma to čo O2 a to kolko volaš tolko platiš akurat ze ceny za minutu su 0,12€ a o2 ma 0,13€ ciže ešte drahšie !!!!
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zaxman aspon netliap kraviny..Je zaujimave, ze ked Orange ma podla teba lacnejsie volania a ponuka to iste ako o2, tak vacsina mojich znamych, ktory od nich odisli sa raduju, ze mesacne usetria zrazu aj 20eur pri tom istom, co prevolali v orange (sms atd). Uz len tym, ze neplatia za priblbly pausal.. To iste umna..Staci, ked vidim fakturu, ktora mi pride za firemny telefon, z ktoreho volam minimalne a len zakladny balik je 27eur.. OW 1000 + Neobmedzene Orange..
Kdez v O2 das za cele toto 9-12eur..Kedze 200min beriem ako neobmedzene..Tak ci tak cim dalej menej natrafujem na Orange cisla ked volam, takze taky balicek nech si kludne strcia..A to nevravim o ich neprehladnej ponuke pausalov a ostatnych sluzieb..Vidno, ze chcu ludi donutit, aby sa zverili ich pracovnikom a posluchli ich rady a oni z nich lahko vycicaju prachy.

A 25eur za nic, len zato, ze platis menej ti nestaci do vrecka? Ja by som sa 25 pivam potesil hocikedy..Co ponuka Orange zato, ze k nim prides? Presne to, co tancuje na podiu v tej reklame..Hovno..
ColdRain
Addict
Addict

keď má pomaranč nižšie ceny ako O2, prečo nezruší trápne paušály a nenechá len to jedno najvýhodnejšie, neprihodí ktomu viazanosť, mierne zdvihne ceny telefónov a nerobí konkurenciu? veď ked niekto prejde k O2, tiež nemá nový mobil a aj tak sa knim zákazníci len tak sypú ... ale keď je niekto macho a potrebuje každé dva roky nový iPhone, ktorý má aj tak na paušál, lebo na nový by robil pol života, ale potrebuje sa ukázať, že "na to má" nech sa serie pre mňa za mňa s paušálom, keď je blbý ... a to, že O2 dáva 50e len pri viazanosti a bez nej dá 25, no strašné, aj tak to pri priemernom zákazníkovi znamená že prvého pol roka v podstate neplatí nič
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

moj otec je u oraznovych uz cez 9 rokov vlastne od vtedy ako vznikol este byvaly gloptel.. od vtedy ma od nich pausale atd.. momentalne ma pausal Biznis 150, teda mesacne plati 29,99€ za 150 minut, mescane ale bezne prevola aj okolo 220 minut takze hned k tym 29,99€ mozem priratat 10€ takze len za svoj pausal plati mescne okolo 40€. Keby bol u O2 tak tam ma 300 minut za 27€ co je este o 80 minut viac a o 13€ menej..
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ked som si prenasal cislo na o2, tak mi volali z orangu a pravdu povediac mi dali lepsiu ponuku, ale odmietol som len uz len z principu. pausal som tam mal 6 rokov a nedostal som nikdy ziadnu poriadnu ponuku a zrazu si spomenu ked odchadzam? doteraz som od nich nedostaval nic okrem zbytocnych reklamnych sms. takze nech si svoje volania lacnejsie o jeden cent nechaju, ja som rad, ze som prestupil.
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

suffel tak tvoj otec je prepač ale hlupy pretože orange ma v ponuke paušal snov 400minut za 26,99€ čo je o 100minut viac a cenovo rovnako, samozrejme cena je bez mobilu a bez viazanosti

a to že vy si neviete pozreť ponuku orangu a musite isť ku pracovnikom ktory samozrejme chcu donutiť ludi aby si pobrali drahšie paušali je vaš bordel .......život je taky šikovny sa maju dobre a nešikovny platia

Coldrain a prečo by ich mal rušiť ? niekto te paušaly využíva ja mam paušal že do orangu večery a vikendy mam zdarma a prevolam v tejto dobre aj 500minut mesačne tak prečo by som mal platit u O2 za 500minut 50 € alebo kolko nechce sa mi to rátať ked u orangu zato zaplatim 1/5 ??? praveže je dobre že ma kopu paušalov na výber lebo si každy vybere len to čo mu vyhovuje

a ktomu iphonu ...bol to len príklad ide tu celkovo o telefon . nie každy ma 200€ naraz aby vyplatil telefon a na splatky vždy všetko preplatiš kdežto ked maš dotovany mob. tak maš sice drahšie mesačne výdavky ale celkovo maš mobil zlacneny ciže ho za te 2 roky zaplatiš ale platiš zanho menej ako v e-shope s plnou sumou samozrejme niektore mob. preplatiš niekto nie ....

Soviet :a možeš mi ukazať kde v O2 je internet a 200 minut za 9-12€ ?rad by som si to pozrel lebo maš asi nejaky sukromny cennik
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

aleco zaxman od kedy je pausal snov 400 minut podnikatelsky pausal? hmm.. chapes ked ma asi mobil na firmu tak bude mat aj podnikatelsky pausal nie?.. omg a este len tak mimo myslim ze tieto pausale neboli pred dvomi rokmi ked si ho bral lebo v aprili mu tusim konci viazanost..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tieto paušaly pred 2 rokmi boli na 100% a prečo teda napisal paušal na firmu a nie na seba ? ak smiem vedieť dôvod
lebo ak aj neni firma jeho tak nechapem prečo by ti to zamestnavatel po dohode nepreplácal ? všetcia znamy čo maju firemne paušaly to takto maju dohodnute zo zamestnancami :)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

lebo ten mobil teda tu kartu ma uz tych 9 rokov na firmu a nieje to jedina karta ktora je na firmu..

