Ako to funguje so zenou ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Beybo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Beybo »

zžtuht
tomasito13
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasito13 »

yazoo napísal:Oooo tomas s tym skate-om si sa mi v skole nepochvalil. :D Co sa tyka teba chlapce tak ver mi, ze laska k doske nie je ako laska k zene. Je to dost rozdiel a myslim, ze slovami "srat na nu, mam skate" vobec nepotvrdzujes svoj vek. To je skor take detinske.
no kubko uz je to cez tri roky :-D a ver mi ze poznam takych ludi co pojem laska ku doske je vyssie ako vsetko ine co poznaju ale to su fanatici a ty sa nevyhovaraj a chod s nou von!! a napis uz az ked sa vratis z prechadzky :-P
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Ale aj keby tak o com to je? Mat dosku radsej ako zivu bytost? Nejak to nechapem, ale budiz. Najdu sa aj taky.
.:M4jco:.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .:M4jco:. »

a som jej pisal ze s nou cem chodit ze sa mi paaci
Cez internet nerob nič!!! NIČ a ešte raz nič! čo sa týka vzťahov...najvaic ju zavolaj von...pokial začneš riešiť ďalšie veci bez toho aby ste sa poznali čo to osobne cez net tak to je dosť trápne a v reále už to nikdy nebude také ako na nete (možno)
alebo keby som si dal pivo trochu , to by pomohlo sa odnervoznit ?
Máš bújnu predstavu chlapče, ale dobre beriem to. Ale myslíš si že to bude brať tá baba ked ti bude smrdeť z papule jak z mamutej rite?
abo prdim na zeny , mam skate . mozete to zmazat bo ja nvm jak dik Very Happy
Júúú!! To si fakt je*a potom ked máš kus dreva a máš k nemu viacej lásku než k ostatným veciam. Sám jazdím an doske a dosť dlho a baví ma to a som na tom dosť velkú časť života, ale vždy som dal prednosť hocijakej inej činnosti pred jazdením...na jazdenie sa dá najsť kopa času, len treba chcieť.
Inac som sa dostal na jej azet nick , a zistil ze je to krava a ze chce snad kazdeho tak je*at na nu hh
Ty si kkt a riadny a už len z týchto hladisiek:

1). Nemáš sa čo dostávať do súkromia osôb...nepatrí sa to a je to nezákonné.
2). A čo ked chce každého? To je jej vec koho chce...si jej nedal šancu tak skúsila iného preboha, alebo si naozaj až taký neskúseny že závidíš že si píše aj s inými a vychádza s nimi dobre?
3). Keby si neni dosrany tak teraz si moholbyť s ňou a užívať si pekné chvíle, ale namiesto toho vypisuješ blbosti ako sa osmeliť. Čo by som dal za to ja, keby ma takto nejaká baba zmáta von :roll: ... To je fakt taký problém zavola jej na mobil a povedať "Nazdar, počuj čože teraz robíš? máš chvilu čas? Pretože sa nudim a chcem isť von s niekym a napadla si ma zrovna ty"...pojdete von a budete sa rozpravať...máš 17 rokov do boha, takéto veci som mal zmáknute ked som mal 13 a aj to možno preháňam, komunikácia s opačným pohlavím je vec ktorú ovláda takmer každý, a podotýkam komunikácia v reále, nie na nete.

A inak také veci že je krava atd, tak to som spravil kedysi aj ja, a lutujem to doteraz, takže si pekne premysli čo povieš najprv...všetko sa nemusí zdať také zle ako to na prvý pohlad vyzerá.
SmrtiKridlo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SmrtiKridlo »

Zmen sa inak nato doplatis... =) osobne mi to pripada tak ze ty nemozes robit chybi to je zly pristup skus si najpr naist niaku dobru kamaratku =P na tej sa naucit co a ako(teda nech ta ona nauci) a potom mozno niaku frajerku =)
Napísať odpoveď