AKo z Win XP vybrat NERO
AKo z Win XP vybrat NERO
Ako z Microsoft Windows XP Ultimate 2008 CZ vybrat NERO 8 a Dat tam NERO 7.. Viem ze cez program nLite. Aj ho mam nainstalovany skusal som ale neviem tam nero najst v tom windowse...
Ked nainstalujes Windows XP Ultimate 2008 CZ tak nero sa neinstaluje automaticky, ale iba na ploche sa ti urobi odkaz s nerom ktory otvoris a tak tam prida nero 8 cez cmd.A ty to zmazes a hodis tam nero 7. A nic ti netreba upravovat.To nero je niekde v C neviem presne kde, lebo uz nemam ten windows.
//Na dvd sa nero 8 nachadza tu:
//Na dvd sa nero 8 nachadza tu:
A este je tam SATA DRIVER v tom windowse ?? nevies nahodou lebo ho potrebujem na Acer Aspire 5315...
A ja preto chcem to Nero dat prec aby som ho nahradil Nero 7..
//autoeditácia príspevku ( 04 Jan 2009, 16:58 )
Aha dik tak tamto SOEMS vytiahnem z winu a by to malo ist .. a nahradim tou 7 .. len musim este sedmicku najst
A ja preto chcem to Nero dat prec aby som ho nahradil Nero 7..
//autoeditácia príspevku ( 04 Jan 2009, 16:58 )
Aha dik tak tamto SOEMS vytiahnem z winu a by to malo ist .. a nahradim tou 7 .. len musim este sedmicku najst
Nie tam uz nic nekopiruj. Nechaj to prazdne. Po instalacii windowsu to nainstaluj sam. Si si isty ze chces ten windows? Pocul som na neho len same zle ohlasy:blbnutie okien,raz ikonky z xp tam skacu raz z visty, na cd-cku alebo dvd-cku namiesto klasickych zltych ikoniek zobrazuje internetove E-cko z explorera, a ide to kazdenu cudne proste, odskusal som ho aj ja a presvedcil som sa , ze to je nevydarene spadlo mi to po 2 tyzdnoch vobec sa uz nezapol pc. Ked sa ti pacia tie okna daj si vistu ked nie tak xp stav na original a na ludi ktory sa do toho rozumeju ako na nejakeho typka s menom Guliwer ktory asi nemal cez prazdniny co robit a prerabal windows, tot. moj nazor, a myslim ze ti to povedia aj dalsi ludia ktory ho uz mali.
Keby som nieco potreboval ta sa este ozvem.. A fakt neni nic lepsie ako hojko.com ked nieco neviete
//autoeditácia príspevku ( 04 Jan 2009, 21:48 )
Nejak mi nejde nabootovat ten windows asi nema SATA DISK
kde ho najdem ??
A mam ACER ASPIRE 5315..
A ked sa nemilim tam nabootujem tak ze jak mi ukaze na obrazovke ACER stlacim F8 a by sa mi malo zacat botovat dvd
//autoeditácia príspevku ( 04 Jan 2009, 21:48 )
Nejak mi nejde nabootovat ten windows asi nema SATA DISK
A mam ACER ASPIRE 5315..
A ked sa nemilim tam nabootujem tak ze jak mi ukaze na obrazovke ACER stlacim F8 a by sa mi malo zacat botovat dvd
noo nainstaloval som to nero 7 .. a potom klikol dvakrat na ten iso subor co som spravil v nLite ... a zacalo napalovt 
Nemas dajaky program na obraz??
Ale ja myslim ze tam neni SATA DISK lebo pri vine pise toto :
Microsoft Windows XP Ultimate 2008 CZ
Windows XP Ultimate 2008 je vytvořený z Windows XP Proffesional SP-3. Byl přidaný Corpate klýč a nejnovší WGA. V syteme je Service Pack 3 + aktualizácie do 15.8.2008, Internet Explorer 7 , Windows Media Player 11, Windows Installer 4.5 , NET Framework 3.5, Office 2007 + SP-1 a aktualizácie do 31.7. Bylo upraveno vice než 361 souborů DLL a CPL a EXE a bol integrovaný do Windowsu Visa scriptu. Z Windowsu jsem nic neodebral.
CPU: 1,1GHZ , 256MB RAM, 64MB GRAFIKA a šel krásně nesekaně tak proto si myslím, že je vyladěný.
Nemas dajaky program na obraz??
Ale ja myslim ze tam neni SATA DISK lebo pri vine pise toto :
Microsoft Windows XP Ultimate 2008 CZ
Windows XP Ultimate 2008 je vytvořený z Windows XP Proffesional SP-3. Byl přidaný Corpate klýč a nejnovší WGA. V syteme je Service Pack 3 + aktualizácie do 15.8.2008, Internet Explorer 7 , Windows Media Player 11, Windows Installer 4.5 , NET Framework 3.5, Office 2007 + SP-1 a aktualizácie do 31.7. Bylo upraveno vice než 361 souborů DLL a CPL a EXE a bol integrovaný do Windowsu Visa scriptu. Z Windowsu jsem nic neodebral.
CPU: 1,1GHZ , 256MB RAM, 64MB GRAFIKA a šel krásně nesekaně tak proto si myslím, že je vyladěný.
Tak potom to je napalene dobre, to je ten obraz 
//Netreba nic mysliet, ved napis autorovi tohto winu a on ti to sam povie
[email protected] - Veškeré chyby pište na muj E-mail
tych bude viac
//Netreba nic mysliet, ved napis autorovi tohto winu a on ti to sam povie
[email protected] - Veškeré chyby pište na muj E-mail
Ako vipnut v BIOSE sata disk
prosiiiiiiim velmi v tom wine neni sata driver kde ho najdem ?? som zufaliiiii
//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2009, 11:15 )
Ako v mojom BIOSE - InsydeH20 Setup Ulity - vypnem sata disk aby som mohol nainstalovat windows bez sata driver
//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2009, 11:15 )
Ako v mojom BIOSE - InsydeH20 Setup Ulity - vypnem sata disk aby som mohol nainstalovat windows bez sata driver