Ako stahovat s rapidu
Rapidshare musí platiť za pripojenie, za servery... takže je logické, že chcú zarobiť nejaké peniaze. Neviem si predstaviť ako inak by to mali urobiť, aby mali používatelia k sťahovaniu dobrý prístup a aby oni na tom aj niečo zarobili. Ak na niečo prídeš, môžeš im to navrhnúť.
Tá hra, čo teraz sťahuješ je určite drahšia ako jedno premium konto, takže určite sa to oplatí (ak už nechceš kupovať originálne hry).
Tá hra, čo teraz sťahuješ je určite drahšia ako jedno premium konto, takže určite sa to oplatí (ak už nechceš kupovať originálne hry).
-
XtremeQTXX
Expert
ja to vsetko xapem asle moje prachi im urcite nepomozuchrono napísal:Rapidshare musí platiť za pripojenie, za servery... takže je logické, že chcú zarobiť nejaké peniaze. Neviem si predstaviť ako inak by to mali urobiť, aby mali používatelia k sťahovaniu dobrý prístup a aby oni na tom aj niečo zarobili. Ak na niečo prídeš, môžeš im to navrhnúť.
a nemam prachi ani na konto na rapid lebo som som na strednej a prawe som si kupil novu GPU ........... a vsetko som minul na to
Zdravim.
Mam zakupene premium conto na rapide ale cez ten flashget mi to stale nejde...
Predtym ako som preformatoval disk to vacsinou fungovalo tak, ze jednoducho som skopiroval linky a hodil ich do flashgetu(resp. uz to spravilo viacmenej samo).
Ale teraz ked to tak spravim tak mi stiahne len 9kB subory s nazvom tych rariek. Neviete ci je problem v nastaveniach vo flashgete alebo inde?
Mam zakupene premium conto na rapide ale cez ten flashget mi to stale nejde...
Predtym ako som preformatoval disk to vacsinou fungovalo tak, ze jednoducho som skopiroval linky a hodil ich do flashgetu(resp. uz to spravilo viacmenej samo).
Ale teraz ked to tak spravim tak mi stiahne len 9kB subory s nazvom tych rariek. Neviete ci je problem v nastaveniach vo flashgete alebo inde?
http://www.mydigitallife.info/wp-conten ... shget2.jpg
Vľavo v strede máš "login to server"..
//pridaná príloha
Vľavo v strede máš "login to server"..
//pridaná príloha
kedze brm-ov link mi nejde...leo235 napísal:No to s tym loginom ma napadlo tiez..Ale neviem ako to v tom flashgete nastavit, resp. som to zatial nenasiel:)
Nastroje (Tools)