Ako to je z SPZ a tp na skuterr ???
Ako to je z SPZ a tp na skuterr ???
cawte nie je to o pc ale o moto....chcem sa spytat ako to je ci mozem jazdit na scootri 50ccm so zahranicnymi papiermi a poistkou alebo musim mat slov. technicak a spz ,neviem sa z toho vysomarit..v inzeratoch jeden pise ze netreba spz a druhy inak...ak je tu nejaky odbornik nech mi to prosim vysvetli ..dakujem
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
pokial ta nechytia alebo nebudes ucastnikom dopravnej nehody tak nepotrebujes nic len skuter a prilbu, nepotrebujes spz, tp, stk, poistku NIC .. ale ked uz raz uvidis cerveny tercik ako sa ladne spusta z vyse dvojmetrovej vysky a potom ladnym pohybom vo vyske pasu naznaci aby si zastavil na krajnici, tak je zle
... ja by som do toho bez papierov a vsetkeho nesiel, ja osobne by som nechcel mat ten blby pocit, vzdy ked uvidim policajne auto
...
-
Plexxak
Medium Star
Pani, pisete tu trochu matuce odpovede, kedze sam teraz zhanam skutra tak som sa na to trochu zameral
Zakon hovori jasne, KAZDE motorove vozidlo, kt. sa zucastnuje premavky na pozemnych komunikaciach, musi byt vybavene TP, SPZ a takisto musi mat povinne poistenie,
polozme si otazku: Je skuter motorove vozidlo zucastnujuce sa na premavke na poz. komunikaciach?? Ano je.
Musi mat teda TP a SPZ? Ano musi...
Dalsia vec, co sa tyka zahranicnych TP, u nas ti plati jedine slovensky TP, pokial chces ziskat zo zahranicneho TP slovensky TP, musis si najprv vybavit tzv COC- certifikat konformity dovezeneho mot. vozidla, blizsie info na www.coc.sk
Takze a ked si niektori ludia myslia ze tp a spz netreba, som zvedavy co urobite v pripade nehody, ked sa vas na to policajt spyta...

Zakon hovori jasne, KAZDE motorove vozidlo, kt. sa zucastnuje premavky na pozemnych komunikaciach, musi byt vybavene TP, SPZ a takisto musi mat povinne poistenie,
polozme si otazku: Je skuter motorove vozidlo zucastnujuce sa na premavke na poz. komunikaciach?? Ano je.
Musi mat teda TP a SPZ? Ano musi...
Dalsia vec, co sa tyka zahranicnych TP, u nas ti plati jedine slovensky TP, pokial chces ziskat zo zahranicneho TP slovensky TP, musis si najprv vybavit tzv COC- certifikat konformity dovezeneho mot. vozidla, blizsie info na www.coc.sk
Takze a ked si niektori ludia myslia ze tp a spz netreba, som zvedavy co urobite v pripade nehody, ked sa vas na to policajt spyta...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
misokgb
King
Na Slovensku platia papiere aj papiere ineho statu. Potom by po Slovensku vsetky zahranicne auta behali ilegalne. Staci ak mas ten scooter s PLATNYMI zhranicnymi papiermi, tech. kontroly daneho statu atd atd... A pripoistis si tento scooter na slovensku, ak je to mozne, to neviem ovsem
Bezne ludia behaju na autach s ceskymi ECV, lebo sa na tom da usetrit, pokym neposobis nehodu. Napise sa splnomocnenie, ze mas pozicane auto a je to 
-
Plexxak
Medium Star
misok: sorry ale to co si napisal je uplna hlupost, tu mozes jazdit legalne len so slovenskym TP, dovezene vozidla musia mat vybavene COC na zaklade, ktorych dostanu slovenske TP, takze kazde auto ktore tu jazdi ma slovensky TP... Okrem toho ktora poistovna ti da povinnu poistku na vozidlo ktore nema slovensky TP?? blbost, nemyslis?
prosim nepis matuce informacie... Pravda je taka na skuter potrebujes slovenske TP a SPZ, netreba o tom sprosto spekulovat, jednoducho tot treba mat a tym to hasne...

prosim nepis matuce informacie... Pravda je taka na skuter potrebujes slovenske TP a SPZ, netreba o tom sprosto spekulovat, jednoducho tot treba mat a tym to hasne...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict