Ako stahovat s rapidu

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Rapidshare musí platiť za pripojenie, za servery... takže je logické, že chcú zarobiť nejaké peniaze. Neviem si predstaviť ako inak by to mali urobiť, aby mali používatelia k sťahovaniu dobrý prístup a aby oni na tom aj niečo zarobili. Ak na niečo prídeš, môžeš im to navrhnúť.

Tá hra, čo teraz sťahuješ je určite drahšia ako jedno premium konto, takže určite sa to oplatí (ak už nechceš kupovať originálne hry).
XtremeQTXX
Expert
Expert

Príspevok od používateľa XtremeQTXX »

chrono napísal:Rapidshare musí platiť za pripojenie, za servery... takže je logické, že chcú zarobiť nejaké peniaze. Neviem si predstaviť ako inak by to mali urobiť, aby mali používatelia k sťahovaniu dobrý prístup a aby oni na tom aj niečo zarobili. Ak na niečo prídeš, môžeš im to navrhnúť.

Tá hra, čo teraz sťahuješ je určite drahšia ako jedno premium konto, takže určite sa to oplatí (ak už nechceš kupovať originálne hry).
ja to vsetko xapem asle moje prachi im urcite nepomozu :D a vem ze kebi si to kazdi powedal tak skrachovali ale je to aj tak najpouzivanejsi file-hoster (ci co to je :D) na svete a kebi len prezivali tak bi to asi zrusili ........... nad kontom som rozmislal ale musis si za neho platit min kazdy rok ked uz tak na cely zivot bi som bral ................ a nerad rozoberam veci o legalite lebo ani sam na to nemam nazor ............. lebo maju prawdu programatori tich hier co makaju ......... ale my sme na slovensku aked si zoberes priemerni hodinovi plat cloveka v amerike a cena novej kry oproti nasmu priemernemu platu a ceny hri tak je tam dost podstastni rozdiel .......... asi to je offtopic :)
a nemam prachi ani na konto na rapid lebo som som na strednej a prawe som si kupil novu GPU ........... a vsetko som minul na to
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

kecy, kecy, kecy... mesacny (a aj ostatne v porovnani s mesacnym) nie je taka financna palka ze by kazdeho slovaka zruinovala :)
To povie kazdy, ze 200sk nema - za to do mesiaca par krat pivo a ine bludy... :)
leo235
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa leo235 »

Zdravim.
Mam zakupene premium conto na rapide ale cez ten flashget mi to stale nejde...
Predtym ako som preformatoval disk to vacsinou fungovalo tak, ze jednoducho som skopiroval linky a hodil ich do flashgetu(resp. uz to spravilo viacmenej samo).
Ale teraz ked to tak spravim tak mi stiahne len 9kB subory s nazvom tych rariek. Neviete ci je problem v nastaveniach vo flashgete alebo inde?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Premenuj tie stiahnuté súbory na .html a pozri si ich v browseri, akú chybu vypisujú. Tipujem, že nemáš vo FlashGete nastavený login/heslo na rapidshare.
leo235
Light Expert
Light Expert

Ked to premenujem na *.html a pustim to v prehliadaci tak mi spusti stranku s rapidshare File Download a dava mi na vyber Premium a free account...
No to s tym loginom ma napadlo tiez..Ale neviem ako to v tom flashgete nastavit, resp. som to zatial nenasiel:)
brm
Darca
Darca

http://www.mydigitallife.info/wp-conten ... shget2.jpg
Vľavo v strede máš "login to server"..

//pridaná príloha
Prílohy
flashget2.jpg
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

leo235 napísal:No to s tym loginom ma napadlo tiez..Ale neviem ako to v tom flashgete nastavit, resp. som to zatial nenasiel:)
kedze brm-ov link mi nejde...

Nastroje (Tools) :arrow: Vlastnosti predvoleneho stahovania (Default Download Properties) :arrow: zaskrtnes prihlasenie (Log in to Server) :arrow: vyplnis meno a heslo a mozes stahovat
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Netreba povoliť v nastavení RS účtu Direct Downloads?
brm
Darca
Darca

chrono.. pokiaľ mu to fungovalo pred preinštalovaním systému, tak tam by chyba nemala byť, ale overiť si to môže. ;)
leo235
Light Expert
Light Expert

Tak tak..Všetko uz funguje.

Dakujem pekne 8)
Napísať odpoveď