//tej druhej vete moc neechapem ale to je jedno uz to prosim neries ja som napisal tak ako sa veeci maju myslim ze O2 ponuka viac a bez zbitocnych veci..

//aj toto je dalsia vec ze je tam uz neiviem kolko rokov ma to na firmu ale pritom nema ziadne zlvy ani vyhody dokonca novy zakaznik ked pride tak si zoberie hentaky pausal snov a ma ho za polku tak to je ako fakt moc..
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

karta , respektíve čislo sa za z firmy prepisat na hocijaku osobu /aj naopak z osoby na firmu (mam stým vlastnu skúsenosť takže viem že to možne je ) niesom si isty či je to možne ešte počas paušalu alebo na konci vypršania 2ročneho obdobia alebo aky mate dohodnuty to už by som klamal

// ano stým stebou súhlasim , ORANGE si neváži dlhoročných zákaznikov to musím uznať
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

potom si ho nemoze dat do nakladov ked to nema na firmu :).. ale neviem ja sa do toho nevyznam ale proste viem ze to ma na firmu a je to tak proste nikdy som to neriesil a ja osobne som v O2 uz nejaky ten mesiac a som spokojny.. co spravi foter je jeho vece ja mu do toho nekecam..
ColdRain
Addict
Addict

zax: v o2 máš po tretej minúte volanie zadarmo, síce to po hodine preruší a musíš volať zas ale aj tak tvojích 500/60=8,3, aj keby to bolo 9, tak to v o2 vychádza pri taxe 0,13 e/min 3,5 E ;)
ad mobil: nie každý potrebuje mať furt nový mobil...ďalšia vec je, že po prestupe som si dal tú námahu, že som si zrátal či to čo som dal za mobil ktorý som kúpil už cash, keďže starý sa pokazil a vyšlo mi, že aj keď som si zaobstaral mobil nadpriemerný, v konečnom dôsledku ušetrím, keďže moje účty sú niekde úplne inde ako u pomaranča...a fakt sa mi nechce každého pol roka checkovať ich ponuku paušálov...
nehovoriac o tom, že starostlivosť o zákazníka je úplne otrasná, operátor si na mňa spomenie, len keď potrebuje poslať reklamnú sms, alebo keď sa omeškám s platbou, žiadne akcie...nič
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zaxman citaj moj prispevok a pozri si cenik o2: 100 minút v sieti O2 = 3 € k tomu este raz 100minut, aby sme mali 200 cize x 2 = 6eur + neobmedzeny internet = 6 eur ...
3x2 +6 = 12 eur..

Taraaa a takto sa setri cca 15eur oproti tomu, co "platim" za rovnake sluzby na firemnom a to mozem stiahnut kludne aj 3gb keby som chcel..kdez v Orange by som musel platit opat raz vacsi balik za opat viac prachov :)
Rad8)
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Rad8) »

Zaxman..ty vyťahuješ veľa rôznych paušálov a oháňaš sa s nimi, kdežto O2 to má všetko v jednom.
Suffelov otec si musel vyberať z ponuky pred rokom dvoma (?) a po čase sa zasa zmenia paušály. Toto sú len krátke akcie.

Telefón nedostaneš u Orange-u nikdy lacnejšie ba ho ešte aj preplatíš. Mimochodom aj O2 ponúka mobilné aparáty...môžeš si ich kúpiť za plnú sumu, alebo splácať rok a čo som len informatívne (skôr som sa nemal čo robiť - v predajni) pozeral, zvládol by to aj človek s nie veľkým zárobkom.

A ani keby malo O2 (čo nemá) drahšie volania atď., neodišiel by som do žiadneho viazača, pretože v O2 sa k tebe aj správajú s úctou ako k zákazníkovi. Stačí sa pozrieť, ako sa stavajú k problémom zákazníkov na ich fóre. Dokonca dnes ráno vznikla téma, kde ľudia ďakujú O2.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

M142 napísal:ked som si prenasal cislo na o2, tak mi volali z orangu a pravdu povediac mi dali lepsiu ponuku, ale odmietol som len uz len z principu. pausal som tam mal 6 rokov a nedostal som nikdy ziadnu poriadnu ponuku a zrazu si spomenu ked odchadzam? doteraz som od nich nedostaval nic okrem zbytocnych reklamnych sms. takze nech si svoje volania lacnejsie o jeden cent nechaju, ja som rad, ze som prestupil.

presne tak, toto bol jeden z dovodov preco cela moja rodina a priatelia prechadzaju na O2. nepamatam si, ze by za tie roky orange dal nieco zakaznikom zadarmo okrem blbych kalendarov. vela ludi potesi aj to, ze mozu posielat sms a mms zadarmo jeden mesiac. usetril som tym okolo 30e kedze som si len s priatelkou poslal vyse 800 sprav. Su to prkotiny, ale potesi to no nie? :wink:
Napísať odpoveď