AKo z Win XP vybrat NERO

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

AKo z Win XP vybrat NERO

Príspevok od používateľa 7ToMMy7 »

Ako z Microsoft Windows XP Ultimate 2008 CZ vybrat NERO 8 a Dat tam NERO 7.. Viem ze cez program nLite. Aj ho mam nainstalovany skusal som ale neviem tam nero najst v tom windowse...
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

to tak vyzerá keď inštaluješ henten bordel..potom tu máme milion tem a všetci sa toho chcú zbaviť
lorot19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lorot19 »

ked som to dobre pochopil tak to potrebujes odinstalovat skus cez windows -> tento pocitac - ovladacie panely - pridat alebo odobrat programy ak to ani tam nebudes mat tak si nainstaluj ccleaner a cez neho sa to da urcite tam das nastroje odinstalovat a tam to najdes
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

nieee.. ja mam instalacku windowsu xp CZ (presny nazov je hore ) a z tej instalacky potrebujem odobrat NERO 8....
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Ked nainstalujes Windows XP Ultimate 2008 CZ tak nero sa neinstaluje automaticky, ale iba na ploche sa ti urobi odkaz s nerom ktory otvoris a tak tam prida nero 8 cez cmd.A ty to zmazes a hodis tam nero 7. A nic ti netreba upravovat.To nero je niekde v C neviem presne kde, lebo uz nemam ten windows.

//Na dvd sa nero 8 nachadza tu:
Prílohy
nero.jpg
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

A este je tam SATA DRIVER v tom windowse ?? nevies nahodou lebo ho potrebujem na Acer Aspire 5315...

A ja preto chcem to Nero dat prec aby som ho nahradil Nero 7..

//autoeditácia príspevku ( 04 Jan 2009, 16:58 )
Aha dik tak tamto SOEMS vytiahnem z winu a by to malo ist .. a nahradim tou 7 .. len musim este sedmicku najst :D
Plasmon
Darca
Darca

Ale nie cele SOEMS lebo tam su aj ine programy, len tu cast s nerom.
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

OKI .... aa este nevies jak tam vlozim to Nero 7... bo nejak cez nLite neviem resp. mi to nejde :( neda sa nejak inak ? Aby mi to nainstalovalo pri instalacii.. ?

Ci len mam tam k neru skopirovat Instalacku od Nera 7 a potom jak nainstalujem windows tak si normalne doinstalujem Nero.
Plasmon
Darca
Darca

Najlepsie bude ked nero nainstalujes rucne po instalacii.
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

aha.. tak cize normalne to mam skopirovat k instalacii windowsu.. resp. tam kde je teraz nero 8 .. TAK ?
Plasmon
Darca
Darca

Nie tam uz nic nekopiruj. Nechaj to prazdne. Po instalacii windowsu to nainstaluj sam. Si si isty ze chces ten windows? Pocul som na neho len same zle ohlasy:blbnutie okien,raz ikonky z xp tam skacu raz z visty, na cd-cku alebo dvd-cku namiesto klasickych zltych ikoniek zobrazuje internetove E-cko z explorera, a ide to kazdenu cudne proste, odskusal som ho aj ja a presvedcil som sa , ze to je nevydarene spadlo mi to po 2 tyzdnoch vobec sa uz nezapol pc. Ked sa ti pacia tie okna daj si vistu ked nie tak xp stav na original a na ludi ktory sa do toho rozumeju ako na nejakeho typka s menom Guliwer ktory asi nemal cez prazdniny co robit a prerabal windows, tot. moj nazor, a myslim ze ti to povedia aj dalsi ludia ktory ho uz mali.
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

ok nasiel som si PATCH dufam ze to pojde a po mesiaci neskonci licencia.. AA neviete neahodou kde vo winrari by som si pozre kedy mi konci licencia ?
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

7ToMMy7 napísal:ok nasiel som si PATCH dufam ze to pojde a po mesiaci neskonci licencia.. AA neviete neahodou kde vo winrari by som si pozre kedy mi konci licencia ?
Mne to ukazuje v paneli kde mas minimalizovat,maximalizovat a zavriet a tam na lavo.
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

Keby som nieco potreboval ta sa este ozvem.. A fakt neni nic lepsie ako hojko.com ked nieco neviete :aasmile24:

//autoeditácia príspevku ( 04 Jan 2009, 21:48 )
Nejak mi nejde nabootovat ten windows asi nema SATA DISK :( kde ho najdem ??

A mam ACER ASPIRE 5315..

A ked sa nemilim tam nabootujem tak ze jak mi ukaze na obrazovke ACER stlacim F8 a by sa mi malo zacat botovat dvd
Plasmon
Darca
Darca

A vypalil si to dvd v neru ako obraz disku???Lebo ked nie tak sa stratil boot record a nabootuje velky kkt.A bootuje sa tak ako si hovoril F8 a vyberes dvd mechaniku alebo prednastavis v biose boot z mechaniky. :)
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

noo nainstaloval som to nero 7 .. a potom klikol dvakrat na ten iso subor co som spravil v nLite ... a zacalo napalovt :D

Nemas dajaky program na obraz??

Ale ja myslim ze tam neni SATA DISK lebo pri vine pise toto :

Microsoft Windows XP Ultimate 2008 CZ
Windows XP Ultimate 2008 je vytvořený z Windows XP Proffesional SP-3. Byl přidaný Corpate klýč a nejnovší WGA. V syteme je Service Pack 3 + aktualizácie do 15.8.2008, Internet Explorer 7 , Windows Media Player 11, Windows Installer 4.5 , NET Framework 3.5, Office 2007 + SP-1 a aktualizácie do 31.7. Bylo upraveno vice než 361 souborů DLL a CPL a EXE a bol integrovaný do Windowsu Visa scriptu. Z Windowsu jsem nic neodebral.
CPU: 1,1GHZ , 256MB RAM, 64MB GRAFIKA a šel krásně nesekaně tak proto si myslím, že je vyladěný.
Plasmon
Darca
Darca

Tak potom to je napalene dobre, to je ten obraz :D

//Netreba nic mysliet, ved napis autorovi tohto winu a on ti to sam povie
[email protected] - Veškeré chyby pište na muj E-mail :D tych bude viac
7ToMMy7
Light Expert
Light Expert

Ako vipnut v BIOSE sata disk

prosiiiiiiim velmi v tom wine neni sata driver kde ho najdem ?? som zufaliiiii :(

//autoeditácia príspevku ( 05 Jan 2009, 11:15 )
Ako v mojom BIOSE - InsydeH20 Setup Ulity - vypnem sata disk aby som mohol nainstalovat windows bez sata driver
Napísať odpoveď