ako z alertpay na bankovy ucet?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
mateu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

ako z alertpay na bankovy ucet?

Príspevok od používateľa mateu »

daval som aj hladat, ale nenasiel som to co poterbuje, ak mam na alertpay, 10,123USD chcel by som si to previest na slovensky ucet. da sa to? ak ano ako? a kolko mi stiahnu zo sumy za prevod? dakuejm,
Sorta15
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sorta15 »

no tak tam mas ... v nastaveniach toho alerpay-u nastavenie bankoveho uctu cisla a tak a tam si potom mozes dat odoslat ale pozor nato zeci to posielas na dobre cislo uctu :D takze tak v skratke 8)
mateu
Medium Star
Medium Star

Sorta15 napísal:no tak tam mas ... v nastaveniach toho alerpay-u nastavenie bankoveho uctu cisla a tak a tam si potom mozes dat odoslat ale pozor nato zeci to posielas na dobre cislo uctu :D takze tak v skratke 8)
aha dakujem, a nevies mi povedat ze kolko stahuju za takuto transakciu?
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

mateu napísal:aha dakujem, a nevies mi povedat ze kolko stahuju za takuto transakciu?
10 dolárov sa ti ani neoplatí posielať...poplatok je 100 Sk, takže ti v konečnom dôsledku z celej sumy zostane nejakých 110 Sk :wink:

Radšej by sa ti to oplatilo previesť to na Paypal a odtiaľ to poslať - tam je poplatok "iba" 35 Sk...a na prevode sa s tebou aj môžem dohodnúť :) ty mi pošleš peniaze na AlertPay a ja tebe na Paypal
mateu
Medium Star
Medium Star

Pilifo napísal:10 dolárov sa ti ani neoplatí posielať...poplatok je 100 Sk, takže ti v konečnom dôsledku z celej sumy zostane nejakých 110 Sk :wink:

Radšej by sa ti to oplatilo previesť to na Paypal a odtiaľ to poslať - tam je poplatok "iba" 35 Sk...a na prevode sa s tebou aj môžem dohodnúť :) ty mi pošleš peniaze na AlertPay a ja tebe na Paypal
a sak sam sebe na paypal nemozem poslat? mam aj paypal ucet len neviem stym robit
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

mateu napísal:a sak sam sebe na paypal nemozem poslat? mam aj paypal ucet len neviem stym robit
Nie, proste ty by si mi tých 10 dolárov poslal na AlertPay a ja tebe na Paypal - a mal by si ich na Paypale "prevedené" :wink: Napíš mi SZ, ak máš záujem...

Iná možnosť na prevod už sú jedine zmenárne, ale tie majú dosť vysoké poplatky...
Napísať odpoveď