Ako to funguje so zenou ?
-
tomasito13
Star
- Kontaktovať používateľa:
no kubko uz je to cez tri rokyyazoo napísal:Oooo tomas s tym skate-om si sa mi v skole nepochvalil.Co sa tyka teba chlapce tak ver mi, ze laska k doske nie je ako laska k zene. Je to dost rozdiel a myslim, ze slovami "srat na nu, mam skate" vobec nepotvrdzujes svoj vek. To je skor take detinske.
-
.:M4jco:.
Medium Star
Cez internet nerob nič!!! NIČ a ešte raz nič! čo sa týka vzťahov...najvaic ju zavolaj von...pokial začneš riešiť ďalšie veci bez toho aby ste sa poznali čo to osobne cez net tak to je dosť trápne a v reále už to nikdy nebude také ako na nete (možno)a som jej pisal ze s nou cem chodit ze sa mi paaci
Máš bújnu predstavu chlapče, ale dobre beriem to. Ale myslíš si že to bude brať tá baba ked ti bude smrdeť z papule jak z mamutej rite?alebo keby som si dal pivo trochu , to by pomohlo sa odnervoznit ?
Júúú!! To si fakt je*a potom ked máš kus dreva a máš k nemu viacej lásku než k ostatným veciam. Sám jazdím an doske a dosť dlho a baví ma to a som na tom dosť velkú časť života, ale vždy som dal prednosť hocijakej inej činnosti pred jazdením...na jazdenie sa dá najsť kopa času, len treba chcieť.abo prdim na zeny , mam skate . mozete to zmazat bo ja nvm jak dik Very Happy
Ty si kkt a riadny a už len z týchto hladisiek:Inac som sa dostal na jej azet nick , a zistil ze je to krava a ze chce snad kazdeho tak je*at na nu hh
1). Nemáš sa čo dostávať do súkromia osôb...nepatrí sa to a je to nezákonné.
2). A čo ked chce každého? To je jej vec koho chce...si jej nedal šancu tak skúsila iného preboha, alebo si naozaj až taký neskúseny že závidíš že si píše aj s inými a vychádza s nimi dobre?
3). Keby si neni dosrany tak teraz si moholbyť s ňou a užívať si pekné chvíle, ale namiesto toho vypisuješ blbosti ako sa osmeliť. Čo by som dal za to ja, keby ma takto nejaká baba zmáta von
A inak také veci že je krava atd, tak to som spravil kedysi aj ja, a lutujem to doteraz, takže si pekne premysli čo povieš najprv...všetko sa nemusí zdať také zle ako to na prvý pohlad vyzerá.
-
SmrtiKridlo
Medium Expert