[Blog] Ako som od oranzoveho operatora presiel k modrym

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Filipito
Darca
Darca

Re: [Blog] Ako som od oranzoveho operatora presiel k modrym

Príspevok od používateľa Filipito »

Rad8) napísal:Zaxman..ty vyťahuješ veľa rôznych paušálov a oháňaš sa s nimi, kdežto O2 to má všetko v jednom.
Suffelov otec si musel vyberať z ponuky pred rokom dvoma (?) a po čase sa zasa zmenia paušály. Toto sú len krátke akcie.

Telefón nedostaneš u Orange-u nikdy lacnejšie ba ho ešte aj preplatíš. Mimochodom aj O2 ponúka mobilné aparáty...môžeš si ich kúpiť za plnú sumu, alebo splácať rok a čo som len informatívne (skôr som sa nemal čo robiť - v predajni) pozeral, zvládol by to aj človek s nie veľkým zárobkom.

A ani keby malo O2 (čo nemá) drahšie volania atď., neodišiel by som do žiadneho viazača, pretože v O2 sa k tebe aj správajú s úctou ako k zákazníkovi. Stačí sa pozrieť, ako sa stavajú k problémom zákazníkov na ich fóre. Dokonca dnes ráno vznikla téma, kde ľudia ďakujú O2.
prídem do predajne, všetko mlady personál, ktorý sa vyzná, povedali sme že chceme asi 4 alebo 5 kariet naraz, bez problému, dali nám strašne veľku škálu čísel z ktorej sme si mohli vybrať, nabalili nás s kopou šnuriek, kalendárov, kačičkami a inými drobnosťami, viem že to nemá nič s týmto spoločné, ale človeka to poteší, ako keď bol v Orange a prišiel do predajne a vicitíl od toho pracovníka, čo tu zas ten kkt chce?
Suffel
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

no hej presne Filipito tak ako hovoris prides k oranzovym pozru na teba ojjoj vy podnikate to sa budu peniaze sipat.. pritom daju ti jeden poondeny mobil ktory aj tak skoro cely zaplatis takze je uplne jedno ci to mas s telefonom alebo bez lebo aj tak ho nikdy nedostanes zadarmo a dalsia vec ze im tam mesacne nechas 40€ za jeden pausal co si myslim ze je paradne dost.. ja osobne mam dalsi pausal a mesacne platim cca 13 - 15€ co je dokopy 55€ len za moj a otcov pausal.. takze ako nic v zlom ale je to nehorazna suma predtym ma to ani nejako netrapilo ze tolko platime lebo otec proste bez telefonu nemohol byt a ja som tiez potreboval volat takze to bolo ok ale teraz ked si to porovnavam s O2 tak to je nieco neskutocne aky je rozdiel v tych cenach..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

K tomu pristupu v Orange:
To co spominate je este dobry pripad, ked len vidite na tvari ten ich znechuteny vyraz..
Prisiel som do Orange pobocky v ich centrale v BA (ta okruhla budova), dal som si vytlacit listok poradovy a cakal som hodinu, lebo oni sice donutia vybrat si kategoriu, ktoru chcete, ale stolik s nazvom "prislusenstvo" aj tak bude brat ludi na zmluvu a podobne..ziadne take, ze ja si chcem kupit jeden kabel, mam na papiery prislusenstvo, ktoreho predaj im zaberie 2min..Tam si sed ty zebrak, nechces pausal, tak sed..

A najlepsie bolo pritom to, ze zariadenie, ktore predavaju (modem Huawei), tak anilen nahradny kabel k nemu nemali..Cize som hodinu sedel, kym som prisiel nervozny na rad a potom sa dozvedel, ze nemame..Ked nieco potrebujem, tak so strasnou nechutou tam idem..

A pristup o2?:
Mal som novu X10ku branu v Orange a potreboval som nastavit net a mms, kedze mne nejako nie a nie ist spravne..Pridem do o2, mlady personal hned priskocil, povedal, ze tu si pockajte. Do 2min som bol uz pri pulte a dievca sa snazilo nastavit, ale neslo jej to..Zavolala kolegu, ktory s radostou chytil mobil a nastavoval..Este ma ajpotesilo to, ze komentoval kolegyni "krasne ze?" (na moje pozadie) , ktora sa na nastavovanie tiez pozerala, aby do buducna vedela..Poslali asi dve testovacie mms a siel som spokojne doma..
Nastavenie telefonu+cakanie v o2 = 15min
Kupa (skorej nekupa) kablu v Orange = 1hod

Ist do Orange na mojej primarnej karte? Nikdajz..
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

U oranžových som bol 9 rokov. Z toho asi tri štyri roky som platil tak 65-75 € mesačne. Jediné čo som od nich dostal bol kalendár na konci roka a nejake stupídne pero čo mi po dvoch A4 prestalo písať. Bral som od nich aj internet, na otázku aké je dátové obmedzenie mi "milý" pracovník pobočky odpovedal že samozrejme neobmedzené. Ako som bol prekvapený keď mi prišla faktúra a na nej prekročenie dát... Myslel som že ich tam vypálim ako sršne.
Odteraz len O2, mam to druhý mesiac a som nadmieru spokojný. Poplatky za prenos mi vykryli 50€ bonusom, frajerka študuje v Prahe a volania jej ma vyjdu ako na Slovensku...Nie je čo riešiť. :) Len ten signál keby im zosilnel, to by som im prial do nového roku :D
Salamka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Salamka »

Ja som v Orindži bola asi 4 roky, ale len na kredit. Vtedy som veľa nevolala ani neesemeskovala, ale čím som bola staršia tým rýchlejšie sa mi kredit míňal a rodičia o dobíjaní nechceli nič počuť.
Staršiemu bratovi to liezlo na nervy tak si prehodil číslo z Orindžu do O2. Spolu so svojou novou simkou doniesol ďalšie dve zadarmo. Jedna išla mne, najprv som ju vôbec nevyužívala, veď načo mi bude.. lenže po tom ako som videla, že v Orindži sú smsky DVAKRÁT! drahšie ako v O2, simkartu som si zahrabala kamsi do šuflíka a používam ju len v núdzových prípadoch.
To isté spravila aj moja mama, skončila jej zmluva s Orindžom a oni neboli schopní jej spraviť normálny paušál! Vtedy im povedala, že kašle na to, prestúpi do O2, ale zrazu jej už chceli spraviť neviem aký super paušál, ktorý sa tak či tak nevyrovnal cenám v O2.
Podľa mňa si v orindži sami odháňajú svojich zákazníkov a ak im už horí pod riťou /pardon za výraz/ tak sa idú aj rozkrájať aby spravili čo navýhodnejší paušál.
Napísať odpoveď