ako z alertpay na bankovy ucet?
ako z alertpay na bankovy ucet?
daval som aj hladat, ale nenasiel som to co poterbuje, ak mam na alertpay, 10,123USD chcel by som si to previest na slovensky ucet. da sa to? ak ano ako? a kolko mi stiahnu zo sumy za prevod? dakuejm,
10 dolárov sa ti ani neoplatí posielať...poplatok je 100 Sk, takže ti v konečnom dôsledku z celej sumy zostane nejakých 110 Skmateu napísal:aha dakujem, a nevies mi povedat ze kolko stahuju za takuto transakciu?
Radšej by sa ti to oplatilo previesť to na Paypal a odtiaľ to poslať - tam je poplatok "iba" 35 Sk...a na prevode sa s tebou aj môžem dohodnúť
a sak sam sebe na paypal nemozem poslat? mam aj paypal ucet len neviem stym robitPilifo napísal:10 dolárov sa ti ani neoplatí posielať...poplatok je 100 Sk, takže ti v konečnom dôsledku z celej sumy zostane nejakých 110 Sk
Radšej by sa ti to oplatilo previesť to na Paypal a odtiaľ to poslať - tam je poplatok "iba" 35 Sk...a na prevode sa s tebou aj môžem dohodnúťty mi pošleš peniaze na AlertPay a ja tebe na Paypal
Nie, proste ty by si mi tých 10 dolárov poslal na AlertPay a ja tebe na Paypal - a mal by si ich na Paypale "prevedené"mateu napísal:a sak sam sebe na paypal nemozem poslat? mam aj paypal ucet len neviem stym robit
Iná možnosť na prevod už sú jedine zmenárne, ale tie majú dosť vysoké poplatky...